E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γρηγόρης Πετράκος: «Όλα τα κανάλια έχουν λυσσάξει εναντίον μου επειδή ξέρουν ότι αυτό που είπα είναι η αλήθεια»

Τι είπε ο τραγουδιστής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/4/2024 | 18:13

Γρηγόρης Πετράκος: «Όλα τα κανάλια έχουν λυσσάξει εναντίον μου επειδή ξέρουν ότι αυτό που είπα είναι η αλήθεια»

Σε μία απόπειρα να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσίευσή του, ο Γρηγόρης Πετράκος εξέφρασε την άποψή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο τραγουδιστής αμφισβήτησε την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης που είχε επηρεάσει την ατμόσφαιρα της Αθήνας, και λίγο αργότερα επέστρεψε στο ίδιο θέμα με μια νέα ανάρτηση.

Τα όσα έγραψε ο τραγουδιστής:

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρει: «Έγραψα προχθές για το φαινόμενο που ζήσαμε, κι έγινε χαμός στα ΜΜΕ. Αραγε για ποιό λόγο; Εχει κάποιος μια άποψη για ενα θέμα. Γιατί αυτό να αποτελεί είδηση και αιτία τρομακτικής επίθεσης; Είπα κάτι που απειλεί τη δουλειά τους; Που προσβάλει την προσωπικότητα τους; Κάτι που θίγει τα συμφέροντα τους;

Δεν εξηγείται αλλιώς η λυσσαλέα επίθεση και τα πρωτοσέλιδα για μια απλή παρατήρηση δύο παραγράφων στο Fb… Λίγο υπερβολικό… Δε βρίσκετε; Εκτός βέβαια και αν… σπρώχνει κόσμο να σκεφτεί κάτι που επουδενί δεν πρέπει! Για παράδειγμα αν εγώ κάνω μια απάτη και κάποιος πάει να την ξεσκεπάσει, τότε θα επιτεθώ με λύσσα για να τον εμποδίσω!

Προφανώς λοιπόν τα τσιράκια των κυβερνήσεων που έχουν καταντήσει τα mainstream ΜΜΕ έχουν εντολή να ορμούν με λύσσα σε όποιον αντιτίθεται στο επίσημο αφήγημα. Είτε πρόκειται για τεχνητές πανδημίες, είτε για τεχνητές τροποποιήσεις καιρού, είτε για τεχνητές οικονομικές κρίσεις, είτε για τεχνητούς πολέμους, είτε για τεχνητή ακρίβεια.

Αλλιώς δεν εξηγείται να ασχολούνται πρωτοσέλιδα, πρωιναδικα αλλά ακόμα και δελτια ειδήσεων με το τι εγρσψε στο Fb ένας τραγουδιστης… Τί ενοχλεί τόσο πολύ βρε παιδί μου;;; Εγώ ξέρω ότι αυτή τη λύσσα μπορεί να την προκαλέσει μόνο ένα πράγμα. Ή ΑΛΗΘΕΙΑ! Ειδικά όταν κάποιος τη λέει και από κάτω συμφωνούν 12.000 άνθρωποι…

Το μόνο θλιβερό είναι ένας αριθμός ιδρυματοποιημένων τηλεθεατών που νιώθουν υποχρέωσή τους να υπερασπιστούν κι αυτοί το αφήγημα και να επιτεθούν με βρισιές σε οποιονδήποτε διατυπώνει μια άποψη που διαφωνούν. Ποιός σας πείραξε κι εσάς βρε γλυκούληδες; τί μύγα σας τσιμπάει; Οι άλλοι στα ΜΜΕ πληρώνονται τουλάχιστον.. Εσείς;; Τί κέρδος έχετε; Σε τι ακριβώς σας θίγει να έχει κάποιος άλλη άποψη; Μήπως… Λέω μήπως… Κι εσάς σας καίει η αλήθεια σαν το βιτριολι; και για ποιο λόγο;».

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family 04.04.2026
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;

Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση

Social Χτες
Επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψαν τις απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό του νησιού.

Μεσσαροπούλου: Κόλαφος για τον Λιάγκα και την εκπομπή του μετά το βίντεο με τον Τζώρτζογλου

TV Buzz Χτες
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Πρωινό»

Μουτίδου για Τζώρτζογλου: «Τον είδα και είπα ότι τα θέλει ο κ@@λος του»

TV Buzz Χτες
Τα σχόλια που έκανε η Σοφία Μουτίδου για τον Στράτο Τζώρτζογλου στο «Real View»

Η 60χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκαλύπτει το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης

Tabloid Χτες
Η 60χρονη ηθοποιός πόζαρε στο Instagram με κόκκινο μπικίνι

Μπλέικ Λάιβλι: Δικαστής απορρίπτει τις περισσότερες κατηγορίες της κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απέρριψε 10 από τις 13 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής για σeξουαλική παρενόχληση

Έγινε πατέρας ο Snik: Η φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του

Tabloid Χτες
Ο γνωστός τράπερ Snik έγινε πατέρας για πρώτη φορά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του.