E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δέσποινα Βανδή: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά. Πήγα στο νοσοκομείο ...»

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν για το After Dark που παρουσιάζει στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς και έδωσε μία σπάνια συνέντευξη

Δημοσίευση 18/5/2024 | 20:53

Δέσποινα Βανδή: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά. Πήγα στο νοσοκομείο ...»

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε on air την απόφασή της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, καθώς και τους φόβους που είχε όταν έκανε τα πρώτα της βήματα.

«Την τηλεόραση την φοβόμουν πολύ σε όλα τα επίπεδα. Στις συνεντεύξεις, όταν ήμουν με αγαπημένα πρόσωπα, δεν είχα πρόβλημα να συνομιλώ αλλά την πρώτη φορά που κλήθηκα να κάνω την παρουσίαση της Eurovision μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, επειδή ήμασταν και live, θυμάμαι το εξής. Έπρεπε να βγω από τον πάνω όροφο τραγουδώντας, ακούγοντας στο αυτί μου "σε πέντε, τέσσερα", σε αυτά τα δευτερόλεπτα όπως ήμουν όρθια λέω "λιποθυμώ τώρα! Ωραία, επειδή θα λιποθυμήσεις, κάν’ το όσο πιο χαριτωμένα μπορείς σαν να είναι χορογραφία". Είχα πάρα πολύ άγχος.

Το ίδιο και στο "Voice", όταν ξεκινήσαμε. Πριν παίξει το πρώτο επεισόδιο, εκείνη την ημέρα, ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. "Μου έρχεται έμφραγμα" έλεγα, από το άγχος μου. Δεν το ξέρουν πολλοί αυτό. Προφανώς είχα πάθει κρίσεις πανικού και έλεγα "πως θα φανώ τώρα στον κόσμο; Θα τους αρέσω; Θα ξενερώσουν;".

Θυμάμαι τότε πάλι τον Γιώργο Καπουτζίδη, με τον οποίο κάναμε πολλή παρέα εκείνο το διάστημα, που μου έλεγε "ρε συ Δέσποινα, είναι τόσο ωραίο να δει και ο κόσμος πως είσαι στην κανονικότητα σου εκτός σκηνής". Ήμασταν πιο χαλαρά τότε και παίζαμε παιχνίδια. Υπήρχε ένα μέτρο μέσα μου που τότε δεν το γνώριζα, στις τοποθετήσεις μου και στο πως μπορούσα να επικοινωνήσω και με τους διαγωνιζόμενους αλλά και με τον κόσμο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.