E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2024 | 18:40

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ιδιαίτερα οργισμένος με την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του στο νοσοκομείο «Αττικόν» εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος του «Mega».

Μιλώντας στο κανάλι και την εκπομπή «Live News», σημείωσε: «Πριν από λίγη ώρα διάβαζα την ανακοίνωση του «Αττικόν», που νοσηλεύεται ο πατέρας μου. Με λίγα λόγια, όποιος τη διαβάσει, λέει ότι κατανοούμε τη συναισθηματική φόρτιση. Εύχομαι αν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος, που υπογράφει την ανακοίνωση, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Το εύχομαι πραγματικά και δεν το λέω με μίσος, το λέω με αγάπη.

Θέλω σήμερα να μιλήσω όχι με την ιδιότητα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ή του μετεωρολόγου του MEGA, αλλά ενός απλού Έλληνα πολίτη, που πηγαίνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να σώσει τους γονείς του.

Με το που πήγε ο πατέρας μου στο «Αττικόν» από τη Βούλα, τον χειρούργησαν και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του ποδιού. Μετά από 3-4 ημέρες, που πήγαινε αρκετά καλά, έπεφτε το οξυγόνο του. Εκεί μας λέγανε ότι “πάει υπέροχα ο πατέρας σας”. Ο αδερφός μου, που είναι καρδιολόγος, ήρθε από την Κύπρο. Μίλησα με τον διοικητή, τον υποδιοικητή, τον αγγειοχειρουργό, μου λέγαν ότι πάει εξαιρετικά και ότι είναι εκπληκτικές οι εξετάσεις του. Ο αδερφός μου έβλεπε έναν άνθρωπο που κάθε μέρα η κατάστασή του γινόταν και πιο επιβαρυμένη. Κρίθηκε ότι δεν είχε κανένα λόγο να μπει στη ΜΕΘ, επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνουν από εδώ και πέρα. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες και μηνύματα, και μου λέγανε “Μην ανησυχείτε!”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Αίγινα με νεκρό μωρό 1,5 έτους

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι Αρχές να διερευνούν τις συνθήκες της τραγωδίας

«Λευκά να βάλετε, όχι μαύρα»: Αύριο, Πέμπτη η κηδεία του 21χρονου Νικήτα που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
«Όχι μαύρα για τον άγγελό μας» - Στο πένθος όλο το χωριό Χώνος Μυλοποτάμου

Νεκρός βρέθηκε δικαστής που επέβαλε βαρύτερη ποινή κάθειρξης στην πρώην πρώτη κυρία της Νότιας Κορέας

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Η 53χρονη Κιμ Κέον Χε είναι η σύζυγος του πρώην προέδρου της χώρας Γιουν Σουκ Γέολ

Παράσυρση 12χρονης από περιπολικό στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο οδηγός του υπηρεσιακού

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Παράλληλα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Ο Τραμπ ως «δάσκαλος χορού» για μαθητές στον Λευκό Οίκο είναι αυτό ακριβώς που περίμενες να δεις

E-Daily 3.Left 06.05.2026
Ο πρόεδρος τον ΗΠΑ «χάρισε» ακόμα μία στιγμή του λεγόμενου «Trump dance»

Axios: ΗΠΑ και Ιράν κοντά σε συμφωνία «μιας σελίδας» για τον τερματισμό του πολέμου

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένουν απαντήσεις επί σειρά σημαντικών θεμάτων εντός των προσεχών 48 ωρών

Φρίκη με το σαφάρι ανθρώπων στο Σαράγεβο: «Ήθελαν να σκοτώνουν όμορφες και εγκύους γυναίκες»

Κόσμος 06.05.2026
Ο αστικός μύθος για το σαφάρι ανθρώπων τελικά όχι απλά αποδεικνύεται πραγματικότητα αλλά έχει πάρει διαστάσεις πέρα από την πιο αρρωστημένη φαντασία

Πέθανε ο αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Ο γνωστός αθλητικογράφος έφυγε από τη ζωή

Παγίδα θανάτου στις Βούτες Ηρακλείου: Ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από εγκλωβισμό στο τρίκυκλό του

Ελλάδα 06.05.2026
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό