E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

Τις πανάκριβες τσάντες της έχουν κρατήσει χιλιάδες σταρ του Χόλιγουντ

Δημοσίευση 23/4/2024 | 16:04

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

H Κολομβιανή σχεδιάστρια πολυτελών τσαντών, Νάνσι Γκονζάλες (Nancy Gonzalez) που δήλωσε ένοχη για λαθρεμπόριο τσαντών από δέρματα προστατευόμενων ειδών ερπετών καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση.

Η 70χρονη Νάνσι Γκονζάλες, τσάντες της οποίας έχουν κρατήσει η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μπρίντεϊ Σπίαρς, η Σάλμα Χάγιεκ και η Κρις Τζένερ, ενώ τις έχουμε δει και στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City», θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 18 μηνών καθώς παραβίασε μια διεθνή συνθήκη εισάγοντας παράνομα τσάντες από καϊμάν και πύθωνες, τις οποίες χρησιμοποίησε σε επιδείξεις μόδας.

Τόσο η Κολομβία όσο και οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει τη Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας, η οποία προστατεύει τους καϊμάνους – που μοιάζουν με τους αλιγάτορες – και τους πύθωνες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Η Νάνσι Γκονζάλες, παραδέχτηκε ότι δεν εξασφάλισε ποτέ τις απαραίτητες άδειες εισαγωγής που απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές και στρατολόγησε φίλους, συγγενείς και υπαλλήλους για να μεταφέρουν τις τσάντες με επιβατικές αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ, προτού τις στείλει στη συνέχεια σε έκθεση στη Νέα Υόρκη.

Η Γκονζάλες, η οποία συνελήφθη το 2022 στο Κάλι και αργότερα εκδόθηκε στις ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι τη Δευτέρα για παραβίαση των νόμων για τα άγρια ζώα των ΗΠΑ.

Η Γκονζάλες είπε στο δικαστήριο πριν καταδικαστεί ότι μετανιώνει βαθιά που δεν συμμορφώθηκε πλήρως με τους νόμους των ΗΠΑ.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, ζητώ συγγνώμη από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλω μια χώρα στην οποία οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη. Υπό πίεση, πήρα κακές αποφάσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατιμήσεις κατά 12% σε φρούτα και λαχανικά στα σούπερ μάρκετ κρατούν «ζωντανό» τον πληθωρισμό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε χαμηλό επταμήνου καταγράφεται ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ, ωστόσο, αξιοσημείωτες είναι οι ανατιμήσεις σε φρούτα και λαχανικά

Ναύπακτος: Μητέρα έσωσε την τελευταία στιγμή το παιδί της από αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κατάστημα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος πραγματικά σοκάρει

Θερμαϊκός: Νέα έξαρση φυτοπλαγκτόν καλύπτει τη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έχει καλυφθεί μεγάλο τμήμα του παραλιακού μετώπου

Η Δήλος βυθίζεται ένα εκατοστό τον χρόνο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελέτης

Καλαμάτα: Με GPS, κοριούς και ψεύτικα προφίλ παρακολουθούσε τη Βασιλική ο 41χρονος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ζητούσε καθημερινά και επίμονα από τον σύζυγό της έναν ειρηνικό χωρισμό

Πανζουρλισμός για Σπανούλη: Έπεσε το σάιτ της ΚΑΕ Αρης όταν ανακοινώθηκε ο «Kill Bill»!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο

Καλλιάνος ‑ Κακοκαιρία express και μετά 36άρια ‑ Ποιες περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μπόρες και καταιγίδες από την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να εκτοξεύεται από το Σάββατο

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάτα γνωστής εταιρείας ‑ Μην την καταναλώσετε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα δύο αδελφάκια βρίσκονται ακόμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας δίπλα τους ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα