E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα ομολόγησε όλα, τη Δευτέρα η απολογία του ‑ «Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;»

Σε ψυχολογικό σοκ η κόρη της 40χρονης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2024 | 12:27

Τα ομολόγησε όλα, τη Δευτέρα η απολογία του ‑ «Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;»

Τη Δευτέρα αναμένεται θα απολογηθεί ο 50χρονος που έστησε καρτέρι και δολοφόνησε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι, το πρωί της Πέμπτης (16.5.24).

Ο 50χρονος, που κακοποιούσε συστηματικά την εν διαστάσει σύζυγό του και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης, παραμένει αμετανόητος για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά τη γυναικοκτονία χθες τα ξημερώματα, ο καθ’ ομολογία δράστης άφησε το φονικό μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της γυναίκας και κρύφτηκε. Εντοπίστηκε ώρες μετά και στους αστυνομικούς προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους, που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

«Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;», ανέφερε ο δράστης της γυναικοκτονίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομολογεί και περιγράφει τα όσα έγιναν καρέ – καρέ. Με την κόρη του να βλέπει τη μητέρα της νεκρή για ώρες στο πεζοδρόμιο.

«Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 05:30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά πήγα με τα πόδια στην οικοδομή και ήπια κάτι μπύρες μέχρι που τελικά με συνέλαβαν».

Αυτά που ανέφερε ωστόσο ο 50χρονος φέρεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς επρόκειτο για μία γυναίκα, σύμφωνα με τους γείτονές της, αξιοπρεπή, που καθάριζε ρους κοινόχρηστους χώρους αφιλοκερδώς.

Ο 50χρονος ομολόγησε πως ήξερε τι ώρα φεύγει για την δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

Η κόρη έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στην γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των παιδιών διότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά. Θα πάρει πολύ καιρό με ειδικούς επιστήμονες και με την υποστήριξη και προστασία του οικείου περιβάλλοντος προκειμένου αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, να σβήσουν από το οπτικό πεδίο τους αλλά και από την ψυχή τους, τις σκηνές βίας», δήλωσε αρχικά.

Για την κηδεμονία του ανήλικου αγοριού, είπε πως «θεωρώ θα την αναλάβει κάποιος θείος».

Για το γεγονός ότι η κόρη της 40χρονης είδε το άψυχο σώμα της μητέρας της, επισήμανε: «Κλήθηκε να αναγνωρίσει κιόλας μέσα από το διαδίκτυο και από την συγκεκριμένη φωτογραφία που κειτόταν η μητέρα, ότι ήταν η μητέρα της. αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα, και μάλιστα καταμεσής του δρόμου, και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Θυμώνω όταν αναφέρομαι σε αυτές τις καθυστερήσεις, στο να έρθει να γίνει μια ιατροδικαστική αυτοψία».

«Να απονέμεται ταχύτατα δικαιοσύνη»

«Δυστυχώς όμως είδαμε άλλη μία φορά μία σορό παρατημένη στον δρόμο. Μια γυναίκα η οποία ήταν καθ’ όλα ηθική, που αγωνιζόταν για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά της. Μια γυναίκα η οποία αποφάσισε πραγματικά να απομακρυνθεί από το κακοποιητικό περιβάλλον. Δυστυχώς δέχθηκε ξανά τον κακοποιητή της. Μια γυναίκα η οποία προφανώς μεγάλωσε στο οικογενειακό περιβάλλον της με άλλα στερεότυπα, στο να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη. Έκανε αυτό το λάθος», υπογράμμισε η κ. Δημητριάδου.

Και συνέχισε: «Σε μία τέτοια περίπτωση τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Γνωρίζει κάθε γυναίκα που κακοποιείται τι υπηρεσίες παρέχονται μέσα σε μία δομή; Τα θύματα πρέπει να ζουν υπό αξιοπρεπείς συνθήκες. Να απονέμεται ταχύτατα δικαιοσύνη και όχι να παίρνουμε αναβολές. Γιατί δεν ήρθε το ένα έγγραφο, γιατί δεν ήρθε το άλλο και πάμε από χρόνο σε χρόνο, και όταν έρχονται όλα αυτά έχω έναν άνθρωπο που ήδη έχει χάσει τη ζωή του. Υπάρχουν αύτη την στιγμή καταγγελίες, έχει την εικόνα όλων αυτών των καταγγελιών η εισαγγελία, όταν υπάρχει διαβιβαστικό;».

«Υπάρχει πληρότητα ενημέρωσης για να δούμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κακοποιητή, ο οποίος επαναλαμβάνει αυτή τη συμπεριφοράς του; Όπως ο κύριος που είχε προετοιμάσει την αφαίρεση ζωής της εν διαστάσει συζύγου του», κατέληξε η δικηγόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ομόνοια: Κατάστημα τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στο σημείο έσπευσαν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα

Φωτιά στο Μενίδι: Πυρκαγιά σε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα επιχειρούν άμεσα στο σημείο

Ανακαίνιση Κατοικίας: Ξεκίνησε ο έλεγχος επιλεξιμότητας – Ποιοι μπορούν να πάρουν έως 36.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Επιδότηση που αγγίζει το 95% για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών

Ο Κυρανάκης για το Athens Pride στο Μετρό: «Πρέπει ντε και καλά να μπουν αφίσες;»

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Ο γραμματέας της ΝΔ αναρωτήθηκε δημόσια αν είναι «υποχρεωτικό» να διαφημίζεται το Pride στο Μετρό, αποφεύγοντας να σχολιάσει ουσιαστικά την καταγγελία του Athens Pride κατά της ΣΤΑΣΥ.

Η τραγική ιστορία των αδερφών που απανθρακώθηκαν στην Κόνιτσα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Τέσσερις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά μέσα στο κοντέινερ που κατοικούσαν από τον καταστροφικό σεισμό της Κόνιτσας το 1996.

Αίγιο: Ο Ιταλός θα ζητήσει να αποφυλακιστεί ‑ Ισχυρίστηκε ότι η 54χρονη σκότωσε τον γιο της

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στο 16σέλιδο απολογητικό του υπόμνημα, ο 65χρονος υποστήριξε ότι η 54χρονη ήταν εκείνη που σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε

ΗΠΑ‑Ιράν: Στη Γενεύη οι υπογραφές για τη συμφωνία – Τα 14 σημεία του deal

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το άνοιγμα του Ορμούζ, η παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων και το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή

Nέο νομοσχέδιο ‑ Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί, 72 δόσεις και επιστροφή ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ψηφίζεται έως τις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει επίδομα παιδιού, ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις και διεύρυνση της επιστροφής ενοικίου.

Έμπολα στο Κονγκό: Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία για την εξάπλωση της επιδημίας

Κόσμος 15.06.2026
Με 676 κρούσματα και 136 θανάτους, ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι ο αριθμός των ασθενών σχεδόν διπλασιάζεται κάθε εβδομάδα, ενώ παραπληροφόρηση και ένοπλη βία παρεμποδίζουν την αντιμετώπιση.

«Παράθυρο» εξοικονόμησης για όσους έχουν στεγαστικό – Τι αλλάζει στα step up δάνεια

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Η μετατροπή των step up δανείων σε τοκοχρεωλυτικά με σταθερό επιτόκιο 3% μπορεί να εξοικονομήσει στους δανειολήπτες έως και 90.800 ευρώ, με το συνολικό όφελος να αγγίζει το 41%.

Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο γνωστός τραγουδιστής Oliver Tree σκοτώθηκε στη σύγκρουση των ελικοπτέρων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το βράδυ της Κυριακής 14/6 συγκρούστηκαν στον αέρα δύο ελικόπτερα