E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μενίδι: Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δεχόταν

Τα ουρλιαχτά και οι εκκλήσεις της 40χρονης για βοήθεια λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της

Δημοσίευση 16/5/2024 | 17:07

Μενίδι: Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δεχόταν

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (16.5.24) ο 50χρονος που έστησε ενέδρα και δολοφόνησε με μαχαίρι την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Φυλής, την ώρα που κυκλοφορούσε πεζός και μεθυσμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ για να εξεταστεί.

Η άτυχη 40χρονη έφυγε από το σπίτι της περίπου στις 06:00 το πρωί για να πάει στη δουλειά της και ο δράστης, που της είχε στήσει «καρτέρι», της επιτέθηκε, τη μαχαίρωσε στην κοιλιά και εξαφανίστηκε.

Τη γυναίκα εντόπισαν περίοικοι στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους στο Μενίδι.

Τραγική φιγούρα η κόρη του θύματος, η οποία είδε τη μητέρα της αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου και τηλεφώνησε σε δικό της άνθρωπο και του είπε πως «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Ηχητικό ντοκουμέντο

Στο μεταξύ, συγκλονίζει ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από επίθεση που έκανε ο 50χρονος στην 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του (αμφότεροι με καταγωγή από την Αλβανία), 10 μέρες πριν τη στυγερή γυναικοκτονία.

Ο 50χρονος δράστης, όπως αποκαλύπτεται από τις μαρτυρίες γειτόνων είχε προμελετήσει τη γυναικοκτονία και δημιουργούσε συχνά πρόβλημα στην 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Πενήντα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού της, περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πριν από 10 μέρες (στις 7.5.24) ο δράστης και το θύμα είχαν άγριο καβγά, καθώς ο 50χρονος είχε επιτεθεί στην 40χρονη πρώην σύζυγό του και εκείνη προσπαθούσε να τον απωθήσει.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, ο 50χρονος ακούγεται να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω!». Σύμφωνα με μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό, ο δράστης κρατούσε μια σακούλα με μπουκάλια μπίρας, τα έσπαγε στο πεζοδρόμιο και κράδανε προς το μέρος της 40χρονης ένα από αυτά και εκείνη του έλεγε «φύγε από εδώ!».

Στο πρώτο ηχητικό, η 40χρονη ακούγεται να φωνάζει:

«Έι, έι, τι κάνεις; Έχουμε χωρίσει. Έχουμε πάρει διαζύγιο. Τελείωσε. Τελείωσε. Κατάλαβες; Έχουμε πάρει διαζύγιο».

Δράστης: «Θα σε σκοτώσω μωρή π@@α!».

Στο βίντεο ακούγεται και ο ήχος χαστουκιών, καθώς ο 50χρονος χτύπησε τη 40χρονη.

Κάποια στιγμή, στο σημείο έφτασαν και τα δύο παιδιά της οικογένειας και μάλιστα ένα από αυτά κάλεσε την Αστυνομία. Οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο και προσπάθησαν να τους χωρίσουν. Με τη 40χρονη να συνέχιζει να φωνάζει και τον 50χρονο να μην σταματά να την απειλεί.

Το δεύτερο ηχητικό είναι από τη στιγμή που έφτασε στο σημείο η Αστυνομία.

Τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όταν στις 7/5/2024, σε άθλια κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει. Μάλιστα είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Τότε οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή, εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι αυτός θα δικαζόταν αύριο για το άγριο σκηνικό σε βάρος της γυναίκας.

Το ίδιο δραματικό σκηνικό είχε επαναληφθεί και στις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Ο δράστης και πάλι συνελήφθη, δικάστηκε όμως αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης τον είχε καταγγείλει και το 2013 και πάλι για ενδοοικογενειακή βία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απεργία ταξί: Πώς καλούμε οδηγό για έκτακτο περιστατικό εν μέσω κινητοποιήσεων

Ελλάδα 19.03.2026
Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ εξηγεί τη διαδικασία

Ο δήμαρχος του Λονδίνου ζητά επιστροφή στην Ευρωπαϊκή Ένωση: «Βλέπω καθημερινά τη ζημιά που έχει προκαλέσει το Brexit»

Κόσμος 19.03.2026
«Είναι αναπόφευκτη, κάποια στιγμή, η επανένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Αραγτσί προς Αμερικάνους: Ευχαριστήστε τον Νετανιάχου για τον φόρο «Πρώτα το Ισραήλ»

Κόσμος 19.03.2026
Το Αμερικανικό Πεντάγωνο ζήτησε έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον πόλεμο στο Ιράν

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του διάσημου τραγουδιστή, Νιλ Σεντάκα

Κόσμος 19.03.2026
Τι αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου του

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Παράταση για την έκπτωση 4% λόγω εφάπαξ εξόφλησης

Ελλάδα 19.03.2026
Παράταση δύο εβδομάδων στην προθεσμία για την έκπτωση φόρου 4% στις φορολογικές δηλώσεις του 2026

Ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι καταρρίφθηκαν από ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία

Κόσμος 19.03.2026
Τα συστήματα ενεργοποιήθηκαν μετά από συναγερμό για απειλή και εκτοξεύθηκαν δύο πύραυλοι για να αναχαιτίσουν τον στόχο

Νέες αποκαλύψεις από τον Τζο Κεντ μετά την παραίτηση‑«βόμβα» για το Ιράν – Γιατί τον ερευνά το FBI

Κόσμος 19.03.2026
«Σε πολλούς από τους βασικούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων δεν επιτράπηκε να εκφράσουν τη γνώμη τους στον πρόεδρο»

Έρχεται τελικά «σιβηρική εισβολή»; – Επιμένει το κρύο ‑ Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου

Καιρός 19.03.2026
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Πράκτορες της Μοσάντ τηλεφωνούν σε αξιωματούχους του καθεστώτος: «Είσαι ο επόμενος, πρόσεχε»

Κόσμος 19.03.2026
Το επίπεδο διείσδυσης είναι τόσο μεγάλο που πλέον επικοινωνούν τηλεφωνικά με στρατιωτικούς ηγέτες και τους προειδοποιούν ότι βρίσκονται ήδη σε «μαύρη λίστα»

Βόλος: Απατεώνας Ρομά παρίστανε τον γιατρό ‑ Πιάστηκε με 10.000 ευρώ στα χέρια

Ελλάδα 19.03.2026
Tηλεφώνησε σε γυναίκα και της είπε ότι είναι γιατρός, η κόρης της έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και έπρεπε να μπει επειγόντως στο χειρουργείο