E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

Τις πανάκριβες τσάντες της έχουν κρατήσει χιλιάδες σταρ του Χόλιγουντ

Δημοσίευση 23/4/2024 | 16:04

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

H Κολομβιανή σχεδιάστρια πολυτελών τσαντών, Νάνσι Γκονζάλες (Nancy Gonzalez) που δήλωσε ένοχη για λαθρεμπόριο τσαντών από δέρματα προστατευόμενων ειδών ερπετών καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση.

Η 70χρονη Νάνσι Γκονζάλες, τσάντες της οποίας έχουν κρατήσει η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μπρίντεϊ Σπίαρς, η Σάλμα Χάγιεκ και η Κρις Τζένερ, ενώ τις έχουμε δει και στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City», θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 18 μηνών καθώς παραβίασε μια διεθνή συνθήκη εισάγοντας παράνομα τσάντες από καϊμάν και πύθωνες, τις οποίες χρησιμοποίησε σε επιδείξεις μόδας.

Τόσο η Κολομβία όσο και οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει τη Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας, η οποία προστατεύει τους καϊμάνους – που μοιάζουν με τους αλιγάτορες – και τους πύθωνες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Η Νάνσι Γκονζάλες, παραδέχτηκε ότι δεν εξασφάλισε ποτέ τις απαραίτητες άδειες εισαγωγής που απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές και στρατολόγησε φίλους, συγγενείς και υπαλλήλους για να μεταφέρουν τις τσάντες με επιβατικές αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ, προτού τις στείλει στη συνέχεια σε έκθεση στη Νέα Υόρκη.

Η Γκονζάλες, η οποία συνελήφθη το 2022 στο Κάλι και αργότερα εκδόθηκε στις ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι τη Δευτέρα για παραβίαση των νόμων για τα άγρια ζώα των ΗΠΑ.

Η Γκονζάλες είπε στο δικαστήριο πριν καταδικαστεί ότι μετανιώνει βαθιά που δεν συμμορφώθηκε πλήρως με τους νόμους των ΗΠΑ.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, ζητώ συγγνώμη από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλω μια χώρα στην οποία οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη. Υπό πίεση, πήρα κακές αποφάσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν στήσει κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις – Η ζημιά 405.000 ευρώ για το δημόσιο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 240 συσκευασίες παράνομα συνταγογραφημένων φαρμάκων

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» ‑ Τι είπε για το ακίνητο και το fund

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Τι σχεδιάζει η Ρωσία εναντίον της Πολωνίας και πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τη Βαρσοβία για πιθανά ρωσικά σχέδια που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη ‑ Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Ποιοι διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ταχύπλοο που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τέσσερα άτομα περισυλλέχθηκαν σώοι από παραπλέον ιστιοφόρο πριν το πολυτελές σκάφος βυθιστεί στα ανοιχτά των Φλεβών.

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει  στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία

Συνελήφθη 21χρονος οδηγός ταξί που χρέωσε τουρίστες 175€ από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ποσό αυτό ήταν τετραπλάσιο από το προβλεπόμενο κόμιστρο της διαδρομής

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.

Ελαφόνησος: «Λειτούργησα ενστικτωδώς και βούτηξα στη θάλασσα», λέει ο πλοιοκτήτης

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν λάθος», ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης – κολυμβητής της Ελαφονήσου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, «δεν είμαι βιολογικό του παιδί, αλλά είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα» είπε ο γιος του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, που πέθανε σε ηλικία 75 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας

Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο τέταρτος ύποπτος για τη φονική εμπρηστική επίθεση  – Σε σταθερή κατάσταση η Αφροδίτη Νέστορα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, υπολείμματα των μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες, επιχειρώντας να εντοπίσουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις