E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Συγκινητική ωριμότητα έδειξε το παιδί» λέει ο πατέρας του 5χρονου που άφησαν 6 ώρες στο σχολικό

«Να δώσουν περισσότερη έμφαση και προσοχή στο ποιοι χειρίζονται και επιβλέπουν την ασφάλεια για τη μεταφορά των παιδιών μας»

Δημοσίευση 15/5/2024 | 16:01

«Συγκινητική ωριμότητα έδειξε το παιδί» λέει ο πατέρας του 5χρονου που άφησαν 6 ώρες στο σχολικό

Το εγκώμιο του 5χρονου γιου του, έπλεξε ο πατέρας του, σε δηλώσεις του λίγες ώρες μετά την ταραχή που πέρασε η οικογένεια όταν ενημερώθηκε πως το παιδί παρέμεινε για περισσότερες από 6 ώρες ξεχασμένο στο σχολικό που το μετέφερε από το σπίτι του στο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του παιδιού αναφέρει: «Μέσα από αυτή τη θλιβερή ιστορία που διατάραξε την οικογενειακή μας γαλήνη και ηρεμία και έβαλε σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα του παιδιού μας, συγκινητική για εμάς ήταν η ωριμότητα που το παιδί επέδειξε, όταν ξύπνησε και βρέθηκε μόνος του στο λεωφορείο και παρά το σοκ τα κλάματα και την ταραχή του, σκέφτηκε και πήρε τις σωστές αποφάσεις για την ασφάλεια του και δοξάζουμε το Θεό γι’ αυτό».

Παράλληλα, οργισμένος με τους υπεύθυνους για την ασφάλεια του παιδιού του, ανέφερε: «Οφείλουν όλοι οι αρμόδιοι να δώσουν περισσότερη έμφαση και προσοχή στο ποιοι χειρίζονται και επιβλέπουν την ασφάλεια για τη μεταφορά των παιδιών μας στα σχολεία καθημερινά και στο κατά πόσο εφαρμόζονται και τηρούνται τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά τη μεταφορά τους με συνεχή εκπαίδευση και αξιολόγηση του προσωπικού που εμπλέκεται σε αυτήν, ώστε να μην θρηνήσουμε τυχόν θύματα στο μέλλον λόγω ελλιπούς εφαρμογής τους».

«Το παιδί έδειξε μια ψυχραιμία που και πιο μεγάλοι δεν τη δείχνουν»
Σε δηλώσεις του στο Action24 και την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου του δήμου Κηφισιάς, Γιώργος Χουντουμάδης, υπογράμμισε πως το 5χρονο αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε στο σχολικό ήταν ολομόναχο.

«Το παιδί άνοιξε την πόρτα, κατέβηκε, βρισκόταν μάλιστα πολύ κοντά σε λεωφόρο, ευτυχώς γύρισε πίσω, έδειξε μία ψυχραιμία που πολλές φορές ούτε οι μεγάλοι δεν τη δείχνουν. Μόνο έπαινο μπορούμε να του δώσουμε. Εγώ τον λέω “μικρό ήρωα”», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου του δήμου Κηφισιάς.

«Το παιδί δέθηκε με τη ζώνη και έβγαλε ένα βιβλίο που είχε μέσα στην τσάντα του και διάβαζε μέχρι να το βρουν, κάτι που έγινε μετά από 6,5 με 7 ώρες», συμπλήρωσε.

«Το πήρε ο ύπνος στο κάθισμα και όταν ξύπνησε ήταν μόνο του»
«Τον πρώτο ρόλο για τα παιδιά τον έχει η συνοδός. Τη Δευτέρα το πρωί ενώ παραλάβανε πέντε παιδάκια στο σχολικό, στο νηπιαγωγείο κατεβάσανε τέσσερα. Το ένα ήταν κουρασμένο και το πήρε ο ύπνος στο κάθισμα, με αποτέλεσμα να μην το προσέξουν, να παρκάρουν το πούλμαν στο πάρκινγκ το οποίο είναι μακριά. Δεν το είδαν ούτε εκεί, με αποτέλεσμα να κλείσουν το σχολικό. Το παιδάκι όταν ξύπνησε ήταν μόνο του», εξήγησε ο Γιώργος Χουντουμάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία και έπαθε ανακοπή – Διασώστες την επανέφεραν στη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ζαν Μένα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία στις ΗΠΑ και υπέστη καρδιακή ανακοπή

Δημιουργήθηκε ομάδα για τη διάσωση του λαγοκέφαλου – «Αξίζει προστασία και σεβασμό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η αξία μιας ζωής δεν πρέπει να κρίνεται αποκλειστικά από τη χρησιμότητα»

ΠΑΟΚ ‑ Μπέβερεν 4‑1: Τεσσάρα ο Δικέφαλος στο ανεπίσημο ντεμπούτο Λίσι, με κέφια ο Ζαφείρης

Αθλητικά Νέα Χτες
Εξαιρετική η πρώτη εντύπωση του νέου ΠΑΟΚ - ο Ντέλιας καθόρισε το πρώτο ημίχρονο

Μαρία Καρυστιανού: Η απάντησή της για το δημοσίευμα περί αγοράς ακινήτου μέσω fund– «Ούτε καν το θυμάμαι»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Μαρία Καρυστιανού έκανε λόγο για «εκβιασμούς», τους οποίους, όπως είπε, δεν αποδέχεται.

Η Μάρω Κοντού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο ύστερα από πέσιμο

Τι κρύβουν οι κόκκινοι φάκελοι του Πούτιν για το Καλίνινγκραντ ‑ ποιο είναι το μήνυμα προς το ΝΑΤΟ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Πούτιν συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας για τον ρωσικό θύλακα στη Βαλτική, με παρόντες τους επικεφαλής FSB, Αμυνας και Εσωτερικών.

Η Ιταλία ψήνεται στον καύσωνα: 5 νεκροί σε 24 ώρες σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Κόσμος Χτες
Κανόνια νερού έξω από το Κολοσσαίο για τους τουρίστες

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι 57 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις ‑ Ποινές φυλάκισης έως τρία έτη

Ελλάδα Χτες
Σε 28 καταδικασθέντες επιβλήθηκαν επίσης χρηματικές ποινές από 500 έως 8.000 ευρώ, με τριετή αναστολή στην εκτέλεση των ποινών

Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα μετά επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορά μετά την εμπρηστική επίθεση στου σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Ιταλία: Υπό έρευνα ο Αλεσάντρο Μπαστόνι για υπόθεση εκπόρνευσης ανήλικης

Κόσμος Χτες
Yπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων που συνδέεται με εταιρεία εκδηλώσεων στο Μιλάνο

Αεροπλάνο σε ουρανοξύστη του Πεκίνου: Τι αποκρύπτει η Κίνα για το σοκαριστικό περιστατικό

E-Daily 3.Left Χτες
Τέσσερις μέρες μετά τη συντριβή στον ψηλότερο πύργο της κινεζικής πρωτεύουσας, η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος ενώ εικόνες και αναρτήσεις εξαφανίζονται από το διαδίκτυο.

«Χωρίς εγκέφαλο, καρδιά, πνεύμονες»: Θάνατος μυστήριο ναυτικού στη Βενεζουέλα, έλειπαν όργανά του

E-Daily 2.TopNews Χτες
H οικογένειά του ζήτησε επαναληπτική νεκροψία όταν παρέλαβε τη σορό έναν μήνα αργότερα, διαπιστώνοντας πως τους επεστράφη χωρίς όργανα