E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Keira Knightley χρειάστηκε πολύ χρόνο για να ξεπεράσει το τραύμα από τον ρόλο της στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Αναγκάστηκε να πάρει ένα χρόνο άδεια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/4/2024 | 19:51

Η Keira Knightley χρειάστηκε πολύ χρόνο για να ξεπεράσει το τραύμα από τον ρόλο της στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Η Keira Knightley έχει δηλώσει ότι ενώ ακόμα και σήμερα είναι απίστευτα ευγνώμων για τον ρόλο της Elizabeth Swann, εκείνη την εποχή, η νεοαποκτηθείσα φήμη αποδείχθηκε "μεγάλη κατάρα" γι' αυτήν.

Η Keira Knightley αναγκάστηκε να πάρει ένα χρόνο άδεια αφού πρωταγωνίστησε στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και στο «Love Actually».

Η ηθοποιός ήταν μόλις 17 ετών όταν εμφανίστηκε στην πρώτη ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής - Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού». Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε επίσης στην επιτυχημένη ταινία "Love Actually".

Ωστόσο, η σταρ έχει εξομολογηθεί ότι τότε η όλη αυτή η ξαφνική φήμη που έλαβε, ήταν αρκετά "τραυματική" για εκείνη.

Μιλώντας για το τραύμα που της άφησε αυτό το γεγονός, η Knightley δήλωσε στο Variety σε παλιότερη συνέντευξή: «Το βρήκα αρκετά τρομακτικό. Δεν είμαι εξωστρεφής σαν άνθρωπος, οπότε δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη αυτή τη φήμη. Ήταν μια περίεργη χρονιά. Είναι μια πολύ επισφαλής ηλικία, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Είσαι κατά κάποιο τρόπο ακόμα παιδί. Ήταν τραυματικό, αλλά καθόρισε την υπόλοιπη καριέρα μου».

Η ηθοποιός του "Στραγγαλιστή της Βοστώνης" παραδέχτηκε ότι ο χαρακτήρας της Elizabeth Swann "προβαλλόταν" ως σεξουαλικό αντικείμενο, παρά την έμφυτη "αγορίστικη" συμπεριφορά της μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Johnny Depp και Orlando Bloom.

Η Knightley προσπάθησε να ξεφύγει από το σεξιστικό typecasting, με αποτέλεσμα μια «πολύ δύσκολη πενταετία» από το 2003 έως το 2008, κατά την οποία έπαιξε στις ταινίες "Περηφάνια και Προκατάληψη" και "Εξιλέωση", που την έκαναν να αισθάνεται "αρκετά αδύναμη" ως προς την πορεία της καριέρας της.

«Ένιωθα πολύ περιορισμένη. Ένιωσα πολύ κολλημένη. Έτσι, οι ρόλοι που ακολούθησαν είχαν να κάνουν με την προσπάθεια να ξεφύγω από αυτό» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι το 2008, χρειάστηκε να υποβληθεί σε υπνοθεραπεία για να μην πάθει κρίση πανικού στο κόκκινο χαλί των BAFTA, ενώ αργότερα διαγνώστηκε με PTSD.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το χιουμοριστικό βίντεο της Ρένας Μόρφη, κάλεσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους να... βρουν πόσα μπότοξ έχει κάνει

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια φαίνεται να κάνει αστείες γκριμάτσες για να διαπιστωθεί, αν έχει παρέμβει στο πρόσωπό της

Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το πρόωρο τέλος του

E-Daily 3.Left Χτες
Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου και τον μερικό ακρωτηριασμό του ποδιού του

Αιμίλιος Χειλάκης: Το ρουσφέτι υγείας που ζήτησε απ’ τον Αδωνι Γεωργιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Για τον Αλέξη Τσίπρα, την Αριστερά αλλά και το ρουσφέτι μίλησαν το βράδυ της Τρίτης (19/5) ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα

Γιώργος Λιάγκας για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Ακόμα κι αν σταματήσω που είναι πιθανό, δε θα βγω ποτέ να πω γιατί σταμάτησα»

E-Daily 3.Left Χτες
Στο τηλεοπτικό του μέλλον αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1

Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερό βίντεο για την επέτειο της σχέσης της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Tabloid Χτες
Με ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γιόρτασε η Ελεονώρα Μελέτη την 9η επέτειο της σχέσης της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη

Κάιλι Μινόγκ: Διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο ‑ «Ευτυχώς τα κατάφερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, η 57χρονη δήλωσε ότι «τα κατάφερε ξανά» αναφερόμενη στη μάχη που είχε δώσει και το 2005 με τον καρκίνο του μαστού

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Το σπαρακτικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

«Τελικά το δισκοπότηρο δεν ήταν από χρυσό»: Διαγωνιζόμενος στο Cash or Trash αποχώρησε δηλώνοντας θύμα απάτης

E-Daily 3.Left Χτες
Ο εκτιμητής εξήγησε στον παίκτη ότι το δισκοπότηρο που παρουσίασε δεν ήταν φτιαγμένο από χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες

Ημίγυμνη στα 60 της η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, δίνει συμβουλές για τις καλύτερες φωτογραφίες με μαγιό

E-Daily 3.Left Χτες
Ξαπλωμένη ανάμεσα σε κίτρινα λουλούδια, η Χάρλεϊ φόρεσε ένα ίδιου χρώματος μονοκίνι

Lily Collins στη Μύκονο: Η συμπεριφορά ντίβας που έχει κάνει αίσθηση στο νησί

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» γυρίζει στη Μύκονο αλλά η στάση της απέναντι σε κατοίκους και συνεργάτες έχει γίνει το κεντρικό θέμα συζήτησης