E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα ομολόγησε όλα, τη Δευτέρα η απολογία του ‑ «Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;»

Σε ψυχολογικό σοκ η κόρη της 40χρονης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2024 | 12:27

Τα ομολόγησε όλα, τη Δευτέρα η απολογία του ‑ «Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;»

Τη Δευτέρα αναμένεται θα απολογηθεί ο 50χρονος που έστησε καρτέρι και δολοφόνησε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι, το πρωί της Πέμπτης (16.5.24).

Ο 50χρονος, που κακοποιούσε συστηματικά την εν διαστάσει σύζυγό του και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης, παραμένει αμετανόητος για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά τη γυναικοκτονία χθες τα ξημερώματα, ο καθ’ ομολογία δράστης άφησε το φονικό μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της γυναίκας και κρύφτηκε. Εντοπίστηκε ώρες μετά και στους αστυνομικούς προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους, που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

«Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;», ανέφερε ο δράστης της γυναικοκτονίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομολογεί και περιγράφει τα όσα έγιναν καρέ – καρέ. Με την κόρη του να βλέπει τη μητέρα της νεκρή για ώρες στο πεζοδρόμιο.

«Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 05:30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά πήγα με τα πόδια στην οικοδομή και ήπια κάτι μπύρες μέχρι που τελικά με συνέλαβαν».

Αυτά που ανέφερε ωστόσο ο 50χρονος φέρεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς επρόκειτο για μία γυναίκα, σύμφωνα με τους γείτονές της, αξιοπρεπή, που καθάριζε ρους κοινόχρηστους χώρους αφιλοκερδώς.

Ο 50χρονος ομολόγησε πως ήξερε τι ώρα φεύγει για την δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

Η κόρη έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στην γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των παιδιών διότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά. Θα πάρει πολύ καιρό με ειδικούς επιστήμονες και με την υποστήριξη και προστασία του οικείου περιβάλλοντος προκειμένου αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, να σβήσουν από το οπτικό πεδίο τους αλλά και από την ψυχή τους, τις σκηνές βίας», δήλωσε αρχικά.

Για την κηδεμονία του ανήλικου αγοριού, είπε πως «θεωρώ θα την αναλάβει κάποιος θείος».

Για το γεγονός ότι η κόρη της 40χρονης είδε το άψυχο σώμα της μητέρας της, επισήμανε: «Κλήθηκε να αναγνωρίσει κιόλας μέσα από το διαδίκτυο και από την συγκεκριμένη φωτογραφία που κειτόταν η μητέρα, ότι ήταν η μητέρα της. αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα, και μάλιστα καταμεσής του δρόμου, και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Θυμώνω όταν αναφέρομαι σε αυτές τις καθυστερήσεις, στο να έρθει να γίνει μια ιατροδικαστική αυτοψία».

«Να απονέμεται ταχύτατα δικαιοσύνη»

«Δυστυχώς όμως είδαμε άλλη μία φορά μία σορό παρατημένη στον δρόμο. Μια γυναίκα η οποία ήταν καθ’ όλα ηθική, που αγωνιζόταν για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά της. Μια γυναίκα η οποία αποφάσισε πραγματικά να απομακρυνθεί από το κακοποιητικό περιβάλλον. Δυστυχώς δέχθηκε ξανά τον κακοποιητή της. Μια γυναίκα η οποία προφανώς μεγάλωσε στο οικογενειακό περιβάλλον της με άλλα στερεότυπα, στο να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη. Έκανε αυτό το λάθος», υπογράμμισε η κ. Δημητριάδου.

Και συνέχισε: «Σε μία τέτοια περίπτωση τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Γνωρίζει κάθε γυναίκα που κακοποιείται τι υπηρεσίες παρέχονται μέσα σε μία δομή; Τα θύματα πρέπει να ζουν υπό αξιοπρεπείς συνθήκες. Να απονέμεται ταχύτατα δικαιοσύνη και όχι να παίρνουμε αναβολές. Γιατί δεν ήρθε το ένα έγγραφο, γιατί δεν ήρθε το άλλο και πάμε από χρόνο σε χρόνο, και όταν έρχονται όλα αυτά έχω έναν άνθρωπο που ήδη έχει χάσει τη ζωή του. Υπάρχουν αύτη την στιγμή καταγγελίες, έχει την εικόνα όλων αυτών των καταγγελιών η εισαγγελία, όταν υπάρχει διαβιβαστικό;».

«Υπάρχει πληρότητα ενημέρωσης για να δούμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κακοποιητή, ο οποίος επαναλαμβάνει αυτή τη συμπεριφοράς του; Όπως ο κύριος που είχε προετοιμάσει την αφαίρεση ζωής της εν διαστάσει συζύγου του», κατέληξε η δικηγόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρόμος για 22χρονη στο Ηράκλειο: Την απειλούσε ο πρώην σύντροφός της, συνελήφθη έξω από το σπίτι της με μαχαίρια

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η νεαρή, ο 26χρονος δεν ξεπέρασε ποτέ το γεγονός ότι του ζήτησε να χωρίσουν

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 23χρονος που θώπευσε 24χρονη σε λεωφορείο

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο και όπως προέκυψε στο παρελθόν είχε προβεί σε αντίστοιχες πράξεις

Αγρίνιο: Ηλικιωμένη πέταξε 36.000 ευρώ και κοσμήματα από το μπαλκόνι για να «καταγραφούν»

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Ο απατεώνας για να πείσει την ηλικιωμένη υποστήριξε ότι τα κοσμήματα διαθέτουν κωδικούς και τα χρήματα είναι «τσιπαρισμένα» και πρέπει να δηλωθούν

Εκπληκτική ανακάλυψη: Μαρμάρινο κεφάλι της θεάς Αφροδίτης 2.000 ετών θαμμένο σε παραλία

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η ανακάλυψη διέκοψε προσωρινά τις προετοιμασίες για την ανάπλαση της παραλίας ενόψει του καλοκαιριού

Σοκαριστικές εικόνες: Η Μις Βενεζουέλα αιμόφυρτη μετά από άγριο καυγά με στιλίστα διασημοτήτων στις Κάννες

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Η αρχική λογομαχία μετατράπηκε σε σωματική πάλη μέσα σε ξενοδοχείο των Καννών

«Φακελάκι» γιατρού: «Με ακολουθούσε στους διαδρόμους μέχρι να πω `ναι`»

Ελλάδα 22.05.2026
Η καταγγελία του γιου της ασθενούς

AI κάμερες στο ΗΣΑΠ για τους «τζαμπατζήδες»: Πώς εντοπίζονται όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο

Ελλάδα 22.05.2026
Το πιλοτικό σύστημα, το οποίο ξεκινά στον Περισσό, αναμένεται να επεκταθεί σταδιακά και σε άλλους σταθμούς του δικτύου

Κάιλ Μπους: Πέθανε σε ηλικία 41 ετών το είδωλο του NASCAR

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Σοκ από την ξαφνική απώλεια ενός θρύλου του αθλήματος

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε τραγούδι για τον Αλέξη Τσίπρα

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Το τραγούδι θα ακουστεί για πρώτη φορά στην εκδήλωση της 26ης Μαΐου

Καρυστιανού: «Στόχος μας η πρώτη θέση» ‑ Τι λέει η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία», είναι το όνομα του κόμματος

ΗΠΑ: Ξόδεψαν τα μισά πυραυλικά τους αποθέματα για χάρη του Ισραήλ

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Οι ΗΠΑ επωμίζονται το κύριο βάρος της πυραυλικής άμυνας του Ισραήλ σύμφωνα με εκτιμήσεις του Πενταγώνου