E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει η Έβελυν Καζαντζόγλου: Με είχαν παραγκωνίσει, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά

Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω και δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει οποιοδήποτε παιδί διευκρινίζει η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Δημοσίευση 21/4/2024 | 09:24

Σοκάρει η Έβελυν Καζαντζόγλου: Με είχαν παραγκωνίσει, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά

Την Έβελυν Καζαντζόγλου φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Την Έβελυν Καζαντζόγλου φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Μέσα σε όλα, ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο γύρισε πίσω στα νεανικά του χρόνια και μίλησε για το μπούλινγκ που βίωσε από τις συμμαθήτριες της.

Ειδικότερα, η Έβελυν Καζαντζόγλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πολύ μαζεμένο παιδί, όπως είμαι και τώρα γενικά σαν προσωπικότητα. Επειδή δεν ήμουν αυτό που ήταν τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν ταίριαζα γενικά στο σχολείο στην Ελλάδα. Ήμουν αδυνατούλα, κοντούλα… Ένιωσα λίγο σαν να ξεριζώθηκα και ήρθα σε ένα καινούργιο περιβάλλον, όπου δεν είχα καθόλου φίλους, αλλά σε αυτό οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ προστατευτικοί. Νομίζω όμως ότι, επειδή δεν ήμουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά, κάπως με είχαν παραγκωνίσει».

«Δεν είχα και μια extreme προσωπικότητα για να χωθώ στις παρέες οπότε κάπως κατέληξα να με ρίχνουν στις λάσπες, να μου κολλάνε τσίχλες στα μαλλιά και να δουλεύουν ο μπαμπάς μου και η μαμά μου υπερωρίες! Να πηγαινοέρχονται στο σχολείο και να κάνουν παρατηρήσεις στους καθηγητές!

«Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω και δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει οποιοδήποτε παιδί. Αυτό εμένα προσωπικά με ανάγκασε να αναπτύξω μια προσωπικότητα, να μην βασίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, να αποκτήσω χιούμορ και να κάνω άλλα πράγματα για να αποκτήσω ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους» πρόσθεσε, επίσης, η Έβελυν Καζαντζόγλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ