E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παυλίνα Βουλγαράκη: Μικρή προσπαθούσα να μπω σε στοιχειωμένα σπίτια και με μάζευε η Αστυνομία

Η εμμονή που είχε πάθει η τραγουδίστρια

Δημοσίευση 17/5/2024 | 18:19

Παυλίνα Βουλγαράκη: Μικρή προσπαθούσα να μπω σε στοιχειωμένα σπίτια και με μάζευε η Αστυνομία

Για τις εμμονές που είχε σε νεαρή ηλικία αλλά και το λόγο που τη «μάζευε» συνέχεια η Αστυνομία μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και την στήλη του Γιώργου Κρικοριάν «Ψυχολογίες».

«Η τρέχουσα ψυχολογική μου κατάσταση δεν ξέρω πώς είναι. Είμαι πολύ αναποφάσιστη, παρορμητική και ευαίσθητη. Μικρή ήμουν συνέχεια πάνω σε δέντρα και προσπαθούσα να μπω σε στοιχειωμένα σπίτια και με μάζευε η Αστυνομία. Είχα μεγάλη φαντασία ως παιδί και αρκετά υπαρξιακά ερωτήματα. Είχα πάθει εμμονή με το πού πάνε οι άνθρωποι όταν πεθαίνουν.

Όταν συνειδητοποίησα ότι αυτά που σκέφτομαι δεν ακούγονται, ήταν πολύ κουλο. Στην τρίτη λυκείου άραζα σε ένα δέντρο την ώρα που έπρεπε να είμαι στο μάθημα. Όταν μου είπαν οι γονείς μου ότι δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν φροντιστήρια, με έπιασε ένα αίσθημα ευθύνης κι άρχισα να διαβάζω», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Για τον έρωτα, η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε: «Ο έρωτας για μένα είναι ένα δράμα, ζω από αυτό. Στον σύντροφό μου με εκνευρίζει ότι είναι άσχετος με τον χώρο, δεν ξέρει κανέναν. Πρώτα έκανα επιτυχία στο τραγούδι και μετά κατάλαβα ότι ασχολούμαι με αυτό το πράγμα».

Για την καριέρα της, η Παυλίνα Βουλγαράκη ανέφερε: «Έχω τάση για απομόνωση, το τραγούδι ήταν ένας τρόπος να επικοινωνήσω. Όταν ξεκίνησα είχα πολλές κρίσεις πανικού, ήταν πολύ δύσκολο και ακύρωνα αρκετά live. Η Δήμητρα Γαλάνη είναι για μένα ο νούμερο ένα άνθρωπος σε αυτό τον χώρο, έχω πάρει πολλά, την έχω ξεπατικώσει ολόκληρη».

Κλείνοντας, η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε: «Με τον εαυτό μου έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Με τον καθρέφτη μου δεν έχω ιδιαίτερη σχέση, βαριέμαι. Όταν είμαι πιεσμένη πάω σε έναν πλάτανο στον Υμηττό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαντόνα δημοσίευσε selfie χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της

Tabloid 21.12.2025
Η «Βασίλισσα της Ποπ» θέλησε να δείξει μια φυσική πλευρά του εαυτού της, δημοσιεύοντας μια σέλφι την Κυριακή

Ιωάννα Τούνη: «Αυτό κρατάω από το 2025» – Η τρυφερή ανάρτησή της

Tabloid 21.12.2025
Οι γλυκές φωτογραφίες που ανέβασε και το μήνυμά της

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκάλιασα ξένη γυναίκα στο αεροδρόμιο, τρόμαξε»

Tabloid 21.12.2025
Η απίστευτη ιστορία που μοιράστηκε

Αιμίλιος Χειλάκης για το cancel: «Έλεγε να μην με πάρουν στις Αγριες Μέλισσες γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»

Tabloid 21.12.2025
«Μου έγραψε ένα σημείωμα αργότερα με μολύβι, στο οποίο μου ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι πολύ κοντά στην τηλεοπτική μου επιστροφή»

Tabloid 21.12.2025
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το` Χουμε!» του Σκάι, η παρουσιάστρια μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Εβελίνα Παπούλια για «Δύο Ξένοι»: «Την επιτυχία δεν τη διαχειρίστηκα εύκολα, είχα κατάθλιψη τότε»

Tabloid 21.12.2025
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, και δήλωσε πως περνούσε δύσκολα την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς

Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Shawn Mendes, Sabrina Carpenter και Camila Cabello

Celebrity Stories 21.12.2025
Η περίεργη ιστορία που μπλέκει τρεις stars

Μαράια Κάρεϊ: Πόσα εκατομμύρια κερδίζει κάθε Χριστούγεννα; – «Αστρονομικό ποσό»

Tabloid Χτες
Το All I Want for Christmas Is You δεν είναι απλώς χριστουγεννιάτικο anthem – είναι μια μηχανή εκατομμυρίων

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής: «Νομίζουμε είμαστε `σούπερμαν`, πρέπει να ξεκουραζόμαστε»

Tabloid Χτες
Για τoυς λόγους εισαγωγής του στο νοσοκομείο μίλησε ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή `Weekend Live`.

Πηνελόπη Πλάκα για τα τρία της χρόνια χωρίς σχέση: «Γούσταρα πάρα πολύ την ελευθερία μου»

Tabloid Χτες
«Το είχα ανάγκη, ήθελα να δω πώς είναι και είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει στη ζωή μου» είπε η Πηνελόπη Πλάκα

Ο Τζιμ Κάρεϊ ήθελε να επιστρέψει τα 20 εκατ. δολάρια για τον «Grinch»: Ο πόνος και οι κρίσεις πανικού στα γυρίσματα

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που η εμπειρία του στην ταινία ήταν βασανιστική και αφόρητη

Παντρεύτηκαν η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Χοακίμ Βαλέντε

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Φεβρουάριο του 2025