E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

JULIAN PEREZ ‑ EKKOHAUS ‑ GUS

Δημοσίευση 28/5/2014 | 13:58

JULIAN PEREZ ‑ EKKOHAUS ‑ GUS
ΑΘΗΝΑ - Sub Open Air
Ορφέως 182, Βοτανικός, Tηλέφωνο: 6943074329
Ημερομηνία: 31/05/2014
ΜΑΙ 2014
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Ωρα προσέλευσης: 22:00

8E

Το Σάββατο στις 31 Μαΐου, παρουσιάζει τον Iσπανό dj και παραγωγό Julian Perez. Μαζί τους ο ελληνικής καταγωγής με έδρα το Βερολίνο Ekkohaus και το ταλαντούχο εγχώριο δίδυμο, Gus & Bonso.

O Julian Perez μυήθηκε στην ηλεκτρονική μουσική στις αρχές του Ά90 καθώς επηρεάστηκε από ακούσματα των MK, Todd Terry, Carl Craig, Chez Damier, Paul Johnson και DJ Sneak. Με παραγωγές σε δισκογραφικές -Cadenza, VIVa MUSiC, Leftroom, Lowpitch, Recycle, Two.Birds- κατάφερε να χτίσει ένα υψηλό διεθνές προφίλ που βασίζεται στον ιδιαίτερο ήχο του, ο οποίος κινείται σε deep και old school house grooves. Απο το 2013 εμφανίζεται ως πλέον αξιόπιστος dj και παραγωγός αλλά και ως ιθύνων νους του δικού του πετυχημένου underground house/techno vinyl-only label, ονόματι "Fathers & Sons Productions". 

Γεννημένος στην Καλαμάτα, ο Ekkohaus ξεκίνησε από μικρή ηλικία να πειραματίζεται με τους ήχους και να ανακαλύπτει νέες φόρμες, εμπνεόμενος από διαφορετικά στοιχεία και μουσικές επιρροές. Το 2002 τον βρήκε στο Λονδίνο ενώ το 2008 μετακόμισε στο Βερολίνο, όπου ανέδειξε τις δημιουργικές του δυνάμεις. Έχοντας κυκλοφορίες σε μεγάλα label -Moon Harbour, Cargo Edition, Circus Company, 2020 Vision, Morris Audio, Mule, Safari, Liebe Detail, Brut, Kolour, Tsuba, Eklo, Multi Vitamins, Fear of Flying, Huddtraxx, Suara- κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Το δίδυμο Gus & Bonso δημιουργήθηκε στις αρχές του 2007. Ο διαρκώς εξελισσόμενος ήχος τους και μια πορεία γεμάτη αξιόλογες συνεργασίες, οδήγησαν σε ένα αναγνωρίσιμο ύφος, μια σταθερή παρουσία ανά την Ελλάδα και εμφανίσεις στο εξωτερικό. Έχουν μοιραστεί τα decks με μεγάλα ονόματα ξένων καλλιτεχνών όπως Steve Bug, Mathew Jonson, Tiefschwarz, M.a.n.d.y, Booka Shade, Adam Beyer, Guido Schneider, Dj T., Nick Curly, Terry Lee Brown jr, Timewriter, Anja Schneider, Matthias Meyer, Sebo K. Έχοντας κυκλοφορήσει στη Rythmetic records και την Quantized music, υλοποιούν νέους στόχους καθώς ετοιμάζουν το νέο τους EP.

ABOUT MAZE:
To MAZE είναι ένας καινούργιος χώρος, ένα νέο open air dance stage το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από την συνένωση ανθρώπων που αγαπούν την μουσική και πιστεύουν ότι η αθηναϊκή underground μουσική σκηνή είναι ακόμα ζωντανή και αναπνέει μέσα από events που τη σέβονται και την προμοτάρουν ανάλογα.

ΜΑΖΕ σημαίνει λαβύρινθος, είναι το μέρος όπου μπορείς να χαθείς, να απομακρυνθείς από κάθε τι που σε κουράζει, από πράγματα συνηθισμένα. Εϊναι ένας χώρος όπου μπορείς να ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά αυτής της πόλης την νύχτα! Δεν θα το βρεις σε μέρη όπου ίσως έχεις συνηθίσει να βγαίνεις, ούτε ανήκει σε λίστες κοσμοπολίτικες. Εντάσσεται στην περιοχή του Βοτανικού, σε έναν δρόμο όπου μόνο ψάχνοντας θα τον βρεις και η διαδρομή θα σου θυμήσει κάτι από τις παλιές καλές εποχές του clubbing, εκεί όπου πήγαινες μόνο εάν ανήκες στην τάξη των αληθινών clubbers που αναζητούσαν τη σωστή ηλεκτρονική μουσική, τον κατάλληλο ήχο αλλά και ξεχωριστό φωτισμό.

Το ΜΑΖΕ είναι ένας χώρος που σίγουρα θα κάνει το καλοκαίρι μας να μοιάζει όμορφα διαφορετικό, άκρως ενδιαφέρον μουσικά και θα αποτελέσει την πιο ευχάριστη έκπληξη σε όσους αγαπούν και αναζητούν την καλή ηλεκτρονική μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Athens Pride 2026

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η πορεία είναι χώρος διεκδίκησης, γιορτής, μνήμης αλλά και συλλογικής δράσης με ένα μήνυμα: “Τα δικαιώματά μας δεν είναι διαπραγματεύσιμα”!

«Social Innovation Hackathon UoM – Junior Edition 2026»: Ένα καινοτόμο βήμα από το σχολείο στην κοινωνική αλλαγή

Cityλάιφ Χτες
Κυριακή, 17 Μαΐου 2026 (09:30–16:30) στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

reworks agora: REASONABLE DOUBT: A Motivating Power

Φεστιβάλ Χτες
Το φετινό reworks agora παρουσιάζει ένα τριήμερο πρόγραμμα δράσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που ενώνει τη δημιουργική σκέψη με την ηχητική εμπειρία

Rivo στο Bolivar Beach Club

Μουσική Χτες
BOLIVAR BEACH BAR16/0520

Mayans w/ Coeus στο Bolivar Beach Club

Μουσική Χτες
BOLIVAR BEACH BAR14/05

Στη σκηνή της ECDM Expo οι παγκόσμιοι ηγέτες της Τεχνητής Νοημοσύνης

Cityλάιφ 11.05.2026
Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου, Tae Kwon Do

Thessaloniki Street Food Festival

Φεστιβάλ 08.05.2026
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 20/05 έως 24/05

NEWORLD w/ ARGY & ARTBAT

Μουσική 06.05.2026
Παρασκευή 3 Ιουλίου ARGY και ARTBAT στην Αθήνα με το NEWORLD

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη!

Μουσική 06.05.2026
ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ10/0620