E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάζεψε ένα δολάριο από το έδαφος και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Ένα πολύ παράξενο περιστατικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/4/2024 | 00:48

Μάζεψε ένα δολάριο από το έδαφος και βρέθηκε στο νοσοκομείο
Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Μια γυναίκα μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία για το ότι βρήκε ένα χαρτονόμισμα στο έδαφος και μετά βρέθηκε στο νοσοκομείο, στα social media.

H Renne Parsons από το Κεντάκι των ΗΠΑ, περιέγραψε λοιπόν τη στιγμή που βρήκε το χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου σε ένα μαγαζί εστίασης.

«…Ενώ στέκομαι με το 3 μηνών μωρό μου και περιμένω τον άντρα μου για να πάω στην τουαλέτα, βλέπω ένα χαρτονόμισμα ενός δολαρίου στο έδαφος. Δεν σκέφτηκα απολύτως τίποτα και το μάζεψα. Κρατώντας το στο χέρι μου κοιτάζω γύρω μου και σκέφτομαι να το δώσω στο κοριτσάκι που είδα να ζητιανεύει. Ακριβώς τότε ο σύζυγός μου βγαίνει από το μπάνιο και βάζω το δολάριο στην τσέπη μου. Εν τω μεταξύ, όντως έβγαλα το δολάριο από την τσέπη μου, το κράτησα και στη συνέχεια το έβαλα στην πόρτα του αυτοκινήτου. Καθώς το έκανα αυτό είπα στον σύζυγό μου πόσο τυχερή ήμουν που βρήκα ένα τυχαίο δολάριο στο πάτωμα. Στη συνέχεια άρπαξα ένα μαντηλάκι για να σκουπίσω τα χέρια μου, επειδή ο άντρας μου μου εξήγησε ότι δεν πρέπει να μαζεύω χρήματα από το έδαφος, καθώς οι ντόπιοι τα βάζουν σε φαιντανύλη. Καθώς μου εξηγούσε το λάθος μου, αισθάνθηκα σαν να με χτυπάνε με σφυριά. Ξαφνικά ένιωσα έναν πόνο να ξεκινά στους ώμους μου και να περνάει σε όλο μου το σώμα. Είπα, “Justin, σε παρακαλώ βοήθησέ με. Δεν αστειεύομαι, αισθάνομαι πολύ περίεργα”. Κρατάω το χέρι του συντρόφου μου και χωρίς να σκέφτομαι, και τότε το σώμα μου μούδιασε εντελώς, με δυσκολία μιλούσα και με δυσκολία ανέπνεα. Με πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο.»

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου έδρασε πολύ γρήγορα και η Parsons αισθάνθηκε ευτυχώς πιο φυσιολογικά σύντομα αφού πήρε πολλά φάρμακα. Και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη: «Ο αστυνομικός που ήρθε να πάρει την αναφορά μας, μας είπε ότι πιθανώς συνέβη ένα από τα δύο πράγματα: είτε το χαρτονόμισμα είχε χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσει ναρκωτικά είτε το άφησαν επίτηδες με ναρκωτικά πάνω του».

Θα το σκεφτεί πολύ αν θα ξαναμαζέψει χαρτονόμισμα από κάτω…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Τρέλα στους δρόμους της Παραγουάης για την επική πρόκριση επί της Γερμανίας, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ασουνσιόν, της πρωτεύουσας της Παραγουάης, για να πανηγυρίσουν μόλις τη δεύτερη φορά που η χώρα τους κερδίζουν αγώνα σε φάση νοκ άουτ Μουντιάλ

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για «προσωπικούς λόγους»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Οδεύει προς τον Ant1;

Η Chrissy Teigen με διάφανο πουκάμισο σε φωτογράφιση ‑ «Ελπίζω να επιζήσετε μετά από αυτό»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 40χρονο μοντέλο αντέδρασε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια, ενώ ο σύζυγός της έσπευσε να τη στηρίξει.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα