E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ο λόγος που δεν παντρεύομαι είναι γιατί ο πατέρας μου δεν είναι πια στη ζωή για να με συνοδεύσει

Έχω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ, είπε συγκινημένη η ηθοποιός

Δημοσίευση 19/5/2024 | 14:46

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ο λόγος που δεν παντρεύομαι είναι γιατί ο πατέρας μου δεν είναι πια στη ζωή για να με συνοδεύσει

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για τον γιο που απέκτησε πρόσφατα με τον σύντροφό της, την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Αρχικά, περιέγραψε την εγκυμοσύνη της: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, οι πρώτοι 3-4 μήνες ήταν δύσκολοι. Πέρα από το ότι είχα κάποιους υπέρηχους, δεν είδα το σώμα μου να αλλάζει. Άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα από την 22η εβδομάδα και μετά που αρχίζεις και να το ακούς. Τότε νομίζω άρχισαν να αλλάζουν κάποια πράγματα μέσα μου».

Για την ημέρα της γέννησής του γιου της, η ηθοποιός ανέφερε: «Και την ημέρα που γεννήθηκε, πάλι δεν μπορώ να σου πω ότι έπαθα κάτι, δεν το συνειδητοποίησα άμεσα. Δεν πετάχτηκα στο ταβάνι από τη χαρά. Άρχισα να νιώθω κάτι από τη στιγμή που έκανα τον πρώτο θηλασμό».

Σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου συγκινήθηκε αναφερόμενη στον λόγο που δεν παντρεύεται: «Θέλεις να βάλω τα κλάματα. Έχω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ».

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είμαι παντρεμένη, αλλά ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι, είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία. Θα μπορούσε να με πάει ο γιος του συντρόφου μου από τον προηγούμενο γάμο του, αλλά αυτός είναι ένας λόγος εσωτερικός δικός μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού που ραγίζει καρδιές

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της