E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Βγήκε και είπε την αλήθεια για όλα μετά το Survivor ‑ Η αποκάλυψη για την Δαλάκα και η απάντηση σε Σοϊλέδη & Τριαντάφυλλο

Δεν δίστασε πουθενά!

Δημοσίευση 19/5/2024 | 13:49

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Βγήκε και είπε την αλήθεια για όλα μετά το Survivor ‑ Η αποκάλυψη για την Δαλάκα και η απάντηση σε Σοϊλέδη & Τριαντάφυλλο

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το μεσημέρι της Κυριακής 19/5, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, ώστε να μιλήσει για όσα συνέβησαν στο Survivor, στο οποίο βρέθηκε για τρίτη φορά, αλλά και όσα έγιναν μετά την αποχώρησή της.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Ασημίνας μετά το Survivor

Ας πιάσουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή. Η ίδια μπήκε στο πλατό και όλοι το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν ήταν το δαχτυλίδι που φορούσε στα χέρια της, το οποίο της έχει χαρίσει ο καλός της. Αμέσως την ρώτησαν αν πηγαίνουν για γάμο, με εκείνη να επισημαίνει: «Ό,τι συμβαίνει στο σπίτι δεν το λέμε προς τα έξω». Το γεγονός ότι δεν τους διέψευσε, βέβαια, τους έκανε να πιστεύουν πως ο γάμος θα γίνει κανονικά και σιγά σιγά θα έχουν και τα προσκλητήρια στα χέρια τους.

Για να μη τη φέρουν σε δύσκολη θέση, παρόλα αυτά, άλλαξαν θέμα και ξεκίνησαν να την ρωτούν για το ριάλιτι επιβίωσης, όπου επισήμανε: «Ήταν δύσκολα γιατί είχα και το σπάσιμο του χεριού μου. Ήταν και το θέμα κάθε συμβουλίου αν θα αγωνιστώ ή όχι. Πίεζα την παραγωγή να παίξω. Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι θέλω να φύγω δεν θέλω να κάθομαι. Η παραγωγή με στήριξε και ο γιατρός ήταν αισιόδοξος. Μπορεί να μου αφήσει κάποιο κουσούρι, αλλά είναι καλύτερα το χέρι».

Όσον αφορά στον Άρη Σοϊλέδη και στην ανάρτηση "κόλαφο" που έκανε για εκείνη μετά τις αποκαλύψεις της για τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά (δείτε την εδώ), απάντησε: «Γενικά είναι αρπαγμένος με την όλη κατάσταση απ' όσο ξέρω. Θέλω να μιλήσω για τη λέξη "χυδαία" που είπε. Δεν μπορεί να μου μιλάει για τη χυδαιότητα, που μαζί με τον Γιώργο Ταλάτσεβ με έκραζαν και με έβριζαν και έλεγαν ότι τα δάκρυά μου είναι ψεύτικα. Δεν είναι εκδίκηση. Είδα και έμαθα πολλά όταν βγήκα. Είναι εμμονικοί μαζί μου. Εγώ ήμουν εκεί για τη Μαρία, ήμασταν κοντά κάναμε συζητήσεις και νομίζω ότι η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του γιατί μιλούσε για μέσα όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και με όλα όσα έλεγε πήρε η μπάλα και τον Χρήστο.

Πήρα τη θέση ενός ανθρώπου που μέσα στο παιχνίδι δεν μίλαγε για τίποτα άλλο πέρα από τον Άρη Σοϊλέδη. Ήμασταν εμείς που τον προμοτάραμε και λέγαμε να μπει να παίξει κι εκείνος να μου σκάβει τον λάκκο και να λέει τόσο άσχημα σχόλια. Βγαίνοντας είδα και κάποιες φωτογραφίες με τη νέα του συνοδό... Τα λεφτά ήθελαν να τα κάνουν κάτι μαζί. Δεν μου πέφτει λόγος, ας κάνουν ότι θέλουν».

Για το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη προς τον Τριαντάφυλλο μετά τα λόγια του για εκείνη, τόνισε: «Ο Χρήστος για να πει κάτι τέτοιο, πρώτον είναι της δουλειάς του, δεν θα αναμειχθώ σε αυτό, αλλά όσο ήμουν στο παιχνίδι η διαπόμπευση προς το πρόσωπό μου τον επηρέασαν κι εκείνον. Κάπου ώπα. Πολλές φορές ο Τριαντάφυλλος μπλέκεται σε διάφορα θέματα που δεν τον αφορούν».

Στο τέλος, επέστρεψε με την συζήτηση στο παιχνίδι και μίλησε για την σχέση της με την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε τα πάνω και τα κάτω της, ξεκαθαρίζοντας τι συνέβη μεταξύ τους: «Έβγαινα παραπάνω μπροστά για άλλους ανθρώπους. Μετανιώνω, είδα και κάποιες συνεντεύξεις που δεν πήρε το μέρος μου. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρόβλημα υπάρχει και αν κάπου ενόχλησα».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα μετά την παρέμβαση στην εκπομπή του: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα μετά τη διαφωνία τους κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό» σχετικά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης

Σάκης Κατσούλης: Ποιο προσβλητικό μήνυμα δέχτηκε για τον νεογέννητο γιο του και πώς αντέδρασε

Tabloid 22.06.2026
Ο νικητής του Survivor έλαβε ένα σοκαριστικό μήνυμα για το νεογέννητο μωρό του και επέλεξε να απαντήσει με έναν τρόπο που εξέπληξε τους πάντες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Παύλο Σταματόπουλο για το «Happy Day γίναμε»

TV Buzz 22.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha αντέδρασε στο σχόλιο του συναδέλφου της, τονίζοντας ότι η εκπομπή της μιλά πάντα με ειλικρίνεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz 22.06.2026
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;

Τάσος Δούσης: «Κύριε Μητσοτάκη, ο σνομπισμός θα σας ρίξει από την εξουσία – Έρχεται εκλογικό σοκ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Τάσος Δούσης πραγματοποίησε μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να σχολιάσει τα τρέχοντα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα

YFSF: Έκανε την κριτική επιτροπή να κλάψει ‑ Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Amy Winehouse

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Αφροδίτη Χατζημηνά κέρδισε για τρίτη φορά στο YFSF, με τη μεταμόρφωσή της σε Amy Winehouse να φέρνει δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας Παπουτσάκη.