E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2024 | 18:40

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ιδιαίτερα οργισμένος με την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του στο νοσοκομείο «Αττικόν» εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος του «Mega».

Μιλώντας στο κανάλι και την εκπομπή «Live News», σημείωσε: «Πριν από λίγη ώρα διάβαζα την ανακοίνωση του «Αττικόν», που νοσηλεύεται ο πατέρας μου. Με λίγα λόγια, όποιος τη διαβάσει, λέει ότι κατανοούμε τη συναισθηματική φόρτιση. Εύχομαι αν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος, που υπογράφει την ανακοίνωση, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Το εύχομαι πραγματικά και δεν το λέω με μίσος, το λέω με αγάπη.

Θέλω σήμερα να μιλήσω όχι με την ιδιότητα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ή του μετεωρολόγου του MEGA, αλλά ενός απλού Έλληνα πολίτη, που πηγαίνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να σώσει τους γονείς του.

Με το που πήγε ο πατέρας μου στο «Αττικόν» από τη Βούλα, τον χειρούργησαν και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του ποδιού. Μετά από 3-4 ημέρες, που πήγαινε αρκετά καλά, έπεφτε το οξυγόνο του. Εκεί μας λέγανε ότι “πάει υπέροχα ο πατέρας σας”. Ο αδερφός μου, που είναι καρδιολόγος, ήρθε από την Κύπρο. Μίλησα με τον διοικητή, τον υποδιοικητή, τον αγγειοχειρουργό, μου λέγαν ότι πάει εξαιρετικά και ότι είναι εκπληκτικές οι εξετάσεις του. Ο αδερφός μου έβλεπε έναν άνθρωπο που κάθε μέρα η κατάστασή του γινόταν και πιο επιβαρυμένη. Κρίθηκε ότι δεν είχε κανένα λόγο να μπει στη ΜΕΘ, επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνουν από εδώ και πέρα. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες και μηνύματα, και μου λέγανε “Μην ανησυχείτε!”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ληστεία στο Λούβρο κινητοποιεί την ΕΛΑΣ: 300 αστυνομικοί στα μουσεία από τον Μάρτιο

Ελλάδα 30.10.2025
Η πρωτοβουλία έρχεται σε μια περίοδο όπου η προστασία των πολιτιστικών θησαυρών απασχολεί εκ νέου την ελληνική κοινή γνώμη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο καταζητούμενοι για τη δολοφονία του προέδρου κυπριακής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Κύπρο

Ελλάδα 30.10.2025
Η σύλληψη των καταζητούμενων στη Θεσσαλονίκη, για την εκτέλεση του επιχειρηματία στην Κύπρο, έγινε κατόπιν σχετικών ενταλμάτων

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο

Ελλάδα 30.10.2025
Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα

Έφοδος στον ΟΠΕΚΕΠΕ της οικονομικής αστυνομίας ‑ Θα κατασχέσουν το αρχείο του 2025

Ελλάδα 30.10.2025
Στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει μεταβεί η οικονομική αστυνομία συνοδευόμενη από κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών

Επίδομα 250 ευρώ σε συνταξιούχους και επιστροφή ενοικίου ‑ Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Οικονομία 30.10.2025
Νωρίτερα από την αναμενόμενη η καταβολή των δύο επιδομάτων

Aποζημίωση μαμούθ ζητά η Ρεάλ Μαδρίτης από την UEFA: Σχεδόν 4,5 δισ. ευρώ για την European Super League

Αθλητικά Νέα 30.10.2025
Στα άκρα η κόντρα της «βασίλισσας» με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία

Έρχεται πρόγραμμα ανακαίνισης για σπίτια 30ετίας με επιδότηση έως 80%

Ελλάδα 30.10.2025
Θα έχει πιο διευρυμένα εισοδηματικά όρια σε σχέση με το Σπίτι μου 2

Λούβρο: Πέντε νέες συλλήψεις υπόπτων για την κινηματογραφική ληστεία

Κόσμος 30.10.2025
Δύο άνδρες που συνελήφθησαν το περασμένο σαββατοκύριακο «παραδέχθηκαν εν μέρει» την εμπλοκή τους στην κλοπή

Καιρός: Πότε και σε ποιες περιοχές θα επιστρέψουν οι βροχές

Καιρός 30.10.2025
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Πνιγμένοι στα χρέη: Πόσα χρωστούν στην εφορία 4 εκατομμύρια Έλληνες

Οικονομία 30.10.2025
Παρά την αύξηση στις εισπράξεις, τα νέα ληξιπρόθεσμα ξεπερνούν τα 6 δισ. ευρώ. Οι αριθμοί της ΑΑΔΕ δείχνουν πως η φορολογική πίεση δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.