E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Μπακοδήμου για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Οι άνθρωποι αλλάζουν, δημιουργούνται αποστάσεις»

«Όταν αισθανόμουν ότι κάτι δε μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο»

Δημοσίευση 2/5/2024 | 13:17

Μαρία Μπακοδήμου για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Οι άνθρωποι αλλάζουν, δημιουργούνται αποστάσεις»

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τους γιους της, Νικήτα και Άρη, αλλά και για το τέλος της μακρόχρονης φιλίας της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι αρχικά, ανέφερε για τους γιους της: «Δούλευα πολύ όσο μεγάλωνα τους γιους μου, αυτό είναι αλήθεια. Δεν το θυμάμαι όμως, θυμάμαι μόνο τα καλά όπως όλοι. Με ρωτάνε "πώς δούλευες με δύο παιδιά;". Δε θυμάμαι την κούραση και τα ξενύχτια. Έτσι λειτουργεί η δική μου μνήμη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παράπονα που της έχουν κάνει οι γιοι της όλα αυτά τα χρόνια.

«Στην εφηβεία είχα ακούσει πολλά. Τώρα πια εισπράττω αποδοχή, μια επιβεβαίωση ότι καλά τα έκανα. Είμαστε πολύ δεμένοι, γιατί δεν έχασα στιγμή μαζί τους. Είναι και μεταξύ τους κοντά, γιατί έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Η σχέση μας ήταν πάντα ανοιχτή κι ειλικρινής. Δεν παρίστανα ποτέ κάτι που δεν είμαι. Δεν έκανα ποτέ τη σκληρή και την ατσαλάκωτη. Μπορούσα να δείξω ότι είμαι λυπημένη, γιατί είχε συμβεί κάτι, μπορεί και να μην ήξεραν τι είχε συμβεί», εξήγησε.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν το παιδί βλέπει έναν γονιό που δε μασάει πουθενά, αισθάνεται ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δεν είναι όμως, έτσι η ζωή, δε γίνεται να μη λυγίσεις. Αν συμβεί κάτι και σε στενοχωρήσει, τι θα πεις; Ότι δεν τα κάνω τόσο καλά όσο η μαμά κι ο μπαμπάς μου. Όλοι άνθρωποι είμαστε, αυτό πρέπει να μάθει το παιδί».

Μίλησε επιπλέον, για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Όταν ρωτήθηκε για τη «τηλεοπτική τους χημεία», είπε: «Ήταν ένα σοβαρό ταίριασμα».

Όσο για τις σχέσεις τους σήμερα, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, δήλωσε: «Οι άνθρωποι αλλάζουν. Χωρίς να σημαίνει ότι γίνονται καλύτεροι ή χειρότεροι, όταν αλλάζουν διαφορετικά, δημιουργούνται αποστάσεις. Δεν το αξιολογώ ως καλό ή κακό. Απλά όταν παίρνεις αποστάσεις, έχεις αποκλίνει, οπότε είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά στο ίδιο σημείο. Πάντα στα επαγγελματικά μου, όταν αισθανόμουν ότι κάτι δε μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο που πίστευα τότε ότι θα μου ταίριαζε. Ο καθένας έχει αυτή την υποχρέωση για τον εαυτό του. Να ζει με τους όρους του και με το περιβάλλον που θέλει. Να ζει κάνοντας πράγματα που γεμίζουν την ψυχή του επαγγελματικά και προσωπικά. Να ζει υπηρετώντας τον σκοπό που έχει στη ζωή του».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάιλι Τζένερ: Σε καλοκαιρινή διάθεση ‑ Ποζάρει στον καθρέφτη με μπικίνι

Tabloid 03.05.2025
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Big Brother: Οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση και η «ντίβα» που θέλει να φύγει οικειοθελώς ‑ Δείτε βίντεο

Media 03.05.2025
Οι γραμμές άνοιξαν με την ολοκλήρωση του επεισοδίου και οι τηλεθεατές θα πρέπει να στηρίξουν με την ψήφο τους αυτόν που θέλουν να παραμείνει στο σπίτι

Ο Κάνιε Γουεστ μάλλον αποκάλυψε πως είναι γκέι

Tabloid Χτες
Η on line διαφωνία των fan του

Μπλέικ Λάιβλι: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
«Βλέπω τόσες πολλές γυναίκες γύρω μου να φοβούνται να μιλήσουν»

Τελείωνε τη χημειοθεραπεία της και πήγαινε να δει τον Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε για την Σούζυ Καζαντζίδου η κόρη της

Media Χτες
Ήταν από το ίδιο χωριό, ήμασταν και συγγενείς, τρίτα ξαδέρφια, πρόσθεσε

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Media Χτες
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκινά μία νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ, με τίτλο «Μέλλον ένα». Στο πλευρό του η Παραολυμπιονίκης, Γεωργία Καλτσή

Αρης Μουγκοπέτρος: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να αρπάζουν χρήματα – Η προειδοποίηση του μουσικού

Tabloid Χτες
«Ενημερώνω τους ανθρώπους που με αγαπάνε πως δε θέλω να εξαπατηθούν από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μαζί μου»

Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το δημόσιο μήνυμα

Tabloid Χτες
Την αποχώρησή της από τη «Γη της Ελιάς» ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram η Δώρα Χρυσικού

Το φετινό μενού στο Κονκλάβιο: Τι τρώνε και τι δεν τρώνε οι Καρδινάλιοι

Tabloid Χτες
Η αυστηρή επιτήρηση του φαγητού στο Βατικανό

Σάκης Τανιμανίδης για τον Μαυρίδη: «Είναι 10 φορές πιο άξιος, βάσει στατιστικής η πορεία είναι να καταλήξεις στη φυλακή ή ναρκομανής»

Celebrity Stories Χτες
«Γνώριζα για τα παιδικά του χρόνια, γι` αυτό ήμουν επιεικής μαζί του, ακόμα και όταν δεν μιλούσαμε»

Αθηνά Οικονομάκου: Μονοήμερη σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων με τον Τσερέλα – Ο έντονος διάλογός του

Celebrity Stories Χτες
Τους τσάκωσαν την ώρα που η συζήτηση ανάμεσά τους σοβάρεψε