E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή του Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Επιτέθηκε στον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο - Το θuμα της επiθεσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2024 | 12:27

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή του Βελόπουλου μέσα στη Βουλή

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την Eurokinissi, άλλοι βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο. Σε άλλα καρέ έχει καταγραφεί ο βουλευτής Γραμμένος μετά την επiθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτοφανές επεισόδιο οφείλεται σε «βεντέτα» μεταξύ Ελληνικής Λύσης και του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter που τον υβρίζουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λυσης, Χήτας, ανακοίνωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας αν και δε σχετίζεται ο κ. Βελόπουλος με τη μήνυση, πετάχτηκε ο κ. Φλώρος και είπε ότι αυτό θα το κρίνει το δικαστηριο.

Μετά την παρέμβαση αυτή βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν χυδαία των Κωνσταντίνο Φλώρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ… τη μανούλα, θα σε στειλω φυλακη με βραχιολακια» και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις». Οι δύο άνδρες στη συνέχεια συναντήθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κάτω.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τασούλας: Κτηνώδης συμπεριφορά

Μετά το πρωτοφανές επεισόδιο ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, διέταξε την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Φλώρου από το κοινοβούλιο με τη συνδρομή της φρουράς ενώ εισηγήθηκε στο Σώμα τον 15ήμερο αποκλεισμό του ανεξάρτητου βουλευτή από κάθε εργασία της Βουλής.

Η παρέμβαση του κ. Τασούλα έγινε τη στιγμή που ο Κ. Φλώρος συνέχιζε τους τραμπουκισμούς καθώς όταν στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος προκειμένου να καταγγείλει την επiθεση, ο ανεξάρτητος βουλευτής εμφανίστηκε στην είσοδο της αίθουσας φωνάζοντας ότι η επiθεση του ήταν δικαιολογημένη καθώς του έβριζαν τη μητέρα.

Ο κ. Τασούλας ανεβαίνοντας στην έδρα είπε: «Δυστυχώς ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά και είναι επιεικής γιατί όταν τον φτιάχναμε θεωρούσαμε ότι απευθυνόμαστε σε νοήμονες. Ζητώ την άδεια του Σώματος για να απομακρύνω τον βουλευτή με τη φρουρά για 15 ημέρες από τις εργασίες του Σώματος. Θα ήθελα την άδεια σας. Είναι χάδι έναντι της χυδαιότητας και της κτηνώδους συμπεριφοράς του. Προφανώς, θα υπάρξει άρση ασυλίας του. Ποινή χάδι αλλά δεν υπάρχει κάτι βαρύτερο δυστυχώς. Προφανώς, θα παραπεμφθεί και στην επιτροπή δεοντολογίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νew York Times: Oι 3 όροι που έθεσε ο Τραμπ στο Ιράν για να μην προχωρήσει σε επίθεση

Πολιτική 29.01.2026
Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι έχουν θέσει τρία αιτήματα στους Ιρανούς, συμπεριλαμβανομένου του οριστικού τερματισμού κάθε είδους εμπλουτισμού ουρανίου

Προσγειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι 2 τραυματίες – Το απόγευμα ο επαναπατρισμός των σορών

Αθλητικά Νέα 29.01.2026
Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν τις σορούς από το αεροδρόμιο έως την Τούμπα

Θησαυρός 20.000 ετών: Το υπόγειο νερό που θα «ξεδιψούσε» την Νέα Υόρκη για 800 χρόνια

Κόσμος 29.01.2026
Οι επιστήμονες μιλούν για εύρημα ηλικίας 20.000 ετών με τεράστιες προοπτικές

«Ενεργοί Μπαμπάδες»: Ζητούν κατάργηση της διάταξης για συνεπιμέλεια με επιστολή στον πρωθυπουργό

Ελλάδα 29.01.2026
Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» θέλουν την άμεση κατάργηση της νομοθετικής τροποποίησης για τη συνεπιμέλεια παιδιών, θέμα για το οποίο η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Γιώργος Φλωρίδης βρέθηκαν στο προσκήνιο

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε συναγωγή στη Νέα Υόρκη: Έρευνα για έγκλημα μίσους ‑ Βίντεο

Κόσμος 29.01.2026
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζόραν Μαμντάνι δήλωσε πως ο άνδρας που συνελήφθη, «εσκεμμένα και επανειλημμένα έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στο κτίριο»

ΠΑΟΚ: Η Θύρα 4 τίμησε τη μνήμη των επτά οπαδών με πυρσούς στην Καμάρα

Αθλητικά Νέα 29.01.2026
Τα μέλη του ιστορικού συνδέσμου φιλάθλων του Δικεφάλου τίμησαν τη μνήμη των συνοπαδών τους που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία

Νέα βίντεο από τη Μινεάπολη: Ο Αλεξ Πρέτι είχε συγκρουστεί με την ΙCE πριν τη δολοφονία του

Κόσμος 29.01.2026
Νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφει τη συμπλοκή μεταξύ του Αλεξ Πρέτι και ομοσπονδιακών πρακτόρων στη Μινεάπολη, 11 μέρες πριν ο 37χρονος νοσηλευτής δεχτεί θανάσιμους πυροβολισμούς από πράκτορες της ICE

Η Κίνα εκτέλεσε 11 μέλη της διαβόητης μαφιόζικης οικογένειας Μινγκ που διαχειριζόταν κέντρα διαδικτυακής απάτης

Κόσμος 29.01.2026
Καταδικάστηκαν για σοβαρά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονίες, παράνομη κράτηση ανθρώπων και εκτεταμένες απάτες

Κακοκαιρία «Kristin»: Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλάζι, ποιες περιοχές επηρεάζονται

Καιρός 29.01.2026
Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ για την κακοκαιρία «Kristin»

Τύμπανα πολέμου στο Ιράν: «Τελειώνει ο χρόνος σας» λέει ο Τραμπ ‑ Οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στον Κόλπο

Κόσμος 29.01.2026
Οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι έτοιμες «με τα δάχτυλα στη σκανδάλη» απαντάει η Τεχεράνη

Δήμαρχος στις Φιλιππίνες δέχθηκε επίθεση με RPG! ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος 29.01.2026
Δύο από τα μέλη της ασφάλειας του δημάρχου τραυματίστηκαν, ενώ τρεις από τους δράστες σκοτώθηκαν λίγο αργότερα σε επιχείρηση του στρατού και της αστυνομίας

Αγιαξ – Ολυμπιακός 1‑2: Θρυλική πρόκριση και φουλ για τους «16»

Αθλητικά Νέα 29.01.2026
Μεγάλη βραδιά για τους «ερυθρόλευκους»