E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Δημοσίευση 19/4/2024 | 16:13

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Βρέθηκαν οστά στη μάντρα που μεταφέρθηκαν τα χώματα από τα Τέμπη, καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στο δυστύxημα με τα τρένα.

«Οι εξελίξεις είναι σημαντικές και περιμένουμε μέχρι την ταυτοποίηση του DNA», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών. Προ ημερών, ο Νίκος Πλακιάς είχε μιλήσει για «ξε-μπάζωμα», επιχειρώντας να εξηγήσει ότι οι συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν πως άμεσα, μετά το δυστύxημα, απομακρύνθηκαν από το σημείο χώματα, προτού να ερευνηθούν. Σήμερα, επανέρχεται αναφέροντας πως μέσα στα χώματα αυτά εντοπίστηκαν οστά, τα οποία αναμένεται να ταυτοποιηθούν μέσω DNA.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Ενημερωθήκαμε από οικογένειες
Ότι στη μάντρα ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΥ που πήγαν τα χώματα από τα Τέμπη βρέθηκαν ΟΣΤΑ
Καταλαβαίνετε ότι οι εξελίξεις είναι σημαντικές και περιμένουμε μέχρι την ταυτοποίηση του DNA
Πιστεύω τώρα να έχετε καταλάβει γιατί η Εκχωμάτωση ήταν πιο σοβαρή από το Μπάζωμα
Φανταστείτε να γνωρίζανε που πήγαν τα χώματα.
Θα τα είχαν πετάξει στη Θάλασσα οι ΑΛΗΤΕΣ είναι η ΤΡΙΤΗ φόρα που βρίσκονται οστά μετά από το σημείο 0 στα Τέμπη και το ΚΟΥΛΟΥΡΙ
Δε θα ησυχάσουμε ποτέ εάν δεν πληρώσουν ΑΠΑΝΤΕΣ
Πετούσανε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά όπου βρίσκανε για να κρύψουν γρήγορα τις βρωμιές τους και μη χαλάσει η εικόνα της κυβερνήσεως ενόψει εκλογών.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ενοίκια: Πότε ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας ζητήσει αύξηση – Δείτε τι λέει ο νόμος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι οι αυξήσεις στα ενοίκια επιτρέπονται μόνο όταν προβλέπονται ρητά από τη σύμβαση ή τη νομοθεσία, καλώντας ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των μισθώσεών τους.

Η οικογενειακή τραγωδία της Αφροδίτης Νέστορα: Είχε χάσει και την αδερφή της το 2021

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο βαρύ προσωπικό πένθος

Πώληση ακινήτου ακόμη και με χρέη στην εφορία: Οι νέοι κανόνες για τις μεταβιβάσεις

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Το νέο πλαίσιο μεταβιβάσεων ακινήτων αλλάζει τα δεδομένα για κατασχέσεις, κληρονομιές και γονικές παροχές, με κεντρικό ρόλο για τον συμβολαιογράφο.

Φρικτό τέλος: Νεκρό από λύσσα 11χρονο αγόρι ‑ Είχε ξυπνήσει με νυχτερίδα πάνω του

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Ένα 11χρονο αγόρι από τον Καναδά έχασε τη ζωή του από λύσσα, αφού ξύπνησε με νυχτερίδα πάνω στη μύτη και το στόμα του χωρίς η οικογένειά του να αναζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια.

ΗΠΑ ‑ Βοσνία 2‑0: Πρόκριση στους «16» με δέκα παίκτες

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε νοκ άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου εδώ και 24 χρόνια, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 64`

Βέλγιο ‑ Σενεγάλη 3‑2 παρ. (2‑2 κ.α.): Η μεγάλη ανατροπή του Μουντιάλ στέλνει τους Red Devils στους «16»!

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Πέναλτι στο 120΄+5΄ έδωσε την πρόκριση στο Βέλγιο - «Ανάσταση» μέσα σε τρία λεπτά από το 0-2

Τέλος οι ΜΚΟ στη νομική καθοδήγηση των μεταναστών: Θα παίρνουν 250€ για κάθε αιτούντα που επιλέγει να φύγει από τη χώρα

Ελλάδα 02.07.2026
Με κοινή υπουργική απόφαση Παπαθανάση, Φλωρίδη και Πλεύρη αποκλείονται οι ΜΚΟ και η ενημέρωση αιτούντων ασύλου περνά αποκλειστικά σε πιστοποιημένους δικηγόρους με ειδικό μητρώο.