E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για το γιο του

«Το άγχος μου για τον Γιώργο είναι να μεγαλώσει υγιής»

Δημοσίευση 2/6/2014 | 00:00

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για το γιο του

Στην εκπομπή «JOY» και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και τα όσα ανέφερε για το μωρό που απέκτησε πριν από μερικούς μήνες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Τα τελευταία εφτά χρόνια ήταν επιτακτική η ανάγκη μου να αποκτήσω ένα παιδί, γιατί ήθελα ένα παιδί. Είχα σκεφτεί πολλούς τρόπους για να αποκτήσω ένα παιδί. Είχα σκεφτεί να υιοθετήσω – δεν μου ήταν εύκολο. Έφτασε όμως η στιγμή και έγινε τώρα και είμαι πανευτυχής που έγινε τώρα. Σαφώς θα ήθελα ένα παιδί που να το κάνω στα 30 μου, για να έχει και έναν πατέρα που τώρα στην ηλικία μου θα ήμασταν πολύ κοντά, αλλά νομίζω ότι και τώρα που ήρθε, είναι πολύ καλά».

«Το άγχος μου για τον Γιώργο είναι να μεγαλώσει υγιής. Η έννοια κάθε γονιού είναι να είναι γερό το παιδί του. Το κλισε "γερό να 'ναι και ό,τι να 'ναι" δεν είναι τυχαίο. Έχω πει πολλά κλισέ από τότε που απέκτησα τον Γιώργο, γιατί έτσι είναι, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Το ότι θα πεις αυτά που έλεγε η μάνα σου και ο πατέρας σου στο παιδί σου είναι δεδομένο. Αυτή είναι η μεγαλύτερή μου αγωνία: να γίνει ενδιαφέρων άνθρωπος, να αποκτήσει μόρφωση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Mel C: Η σχέση της με το Robbie Williams και η κατάθλιψη

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Mel C μίλησε για την κατάθλιψη, τη μοναξιά και τα σύντομα ειδύλλια με Robbie Williams και J από τους 5ive

Θοδωρής Φέρρης: Γιατί σταμάτησε τη συναυλία του και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό;

Social Χτες
Ο τραγουδιστής έκανε απρόσμενη παύση στη συναυλία του στην Κοζάνη για να σχολιάσει την εμφάνισή του με χαρακτηριστικό αυτοσαρκασμό.

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής στον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο παρουσιαστών επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με ένα νέο ποιοτικό μαγκαζίνο, ωστόσο το όνομα της εκπομπής παραμένει ακόμα μυστικό.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε 80 ετών ‑ δείτε τι έγραψε η σύζυγός του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Τζένιφερ Φλάβιν συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram για τα γενέθλια του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παντρεύεται ο γιος του Απόλλωνας – Η πρόταση γάμου και οι προετοιμασίες

Tabloid Χτες
Η γυναίκα που μπαίνει στην οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη και το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Κώστας Τσουρός: Το καταπληκτικό εξοχικό του με πισίνα και μαγευτική θέα στη θάλασσα

Social Χτες
Το πολυτελές καταφύγιο του παρουσιαστή στη Σκιάθο, με πισίνα, θέα στη θάλασσα και αυλή για αξέχαστα τραπέζια.

Ποιο γνωστό ζευγάρι των social media χώρισε μετά από προδοσία – Τον έπιασε με άλλη

Social Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν στο podcast των Θοδωρή Ρακιτζή και Έλενας Σωτηροπούλου, η γυναίκα ανακάλυψε τη σχέση του συντρόφου της με τρίτο πρόσωπο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Αγανακτησμένος στη σκηνή «Πάρτε τα, δεν τα θέλω!»

Social Χτες
Ο Νίκος Οικονομόπουλος αντέδρασε έντονα σε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια συναυλίας του, πετώντας τα ακουστικά του στο πάτωμα της σκηνής.

Κατερίνα Λιόλιου: Πού επέστρεψε μετά από 15 χρόνια και τι συνέβη στη σκηνή

Social Χτες
Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Schoolwave, εκεί όπου ξεκίνησε ως μαθήτρια, και βρέθηκε αυτή τη φορά να γεμίζει την Τεχνόπολη ως το μεγάλο όνομα της βραδιάς.

Αννα Βίσση & Δήμητρα Κούστα στην Ίμπιζα: Ποιος διάσημος DJ τις φωτογραφήθηκε αγκαλιά και τι κρύβουν οι επαφές τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ και η παραγωγός της διασκέδασαν στο Pacha Ibiza με LED γυαλιά, ενώ οι συναντήσεις τους με διεθνείς DJ τροφοδοτούν φήμες για εκπλήξεις στη συναυλία του ΟΑΚΑ.