E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

Τις πανάκριβες τσάντες της έχουν κρατήσει χιλιάδες σταρ του Χόλιγουντ

Δημοσίευση 23/4/2024 | 16:04

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

H Κολομβιανή σχεδιάστρια πολυτελών τσαντών, Νάνσι Γκονζάλες (Nancy Gonzalez) που δήλωσε ένοχη για λαθρεμπόριο τσαντών από δέρματα προστατευόμενων ειδών ερπετών καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση.

Η 70χρονη Νάνσι Γκονζάλες, τσάντες της οποίας έχουν κρατήσει η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μπρίντεϊ Σπίαρς, η Σάλμα Χάγιεκ και η Κρις Τζένερ, ενώ τις έχουμε δει και στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City», θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 18 μηνών καθώς παραβίασε μια διεθνή συνθήκη εισάγοντας παράνομα τσάντες από καϊμάν και πύθωνες, τις οποίες χρησιμοποίησε σε επιδείξεις μόδας.

Τόσο η Κολομβία όσο και οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει τη Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας, η οποία προστατεύει τους καϊμάνους – που μοιάζουν με τους αλιγάτορες – και τους πύθωνες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Η Νάνσι Γκονζάλες, παραδέχτηκε ότι δεν εξασφάλισε ποτέ τις απαραίτητες άδειες εισαγωγής που απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές και στρατολόγησε φίλους, συγγενείς και υπαλλήλους για να μεταφέρουν τις τσάντες με επιβατικές αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ, προτού τις στείλει στη συνέχεια σε έκθεση στη Νέα Υόρκη.

Η Γκονζάλες, η οποία συνελήφθη το 2022 στο Κάλι και αργότερα εκδόθηκε στις ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι τη Δευτέρα για παραβίαση των νόμων για τα άγρια ζώα των ΗΠΑ.

Η Γκονζάλες είπε στο δικαστήριο πριν καταδικαστεί ότι μετανιώνει βαθιά που δεν συμμορφώθηκε πλήρως με τους νόμους των ΗΠΑ.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, ζητώ συγγνώμη από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλω μια χώρα στην οποία οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη. Υπό πίεση, πήρα κακές αποφάσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανοίγουν τάφους σε οικόπεδα στον Λίβανο για τους νεκρούς τους

Κόσμος 04.04.2026
Δραματικές εικόνες από τον Λίβανο καθώς μετατρέπουν οικόπεδα με σκουπίδια σε αυτοσχέδια νεκροταφεία

Απίστευτο: Σκύλος επιτέθηκε σε αυτοκίνητο και το… έφαγε, δείτε φωτογραφίες

Ελλάδα 04.04.2026
Το όχημα εμφανίζεται με κατεστραμμένα πλαστικά μέρη και σκισμένες λαμαρίνες

Καιρός Πάσχα ‑ Κολυδάς: Δύο μοντέλα συγκρούονται

Καιρός 04.04.2026
Αβέβαιος ακόμα ο καιρός του Πάσχα - Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά για τη Μεγάλη Εβδομάδα

NBA: Μεγάλο πλήγμα στους Λέικερς με Ντόντσιτς – Εκτός επ’ αόριστον ο Σλοβένος «σταρ»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
Μεγάλη απώλεια για τους Λέικερς, καθώς ο Λούκα Ντόντσιτς τραυματίστηκε στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στα playoffs παραμένει αμφίβολη.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι υγιής, το να μου λένε να μην παίξω είναι προσβολή»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
«Είμαι υγιής. Δεν μου αρέσει όταν με αναγκάζουν να κάνω πράγματα αντίθετα με τη φύση μου. Είμαι παίκτης. Πληρώνομαι για να παίζω», λέει χαρακτηριστικά

Περιστέρι: Πυροβολισμοί σε γήπεδο δίπλα από ανήλικους

Ελλάδα 04.04.2026
Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Χρυσούπολης Περιστερίου

Ιράν: Επικήρυξε με 60.000 ευρώ τον αγνοούμενο Αμερικανό πιλότο

Κόσμος 04.04.2026
Το Ιράν δίνει 60.000 ευρώ σε όποιον συλλάβει ζωντανό τον πιλότο και τον παραδώσει στις ιρανικές δυνάμεις

Το διαδίκτυο μας «καταπίνει»: Περνάμε 44 χρόνια μπροστά από τις οθόνες και πέντε χρόνια μόνο σε feeds, notifications και scrolling

Tech + Science 04.04.2026
Περνάμε πέντε φορές περισσότερο χρόνο στα social media απ` ό,τι σε πραγματικές κοινωνικές επαφές - Τι δείχνει μελέτη της Bank of America