E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»

Πήρα για 3μιση μήνες κορτιζόνη και πρήστηκα. Μου έγραφαν: πώς πάχυνες έτσι;.

Δημοσίευση 7/5/2024 | 11:11

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»

Καλεσμένοι στο Happy Day της Τρίτης (7/5) βρέθηκαν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης. Οι δύο τραγουδιστές, που φέτος συνεργάζονται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους περιοδεία, μίλησαν στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πέρασα πνευμονία. Μου ζητούσαν από το νοσοκομείο να νοσηλευτώ για δύο εβδομάδες. Αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να κλείσει το μαγαζί και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη», περιγράφει ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Υπέγραψα χαρτί ότι θα κάνω θεραπεία στο σπίτι, γιατί δεν με άφηναν να φύγω. Ακόμη και τώρα που μιλάμε έχω βήχα», αποκαλύπτει ο τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Πήρα πολλή κορτιζόνη και πρήστηκα λίγο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε στους άλλους. Πήρα κορτιζόνη 3μιση μήνες και είναι λογικό που πρήστηκα. Έπαιρνα σχόλια «πάχυνες», «πρήστηκες», «τι έκανες στο πρόσωπό σου;». Δεν είναι αυτό το θέμα αλλά γιατί να πεις το κακό στον άλλο; Πρέπει να μου το πεις εσύ; Εγώ δεν ξέρω; Είμαι βλάκας;», επισημαίνει ο Γιώργος Τσαλίκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν πρέπει να το στηλιτεύουμε αυτό; Εγώ έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μπορώ να το αντιπαρέλθω αυτό. Όταν πεις κάτι τέτοιο σε ένα παιδί, μπορεί να το κουβαλάει για όλη του τη ζωή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην στεναχωρούμε τον άλλο», καταλήγει ο Γιώργος Τσαλίκης για το περιστατικό που τον ενόχλησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παντρεύτηκε ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Κατερίνα Μπιρμπίλη

Tabloid 21.09.2025
Η άφιξη της νύφης και οι καλεσμένοι της υψηλής κοινωνίας

Ατύχημα για τον Χένρι Καβίλ

Tabloid 21.09.2025
Ο ηθοποιός προετοιμαζόταν για τον ρόλο στο Highlander

Γωγώ Μαστροκώστα: Επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στα social media με ένα βίντεο

Tabloid 21.09.2025
Δείτε το βίντεο και την τρυφερή λεζάντα

«Τώρα θα σε φτιάξω πουλάκι μου» – Τι είπε ο ιδιοκτήτης ελληνικού εστιατορίου για την επίσκεψη του Σενγκούν

Tabloid Χτες
Ο διεθνής Τούρκος μπασκετμπολίστας ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του EuroBasket 2025 και μπήκε στο στόχαστρο των Ελλήνων φιλάθλων λόγω της κόντρας που άνοιξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον ημιτελικό.

Γιώργος Μαζωνάκης: Οικογενειακή κόντρα για το ακίνητο στη Μύκονο και τον εγκλεισμό – Οι καταθέσεις περί ναρκωτικών και η μάχη εικόνας

Tabloid Χτες
«Υπήρχε φόβος η κατάσταση να οδηγήσει σε τραγωδία» δήλωσε η μικρότερη αδελφή του, Μαρία

GNTM 6: Η «ξανθιά από το ΣΕΦ» επέστρεψε και εντυπωσίασε

Tabloid Χτες
Δείτε την audition της. Τι της είπαν οι κριτές.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τις φήμες περί απαίτησης 100.000 ευρώ

Tabloid Χτες
«Εγώ δεν έχω να πω κάτι παιδιά»Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τις φήμες περί απαίτησης 100.000 ευρώ, προκειμένου να τραγουδήσει για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ

Πηνελόπη Πλάκα: Οι πόζες της με μπικίνι στη Σέριφο

Tabloid Χτες
H ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής φωτογραφίες από το ταξίδι στη Σέριφο

GNTM: Η κόρη του βολεϊμπολίστα Αντρέι Κράβαρικ εντυπωσίασε τους κριτές

Tabloid Χτες
Η Μιχαέλα Κράβαρικ εξασφάλισε τέσσερα «ναι», περνώντας στο Bootcamp

Λευτέρης Πανταζής: «Ο Μάριος είναι φίλος μου, δεν μπορεί να μου απαγορεύσει η Κόνι να κάνω παρέα»

Tabloid Χτες
«Με έναν άνθρωπο που ζούσαμε στο ίδιο σπίτι 6 χρόνια, έχουμε δεθεί και σαν φίλοι», εξήγησε για τον πρώην άντρα της κόρης του