E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2024 | 18:40

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ιδιαίτερα οργισμένος με την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του στο νοσοκομείο «Αττικόν» εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος του «Mega».

Μιλώντας στο κανάλι και την εκπομπή «Live News», σημείωσε: «Πριν από λίγη ώρα διάβαζα την ανακοίνωση του «Αττικόν», που νοσηλεύεται ο πατέρας μου. Με λίγα λόγια, όποιος τη διαβάσει, λέει ότι κατανοούμε τη συναισθηματική φόρτιση. Εύχομαι αν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος, που υπογράφει την ανακοίνωση, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Το εύχομαι πραγματικά και δεν το λέω με μίσος, το λέω με αγάπη.

Θέλω σήμερα να μιλήσω όχι με την ιδιότητα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ή του μετεωρολόγου του MEGA, αλλά ενός απλού Έλληνα πολίτη, που πηγαίνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να σώσει τους γονείς του.

Με το που πήγε ο πατέρας μου στο «Αττικόν» από τη Βούλα, τον χειρούργησαν και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του ποδιού. Μετά από 3-4 ημέρες, που πήγαινε αρκετά καλά, έπεφτε το οξυγόνο του. Εκεί μας λέγανε ότι “πάει υπέροχα ο πατέρας σας”. Ο αδερφός μου, που είναι καρδιολόγος, ήρθε από την Κύπρο. Μίλησα με τον διοικητή, τον υποδιοικητή, τον αγγειοχειρουργό, μου λέγαν ότι πάει εξαιρετικά και ότι είναι εκπληκτικές οι εξετάσεις του. Ο αδερφός μου έβλεπε έναν άνθρωπο που κάθε μέρα η κατάστασή του γινόταν και πιο επιβαρυμένη. Κρίθηκε ότι δεν είχε κανένα λόγο να μπει στη ΜΕΘ, επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνουν από εδώ και πέρα. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες και μηνύματα, και μου λέγανε “Μην ανησυχείτε!”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εγκαινιάστηκε το καμαρίνι της στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τριάντα χρόνια μετά τον θάνατό της, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μέσα από ένα μόνιμο καμαρίνι αφιερωμένο στη ζωή και την

Η Ταϊλάνδη ετοιμάζει τα πρώτα της καλλιστεία για λεσβίες και τρανς άνδρες

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Με το Tom Thailand 2026, οι toms της Ταϊλάνδης αποκτούν για πρώτη φορά πανεθνική προβολή, σε έναν διαγωνισμό που απευθύνεται σε γυναίκες με αρρενωπή ή ανδρόγυνη έκφραση, αλλά και σε τρανς άνδρες.

Πειραιάς: 77χρονος επιτέθηκε με τρίαινα σε δύο άτομα για μία θέση στάθμευσης

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Επίθεση με τρίαινα σημειώθηκε στον Πειριά, με αφορμή μία θέση στάθμευσης.

Ιστορική στιγμή: Το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα ολοκληρώθηκε έπειτα από 220 χρόνια

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Με την ολοκλήρωση της αναστήλωσης του δυτικού αετώματος και την απομάκρυνση των ικριωμάτων, ο Παρθενώνας εμφανίζεται στην πληρέστερη μορφή του εδώ και δύο αιώνες.

Νέα απάτη στα ΑΤΜ: Η κίνηση που πρέπει να κάνετε για να μην σας κλέψουν

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Πώς λειτουργεί το σχέδιο των επιτήδειων

Aπάτη‑μαμούθ σε βάρος 78χρονης στην Κηφισιά: «Μαϊμού» υπάλληλοι ΔΕΔΔΗΕ της άρπαξαν 100.000 ευρώ

Ελλάδα 18.06.2026
Οι δράστες επικοινώνησαν με την 78χρονη και, προσποιούμενοι υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, κατάφεραν να την πείσουν να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα και να τα τοποθετήσει σε σακούλα

Μυστήριο με συνεχόμενους σεισμούς στην Μεσοατλαντική Ράχη

Κόσμος 18.06.2026
Οι γεωλογικές δυναμικές της Μεσοατλαντικής Ράχης

Η εξαφάνιση της Σταυρούλας: Τα «σκοτεινά λεπτά» και το μυστήριο με το κινητό που έκλεισε

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ούτε ένα στοιχείο δεν έχει προκύψει για τον εντοπισμό της 45χρονης - Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά

Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μαζαράκης

Ελλάδα 18.06.2026
Αφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα τόσο στον έντυπο Τύπο όσο και στο ραδιόφωνο.

Θεσσαλονίκη: 25χρονος έζησε εφιάλτη – Τον απήγαγαν με όπλο και του αφαίρεσαν 20.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Δύο αδέρφια, 20 και 16 ετών, έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και τρεις ακόμη συνεργοί τους - ηλικίας 16, 16 και 18 ετών

Τήνος ‑ Mάχη με τη λειψυδρία: Πρόταση‑βόμβα για τις πισίνες

Ελλάδα 18.06.2026
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η Τήνος και η Αλόννησος λόγω λειψυδρίας

Αδιανόητο περιστατικό στο Σέντραλ Παρκ: 18χρονος σκοτώθηκε από αφηνιασμένο άλογο

Κόσμος 18.06.2026
Έκανε βόλτα με άμαξα στο φημισμένο πάρκο όταν το άλογο αφηνίασε και την ανέτρεψε