E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Silia Kapsis: Ο πατέρας της απαντά για τις σχέσεις τους – «Με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της, χωρίς τη δική μου επιλογή»

Όσα δήλωσε σε εκπομπή της Κύπρου

Δημοσίευση 15/5/2024 | 13:40

Silia Kapsis: Ο πατέρας της απαντά για τις σχέσεις τους – «Με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της, χωρίς τη δική μου επιλογή»

Η Silia Kapsis που φέτος εκπροσώπησε την Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την Τρίτη 15/5 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση με τον πατέρα της.

«Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δε με κάλεσε μετά την Eurovision να με συγχαρεί», είπε η Silia Kapsis, με τη μητέρα της να συμπληρώνει: «Την έχω μεγαλώσει εγώ. Είμαι εγώ και μάνα και πατέρας της. Και όλη η οικογένεια είναι δίπλα της. Όλα καλά».

Η απάντηση του πατέρα της

Το πρωί της Τετάρτης 15/5, ο πατέρας της Silia Kapsis μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Ήρθε και έδεσε» και ξεκαθάρισε πώς είναι οι σχέσεις με την κόρη του.

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Καψής, δήλωσε: «Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από τη στεναχώρια μου, αναγκάστηκα να φύγω από τη ζωή της Silias, με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της, για διάφορους λόγους χωρίς τη δική μου επιλογή, δυστυχώς. Έχω να τη δω 11 χρόνια. Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος για εκεί που έφτασε. Η Βασιλική είναι γεννημένη για αυτό που της αρέσει να κάνει. Την είδα στην Eurovision, την ψήφισα και στον ημιτελικό και στον τελικό, και εγώ και η σύντροφός μου, και όλοι συμπαρασταθήκαμε όπως μπορούσαμε. Δεν είχα το τηλέφωνό της, για το καλό της Βασιλικής έμεινα πίσω για να έχει μια ήρεμη ζωή, δεν προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα όταν πήγε στην Eurovision, αν την έπαιρνα τηλέφωνο πριν την Eurovision, δεν ήθελα να τη συγχύσω.

Δεν είχα πρόθεση να βγω, αλλά με αυτά που ειπώθηκαν, θεώρησα σωστό να βγω και να μιλήσω, γιατί θα φαινόμουν, δειλός. Δεν πιστεύω η Silia να ξέρει πως έχει άλλα τρία αδέρφια από την άλλη μου γυναίκα. Θέλω να ξέρει η Silia ότι ο πατέρας της είναι πάντα εκεί, την αγαπάω και θα την αγαπάω, της εύχομαι το καλύτερο, όλο το μέλλον της ανήκει, και τέλος του χρόνου που κλείνει τα 18 της χρόνο, ίσως ανοίξει ένα παράθυρο επαφής και όσα χρόνια χάσαμε να τα επανορθώσουμε. Γι’ αυτό βγήκα να μιλήσω, για να μη διορθωθεί λανθασμένη εντύπωση, ότι ο πατέρας της Silias, είναι αδιάφορος. Ένα παιδί παίρνει και από τους δυο, Τηρώ όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μου για τις ανάγκες της Βασιλικής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το βίντεο του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ που έγινε viral μετά τον θάνατό του

Tabloid 12.02.2026
Σας εύχομαι την πιο ολοκληρωμένη διαδικασία πένθους, έλεγε ο ηθοποιός

Ιωάννα Τούνη: «Τα πάνελ με κρίνουν λες και πήραμε λεφτά από την τσέπη τους»

Tabloid 12.02.2026
Η ατάκα της Ιωάννας Τούνη για τα σχόλια που έχει δεχτεί για το ταξίδι της με τον σύντροφό της

Γενέθλια για την Αγγελική Νικολούλη ‑ Το βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της

Tabloid 12.02.2026
Οι ευχές των συνεργατών της για τα γενέθλιά της

Βούλγαρη: Οι εξωσωματικές και η αποκάλυψη για τον σύζυγό της – «Εκεί είπα πως ίσως πρέπει να χωρίσουμε»

Tabloid 12.02.2026
Συνέντευξη παραχώρησε η Ανθή Βούλγαρη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ανέστη Ευαγγελόπουλου

Καινούργιου: Η κάμερα «τσάκωσε» τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στη Μύκονο

TV Buzz 12.02.2026
«Δεν πιστεύω να ’ναι με καμιά άλλη;»

Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του

Tabloid 12.02.2026
1,5 χρόνο μετά το coming out και την επίθεση της πρώην συζύγου του

Νίκος Μουτσινάς: Κάθε πρωί παίρνω ένα χάπι για μία θρόμβωση που έπαθα πέρσι

Tabloid 12.02.2026
Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Rihanna ‑ ASAP Rocky: Νέα σενάρια για μυστικό γάμο μετά την εμφάνιση με διαμαντένιο δαχτυλίδι

Tabloid 12.02.2026
Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση

Μαίρη Βιδάλη: «Γινόμουν φίλη με τις γυναίκες συνεργατών μου, για να αποφεύγω τη σεξουαλική παρενόχληση»

Tabloid 12.02.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στην επαγγελματική της καριέρα

James Van Der Beek ‑ Ο άνθρωπος πίσω από τον Dawson και η ζωή που δεν είδαμε ποτέ στην οθόνη

Tabloid 12.02.2026
Πατέρας έξι παιδιών, σύζυγος, μαχητής μέχρι το τέλος