E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα ομολόγησε όλα, τη Δευτέρα η απολογία του ‑ «Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;»

Σε ψυχολογικό σοκ η κόρη της 40χρονης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2024 | 12:27

Τα ομολόγησε όλα, τη Δευτέρα η απολογία του ‑ «Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;»

Τη Δευτέρα αναμένεται θα απολογηθεί ο 50χρονος που έστησε καρτέρι και δολοφόνησε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι, το πρωί της Πέμπτης (16.5.24).

Ο 50χρονος, που κακοποιούσε συστηματικά την εν διαστάσει σύζυγό του και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης, παραμένει αμετανόητος για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά τη γυναικοκτονία χθες τα ξημερώματα, ο καθ’ ομολογία δράστης άφησε το φονικό μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της γυναίκας και κρύφτηκε. Εντοπίστηκε ώρες μετά και στους αστυνομικούς προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους, που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

«Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;», ανέφερε ο δράστης της γυναικοκτονίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομολογεί και περιγράφει τα όσα έγιναν καρέ – καρέ. Με την κόρη του να βλέπει τη μητέρα της νεκρή για ώρες στο πεζοδρόμιο.

«Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 05:30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά πήγα με τα πόδια στην οικοδομή και ήπια κάτι μπύρες μέχρι που τελικά με συνέλαβαν».

Αυτά που ανέφερε ωστόσο ο 50χρονος φέρεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς επρόκειτο για μία γυναίκα, σύμφωνα με τους γείτονές της, αξιοπρεπή, που καθάριζε ρους κοινόχρηστους χώρους αφιλοκερδώς.

Ο 50χρονος ομολόγησε πως ήξερε τι ώρα φεύγει για την δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

Η κόρη έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στην γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των παιδιών διότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά. Θα πάρει πολύ καιρό με ειδικούς επιστήμονες και με την υποστήριξη και προστασία του οικείου περιβάλλοντος προκειμένου αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, να σβήσουν από το οπτικό πεδίο τους αλλά και από την ψυχή τους, τις σκηνές βίας», δήλωσε αρχικά.

Για την κηδεμονία του ανήλικου αγοριού, είπε πως «θεωρώ θα την αναλάβει κάποιος θείος».

Για το γεγονός ότι η κόρη της 40χρονης είδε το άψυχο σώμα της μητέρας της, επισήμανε: «Κλήθηκε να αναγνωρίσει κιόλας μέσα από το διαδίκτυο και από την συγκεκριμένη φωτογραφία που κειτόταν η μητέρα, ότι ήταν η μητέρα της. αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα, και μάλιστα καταμεσής του δρόμου, και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Θυμώνω όταν αναφέρομαι σε αυτές τις καθυστερήσεις, στο να έρθει να γίνει μια ιατροδικαστική αυτοψία».

«Να απονέμεται ταχύτατα δικαιοσύνη»

«Δυστυχώς όμως είδαμε άλλη μία φορά μία σορό παρατημένη στον δρόμο. Μια γυναίκα η οποία ήταν καθ’ όλα ηθική, που αγωνιζόταν για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά της. Μια γυναίκα η οποία αποφάσισε πραγματικά να απομακρυνθεί από το κακοποιητικό περιβάλλον. Δυστυχώς δέχθηκε ξανά τον κακοποιητή της. Μια γυναίκα η οποία προφανώς μεγάλωσε στο οικογενειακό περιβάλλον της με άλλα στερεότυπα, στο να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη. Έκανε αυτό το λάθος», υπογράμμισε η κ. Δημητριάδου.

Και συνέχισε: «Σε μία τέτοια περίπτωση τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Γνωρίζει κάθε γυναίκα που κακοποιείται τι υπηρεσίες παρέχονται μέσα σε μία δομή; Τα θύματα πρέπει να ζουν υπό αξιοπρεπείς συνθήκες. Να απονέμεται ταχύτατα δικαιοσύνη και όχι να παίρνουμε αναβολές. Γιατί δεν ήρθε το ένα έγγραφο, γιατί δεν ήρθε το άλλο και πάμε από χρόνο σε χρόνο, και όταν έρχονται όλα αυτά έχω έναν άνθρωπο που ήδη έχει χάσει τη ζωή του. Υπάρχουν αύτη την στιγμή καταγγελίες, έχει την εικόνα όλων αυτών των καταγγελιών η εισαγγελία, όταν υπάρχει διαβιβαστικό;».

«Υπάρχει πληρότητα ενημέρωσης για να δούμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κακοποιητή, ο οποίος επαναλαμβάνει αυτή τη συμπεριφοράς του; Όπως ο κύριος που είχε προετοιμάσει την αφαίρεση ζωής της εν διαστάσει συζύγου του», κατέληξε η δικηγόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εξαφάνιση της Σταυρούλας: Τα «σκοτεινά λεπτά» και το μυστήριο με το κινητό που έκλεισε

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ούτε ένα στοιχείο δεν έχει προκύψει για τον εντοπισμό της 45χρονης - Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά

Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μαζαράκης

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Αφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα τόσο στον έντυπο Τύπο όσο και στο ραδιόφωνο.

Θεσσαλονίκη: 25χρονος έζησε εφιάλτη – Τον απήγαγαν με όπλο και του αφαίρεσαν 20.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Δύο αδέρφια, 20 και 16 ετών, έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και τρεις ακόμη συνεργοί τους - ηλικίας 16, 16 και 18 ετών

Τήνος ‑ Mάχη με τη λειψυδρία: Πρόταση‑βόμβα για τις πισίνες

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η Τήνος και η Αλόννησος λόγω λειψυδρίας

Αδιανόητο περιστατικό στο Σέντραλ Παρκ: 18χρονος σκοτώθηκε από αφηνιασμένο άλογο

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Έκανε βόλτα με άμαξα στο φημισμένο πάρκο όταν το άλογο αφηνίασε και την ανέτρεψε

Βόλος: 14χρονη κατήγγειλε τους γονείς της για βία και αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Αρνήθηκαν ότι άσκησαν βία στο παιδί τους και υποστήριξαν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες

Δημήτρης Λιγνάδης: Ξεκινά στο Εφετείο η δίκη για τρεις βιaσμούς ανηλίκων

Ελλάδα 18.06.2026
Ο άλλοτε επικεφαλής του Εθνικού είναι αντιμέτωπος με την πιθανότητα αυστηρότερης ποινικής μεταχείρισης αφού έγινε δεκτή η εισαγγελική έφεση

Έκρηξη στο OPEN: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα η Μίνα Καραμήτρου

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η δημοσιογράφος χτύπησε στο χέρι και στο πόδι ενώ φέρει εκδορές σε όλο της το σώμα

Μουντιάλ 2026: Αγγλία – Κροατία 4‑2: Θρίαμβος σε ματσάρα στο Ντάλας, όλα τα γκολ

Αθλητικά Νέα 18.06.2026
Η Αγγλία ξεκίνησε με τρίποντο το Μουντιάλ 2026, επικρατώντας 4-2 της Κροατίας σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και αμφίρροπη εξέλιξη.

Ηράκλειο: Γυναίκα επιτέθηκε σε ψυχολόγο μέσα σε δημόσια δομή – Την χτύπησε και της τράβηξε τα μαλλιά

Ελλάδα 18.06.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ποιο «πρόσωπο‑κλειδί» εξέτασε ξανά η Αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Σαρωτική έρευνα από μηδενική βάση διεξάγουν οι Αρχές στα Χανιά, επιστρέφοντας στο σπίτι της αγνοούμενης και ακολουθώντας βήμα-βήμα την τελευταία της διαδρομή.