E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Φίνου: Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου

Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ με τα προβλήματα που είχα, πρόσθεσε - Τι είπε για τον πρώην σύντροφό της που τη βοηθάει οικονομικά

Δημοσίευση 17/5/2024 | 12:48

Καίτη Φίνου: Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου

Η Καίτη Φίνου μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, μετά τον κορωνοϊό, αλλά και τις σκέψεις της να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο γηροκομείο.

Μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» η ηθοποιός περιέγραψε, ότι μετά τον long-covid, «σάπισαν τα δόντια της και έπεσαν τα μαλλιά της και τα νύχια της».

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε στην εκπομπή ότι δεν έδινε συνεντεύξεις γιατί αισθανόταν άσχημα για την εμφάνισή της. «Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ με τα προβλήματα που είχα. Τώρα τα συνήθισα. Μένουν ακόμη, αν και πέρασε ένας χρόνος και πάσχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα - αν προλάβω να μην τυφλωθώ. Έφυγαν νύχια, έφυγαν τα μισά μου μαλλιά, ακόμη η χτενίζομαι και βγάζω τούφες. Ρωτάει πολύς κόσμος "πού βρίσκεις τα λεφτά και βάζει δόντια"» ανέφερε.

Όσο για τη βοήθεια που δέχεται, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Σπίτι του Ηθοποιού αλλά και σε έναν πρώην σύντροφό της, ο οποίος αν και έχουν χωρίσει, την ενισχύει οικονομικά.

Σχετικά με αυτό, η Καίτη Φίνου είπε: «Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι στο στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι μη μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει ερκοντίσιον, ανάλογα με τον καιρό την εποχή. Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορέσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς».

Τέλος, η ηθοποιός είπε για τον πρώην σύντροφό της: «Είχα σύντροφο μέχρι κάποια στιγμή μέχρι και πριν τον Covid. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει, υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε. Δεν τον βλέπω καθόλου, αλλά υπάρχει στη ζωή μου σαν μια βοήθεια στην κάρτα μου, σαν μια σύνταξη καλή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left Χτες
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός

Ελένη Ψυχούλη: «Το κεφάλαιο του έρωτα έκλεισε ‑ η φύση φρόντισε γι` αυτό»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ελένη Ψυχούλη καλεσμένη στο Happy Day της Τετάρτης (10/6) είχε μία ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου: «Φωτογραφήθηκα με μαγιό μετά τη γέννα – Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την εμπειρία της από πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της