E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανατροπή με το νεκρό βρέφος στη Κω, πνίγηκε από τροφή

Το μωρό δεν φέρει τελικά σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/4/2024 | 14:41

Ανατροπή με το νεκρό βρέφος στη Κω, πνίγηκε από τροφή

Από κατάποση τροφής πέθανε τελικά το κοριτσάκι ενός έτους στην Κω. Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα αποτελέσματα το μωρό δεν φέρει τελικά σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.

Οι γονείς ωστόσο θα συλληφθούν για έκθεση ανηλικού.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό μεταφέρθηκε χθες το βράδυ νεκρό στο νοσοκομείο της Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη μητέρα του παιδιού, που είναι Ρομά, διαπίστωσε χθες στις 19:45 ότι η ανήλικη κόρη της είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να συνεφέρει το παιδί, ενώ ταυτόχρονα φώναζε για βοήθεια. Τότε, ένοικοι της πολυκατοικίας πήγαν στο διαμέρισμα προκειμένου να βοηθήσουν. Γύρω στις 20:15 η μητέρα του παιδιού κάλεσε ασθενοφόρο και ταυτόχρονα ένας άλλος ένοικος παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Στις 20:25 έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και προχώρησαν σε ανάνηψη.

Στις 20:32 το βρέφος παρέλαβαν οι εφημερεύοντες γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν ανέπνεε. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, το βρέφος κατέληξε στις 20:45.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος είχε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του. Αμέσως, ενημέρωσαν την αστυνομία, όπου κατά τον έλεγχο της σορού επιβεβαίωσαν και εκείνοι τα όσα ανέφεραν οι γιατροί.

Τόσο η μητέρα του βρέφους, που είναι έγκυος, όσο και ο πατέρας του, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα. Εκεί ισχυρίστηκαν ότι το παιδί πνίγηκε με το γάλα, την ώρα που το τάιζε η μητέρα. Ανέφεραν επίσης στις Αρχές ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τα ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, δήλωσαν άγνοια.

Τι λένε οι γείτονες για τον πατέρα του βρέφους

Οι γείτονες που γνωρίζουν την οικογένεια λένε ότι ο πατέρας ήταν μπλεγμένος και με ναρκωτικά, χτυπούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του και είχαν ειδοποιήσει την πρόνοια, η οποία όμως δεν βοήθησε την οικογένεια.

Η οικογένεια ζει στην κεντρική Ελλάδα και πήγε στην Κω για την καλοκαιρινή περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυρκαγιά στα Βασιλικά του δήμου Θέρμης – Ενεργοποιήθηκε το 112

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Στην περιοχή της φωτιάς εντοπίζονται διάσπαρτες κατοικίες

Τραγωδία στον Πειραιά: O ιατροδικαστής μιλά για αναθυμιάσεις από κλιματισμό και κινητήρα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ο πατέρας του 28χρονου ανακάλυψε τα δύο νεαρά άτομα νεκρά - Εικόνες και βίντεο από το σημείο

Μέσι εκτός προπόνησης πριν τον ημιτελικό: Τι συμβαίνει με τον αρχηγό της Αργεντινής;

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο Λιονέλ Μέσι απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας ενόψει του ημιτελικού Μουντιάλ με την Αγγλία, αν και τα πρώτα μηνύματα εμφανίζονται καθησυχαστικά για τη συμμετοχή του.

Φωτιά σε διαμέρισμα στα Ανω Πατήσια: Πόσες δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή της λεωφόρου Ηρακλείου με την οδό Λασκαράτου.

Τι προβλέπει το νέο προσχέδιο για το Κυπριακό που διέρρευσε λίγες μέρες πριν την επέτειο της εισβολής

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η βρετανική Independent αποκάλυψε προσχέδιο που απομακρύνεται από το κλασικό ομοσπονδιακό μοντέλο, με «δημιουργική ασάφεια» που αφήνει κάθε πλευρά να ερμηνεύει τη λύση διαφορετικά.

Δεν πυροβόλησα στον αέρα αλλά προς τον τοίχο για εκφοβισμό, είπε ο ένας αστυνομικός που προφυλακίστηκαν για τον θάνατο του 20χρονου στο Αργος

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
«Δεν είχα πρόθεση να τον τραυματίσω» υποστήριξε ο ένας αστυνομικός - Για πυροβολισμό στον αέρα επέμεινε ο δεύτερος αστυνομικός

Μακάβρια ανακάλυψη στον Πειραιά: Βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο σε γκαράζ

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Δύο νέοι άνθρωποι, 28 και 27 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί σε σταθμευμένο όχημα σε γκαράζ κατοικίας στην οδό Μήλου στον Πειραιά, με τα αίτια θανάτου να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Γιατί οι Γάλλοι φοβούνται την εθνική τους γιορτή – Τι έχει συμβεί κάθε φορά που έρχεται η 14η Ιουλίου

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Από την Πτώση της Βαστίλης έως την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, η 14η Ιουλίου είναι μια ημερομηνία-σταθμός γεμάτη αίμα και ιστορία.

Φοιτητικά ενοίκια 2026: Ποιες περιοχές της Αθήνας έχουν εκτοξευθεί και πού μπορείς να βρεις κάτι οικονομικό

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Κέντρο και Ζωγράφου καταγράφουν τις υψηλότερες τιμές ενοικίων στην Αθήνα, με studio να φτάνουν τα 440 ευρώ, καθώς η έλλειψη μικρών διαμερισμάτων πιέζει χιλιάδες φοιτητικές οικογένειες.

Απίστευτο θαύμα στους Καταρράκτες του Νιαγάρα: Έπεσε από 52 μέτρα και επέζησε – Το συγκλονιστικό βίντεο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό επιβίωσης κατέγραψαν οι αρχές του Καναδά, με τον τραυματία να διακομίζεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Απολογούνται σήμερα οι δύο 42χρονοι για τον εμπρησμό στη Marfin, οι φωτογραφίες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση

Ελλάδα 14.07.2026
Την ίδια ώρα, ενώπιον της βρετανικής Δικαιοσύνης οδηγείται σήμερα και η 46χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στον φονικό εμπρησμό

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένος μουσικός της ελληνικής ροκ σκηνής – Ποιος ήταν ο Γιώργος Λαγογιάννης

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ο 47χρονος πληκτράδες και session μουσικός έδωσε μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του.