E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρήστος Δάντης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου ‑ Έδειξε live το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η αποκάλυψη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δημοσίευση 14/5/2024 | 15:44

Χρήστος Δάντης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου ‑ Έδειξε live το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε σήμερα Τρίτη 14/5 καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time μετά την αποχώρηση της από το Survivor. Η νεαρή αθλήτρια λοιπόν, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στο πλευρό της οικογένειας της.

Αφού μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στους συνεργάτες της για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, δε γινόταν να μη σχολιάσουν το μονόπετρο που φοράει στο χέρι της, το οποίο όπως αποκάλυψε της το έδωσε ο Χρήστος Δάντης.

«Δεν έχουμε πει κάτι. Αυτό το λέω πρώτη φορά. Πήγαμε στην περιοδεία του στην Αμερική. Ανεβήκανε με ελικόπτερο και είδαμε όλη τη Βοστώνη και μου το έδωσε εκεί πάνω. Δε θα πω αν ήταν πρόταση. Είμαι χαρούμενη που γύρισα και την είδα και είδα τους δικούς μου ανθρώπους», αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Γιατί δεν μπορεί να παντρευτεί την Ασημίνα ο Δάντης;

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Γιώργο Κακογιάννη και στο Youweekly.gr, είχε αποκαλύψει πως: «Δεν μπορεί να κάνει πέμπτο γάμο (γέλια). Γενικά νομίζω ότι ο Χρήστος δεν πιέζει καταστάσεις. Έχει δοκιμάσει αυτό το σπορ και δεν του βγήκε, γιατί νιώθει πως πνίγεται όταν μπαίνει το στεφάνι. Κι εγώ αυτό πιστεύω πως θα νιώθω, αν περάσει σε τέτοιο στάδιο η σχέση μας, εδώ το νιώθω ακόμα και τώρα όταν λέμε ότι έχουμε σχέση. Αλλά νομίζω πως ο γάμος δεν αλλάζει κάτι όταν ήδη συγκατοικείς με τον άλλον, τρώτε και κοιμάστε μαζί, οπότε δεν το σκέφτομαι τώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία