E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Βγήκε και είπε την αλήθεια για όλα μετά το Survivor ‑ Η αποκάλυψη για την Δαλάκα και η απάντηση σε Σοϊλέδη & Τριαντάφυλλο

Δεν δίστασε πουθενά!

Δημοσίευση 19/5/2024 | 13:49

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Βγήκε και είπε την αλήθεια για όλα μετά το Survivor ‑ Η αποκάλυψη για την Δαλάκα και η απάντηση σε Σοϊλέδη & Τριαντάφυλλο

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το μεσημέρι της Κυριακής 19/5, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, ώστε να μιλήσει για όσα συνέβησαν στο Survivor, στο οποίο βρέθηκε για τρίτη φορά, αλλά και όσα έγιναν μετά την αποχώρησή της.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Ασημίνας μετά το Survivor

Ας πιάσουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή. Η ίδια μπήκε στο πλατό και όλοι το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν ήταν το δαχτυλίδι που φορούσε στα χέρια της, το οποίο της έχει χαρίσει ο καλός της. Αμέσως την ρώτησαν αν πηγαίνουν για γάμο, με εκείνη να επισημαίνει: «Ό,τι συμβαίνει στο σπίτι δεν το λέμε προς τα έξω». Το γεγονός ότι δεν τους διέψευσε, βέβαια, τους έκανε να πιστεύουν πως ο γάμος θα γίνει κανονικά και σιγά σιγά θα έχουν και τα προσκλητήρια στα χέρια τους.

Για να μη τη φέρουν σε δύσκολη θέση, παρόλα αυτά, άλλαξαν θέμα και ξεκίνησαν να την ρωτούν για το ριάλιτι επιβίωσης, όπου επισήμανε: «Ήταν δύσκολα γιατί είχα και το σπάσιμο του χεριού μου. Ήταν και το θέμα κάθε συμβουλίου αν θα αγωνιστώ ή όχι. Πίεζα την παραγωγή να παίξω. Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι θέλω να φύγω δεν θέλω να κάθομαι. Η παραγωγή με στήριξε και ο γιατρός ήταν αισιόδοξος. Μπορεί να μου αφήσει κάποιο κουσούρι, αλλά είναι καλύτερα το χέρι».

Όσον αφορά στον Άρη Σοϊλέδη και στην ανάρτηση "κόλαφο" που έκανε για εκείνη μετά τις αποκαλύψεις της για τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά (δείτε την εδώ), απάντησε: «Γενικά είναι αρπαγμένος με την όλη κατάσταση απ' όσο ξέρω. Θέλω να μιλήσω για τη λέξη "χυδαία" που είπε. Δεν μπορεί να μου μιλάει για τη χυδαιότητα, που μαζί με τον Γιώργο Ταλάτσεβ με έκραζαν και με έβριζαν και έλεγαν ότι τα δάκρυά μου είναι ψεύτικα. Δεν είναι εκδίκηση. Είδα και έμαθα πολλά όταν βγήκα. Είναι εμμονικοί μαζί μου. Εγώ ήμουν εκεί για τη Μαρία, ήμασταν κοντά κάναμε συζητήσεις και νομίζω ότι η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του γιατί μιλούσε για μέσα όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και με όλα όσα έλεγε πήρε η μπάλα και τον Χρήστο.

Πήρα τη θέση ενός ανθρώπου που μέσα στο παιχνίδι δεν μίλαγε για τίποτα άλλο πέρα από τον Άρη Σοϊλέδη. Ήμασταν εμείς που τον προμοτάραμε και λέγαμε να μπει να παίξει κι εκείνος να μου σκάβει τον λάκκο και να λέει τόσο άσχημα σχόλια. Βγαίνοντας είδα και κάποιες φωτογραφίες με τη νέα του συνοδό... Τα λεφτά ήθελαν να τα κάνουν κάτι μαζί. Δεν μου πέφτει λόγος, ας κάνουν ότι θέλουν».

Για το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη προς τον Τριαντάφυλλο μετά τα λόγια του για εκείνη, τόνισε: «Ο Χρήστος για να πει κάτι τέτοιο, πρώτον είναι της δουλειάς του, δεν θα αναμειχθώ σε αυτό, αλλά όσο ήμουν στο παιχνίδι η διαπόμπευση προς το πρόσωπό μου τον επηρέασαν κι εκείνον. Κάπου ώπα. Πολλές φορές ο Τριαντάφυλλος μπλέκεται σε διάφορα θέματα που δεν τον αφορούν».

Στο τέλος, επέστρεψε με την συζήτηση στο παιχνίδι και μίλησε για την σχέση της με την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε τα πάνω και τα κάτω της, ξεκαθαρίζοντας τι συνέβη μεταξύ τους: «Έβγαινα παραπάνω μπροστά για άλλους ανθρώπους. Μετανιώνω, είδα και κάποιες συνεντεύξεις που δεν πήρε το μέρος μου. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρόβλημα υπάρχει και αν κάπου ενόχλησα».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Αρκούδα σκαρφάλωσε σε στύλο ηλεκτροδότησης στο Νέο Μεξικό – Τραγικό τέλος για το ζώο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο εντοπίστηκε από οδηγούς που διέρχονταν από αγροτική περιοχή, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να το σώσουν εγκαίρως.

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το μήνυμα της influencer για την αξία των στιγμών μακριά από το κινητό

Viral στο TikTok: Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά αγκαλιά με ιερέα σε live εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ένα αναπάντεχο ντουέτο με ιερέα στη σκηνή έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου, με το βίντεο να κάνει αμέσως το γύρο του TikTok.

Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του