E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

Τις πανάκριβες τσάντες της έχουν κρατήσει χιλιάδες σταρ του Χόλιγουντ

Δημοσίευση 23/4/2024 | 16:04

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

H Κολομβιανή σχεδιάστρια πολυτελών τσαντών, Νάνσι Γκονζάλες (Nancy Gonzalez) που δήλωσε ένοχη για λαθρεμπόριο τσαντών από δέρματα προστατευόμενων ειδών ερπετών καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση.

Η 70χρονη Νάνσι Γκονζάλες, τσάντες της οποίας έχουν κρατήσει η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μπρίντεϊ Σπίαρς, η Σάλμα Χάγιεκ και η Κρις Τζένερ, ενώ τις έχουμε δει και στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City», θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 18 μηνών καθώς παραβίασε μια διεθνή συνθήκη εισάγοντας παράνομα τσάντες από καϊμάν και πύθωνες, τις οποίες χρησιμοποίησε σε επιδείξεις μόδας.

Τόσο η Κολομβία όσο και οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει τη Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας, η οποία προστατεύει τους καϊμάνους – που μοιάζουν με τους αλιγάτορες – και τους πύθωνες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Η Νάνσι Γκονζάλες, παραδέχτηκε ότι δεν εξασφάλισε ποτέ τις απαραίτητες άδειες εισαγωγής που απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές και στρατολόγησε φίλους, συγγενείς και υπαλλήλους για να μεταφέρουν τις τσάντες με επιβατικές αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ, προτού τις στείλει στη συνέχεια σε έκθεση στη Νέα Υόρκη.

Η Γκονζάλες, η οποία συνελήφθη το 2022 στο Κάλι και αργότερα εκδόθηκε στις ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι τη Δευτέρα για παραβίαση των νόμων για τα άγρια ζώα των ΗΠΑ.

Η Γκονζάλες είπε στο δικαστήριο πριν καταδικαστεί ότι μετανιώνει βαθιά που δεν συμμορφώθηκε πλήρως με τους νόμους των ΗΠΑ.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, ζητώ συγγνώμη από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλω μια χώρα στην οποία οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη. Υπό πίεση, πήρα κακές αποφάσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο ‑ Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας

Έσκασε η «βόμβα»: Ο Χρήστος Τζόλης στους πρωταθλητές Αγγλίας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές.