E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ξεκαθαρίζει: «Ήταν θέμα του οργανισμού μου και όχι αποτέλεσμα κάποιας απαγορευμένης ουσίας»

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/5/2024 | 11:40

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ξεκαθαρίζει: «Ήταν θέμα του οργανισμού μου και όχι αποτέλεσμα κάποιας απαγορευμένης ουσίας»

Αποδείχθηκε ότι η τεστοστερόνη μου βγήκε για 0,6 mg πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Δικαιώθηκα στα αθλητικά δικαστήρια, αλλά στο άκουσμα της λέξης «ντοπαρισμένος» είχα σοκαριστεί".

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής μιλά για την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ θυμάται και στιγμές από την ιστορική νίκη της Ελλάδας στο Euro του 2004.

«Πριν από την έναρξη του Euro 2004, οι περισσότεροι είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους δύο ημέρες μετά τον τελευταίο αγώνα του ομίλου απέναντι στη Ρωσία. Αυτή είναι η αλήθεια. Τότε, μιλώντας με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, της είπα: «Μάνα, ένα παιχνίδι έμεινε και θα γυρίσουμε πίσω». Όμως εκεί όπου είχαμε φτάσει, ένα βήμα πριν από τα προημιτελικά του Euro, κανένας δεν σκεφτόταν ούτε το πότε θα επέστρεφε», περιγράφει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ποιο είναι το χειρότερο που έχετε ακούσει ως ποδοσφαιριστής;

«Όταν ήρθε ο τότε γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Στράτος, για να μου ανακοινώσει ότι είχα βγει θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Δεν το πίστευα! Ήξερα ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Αποδείχθηκε τελικά ότι η τεστοστερόνη μου βγήκε για 0,6 mg πάνω από το επιτρεπόμενο όριο», απαντά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

«Ήταν καθαρά θέμα του οργανισμού μου και όχι αποτέλεσμα κάποιας απαγορευμένης ουσίας. Δικαιώθηκα στα αθλητικά δικαστήρια, αλλά στο άκουσμα της λέξης «ντοπαρισμένος» είχα σοκαριστεί», εξομολογείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη Σάσα Σταμάτη.

Eχετε πικρία από τη Ν.Δ.;

«Τα κόμματα εκφράζουν θέσεις, στάσεις, προτάσεις και χαράσσουν πολιτικές. Κάποτε συμφωνούμε, κάποτε νιώθουμε πως δεν μας εκφράζουν πια. Καμία πικρία, λοιπόν, ούτε από «τη Ν.Δ.», όπως το θέτετε, ούτε από τους ανθρώπους της», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid 21.01.2026
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid 21.01.2026
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social 21.01.2026
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατηγορεί δημόσια τη μητέρα του, Βικτόρια: Ποτέ δεν με συμπάθησε

Tabloid 21.01.2026
Η Τάλια Στορμ δηλώνει «ομάδα Μπρούκλιν» και περιγράφει περιστατικά από τη σχέση τους

Marseaux: Η απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το απαράδεκτο σχόλιο για το σώμα της

Tabloid 21.01.2026
Η στιχουργός σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας λέγοντας ότι «δεν έχει το υπέροχο σώμα για να το βγάλει έξω»

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Tabloid 21.01.2026
Στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν η σύζυγός του και ένας φίλος

Αλλος άνθρωπος: Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της

Tabloid 21.01.2026
Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή

Οικογενειακό δράμα: Όσα αποκαλύπτει ο Brooklyn Beckham για πρώτη φορά είναι ντροπιαστικά

Celebrity Stories 21.01.2026
Brooklyn Beckham: «Δεν με ελέγχει η γυναίκα μου – με έλεγχαν οι γονείς μου»