E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eτοίμασε τις βαλίτσες σου και ζήσε μία αξέχαστη εμπειρία Πάσχα στα Brown Hotels

Δημοσίευση 18/4/2024 | 17:16

Eτοίμασε τις βαλίτσες σου και ζήσε μία αξέχαστη εμπειρία Πάσχα στα Brown Hotels

Το Πάσχα βρίσκεται και επίσημα προ των πυλών και εσύ σκέφτεσαι ήδη πως αποτελεί μια ευκαιρία για μια ξεχωριστή απόδραση με το ταίρι, την οικογένειά σου ή φίλους.

Τα Brown Resorts ανοίγoυν τις πόρτες τους για τη φετινή σεζόν και σε προσκαλούν για χαλάρωση, ξεκούραση και ξεγνοιασιά τις ημέρες του φετινού Πάσχα. Δίνοντας έμφαση στην αυθεντική γεύση και την παράδοση τα Βrown Hotels σε προσκαλούν σε ένα παραδοσιακό γλέντι με γευστικές επιλογές που πρωταγωνιστούν στο πασχαλινό τραπέζι.

Σε μόλις μιάμιση ώρα οδήγησης από την Αθήνα και ακριβώς επάνω στην παραλία, στο Brown Beach Evia Ιsland θα βρεις all inclusive πακέτα με όλα όσα χρειάζεσαι για ξεκούραση, διασκέδαση και πασχαλινές παραδόσεις για όλη την οικογένεια. Από νηστίσιμα γεύματα έως το δείπνο της Ανάστασης, δε θα σου λείψει τίποτα. Με ποικιλία επιλογών και πλούσιο πασχαλινό μπουφέ, το Brown Beach Evia Island είναι η ιδανική απόδραση για τις γιορτές, με μουσική, χορευτικά και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Το 5άστερο Isla Brown Corinthia, Curio Collection by Hilton, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του για τη νέα σεζόν, αποτελεί μια εκλεπτυσμένη επιλογή για όσους επιθυμούν να ζήσουν ένα ξεχωριστό Πάσχα, μόλις 50’ έξω από την Αθήνα και ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Με ένα πλούσιο πακέτο γεμάτο πασχαλινά εδέσματα τοποθετημένο σε κάθε δωμάτιο, η Brown Hotels διασφαλίζει ότι θα περάσεις μοναδικές γιορτές σε μία πολυτελή και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Στον πλούσιο πασχαλινό μπουφέ, γεύματα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα και τη θρησκευτική παράδοση περιμένουν τους επισκέπτες, με προτάσεις ακόμα και για αυτούς που νηστεύουν. Και φυσικά, μην ξεχάσεις να περάσεις χρόνο στις δύο μοναδικές πισίνες και στην εντυπωσιακή ταράτσα που μοιάζει να αιωρείται με τη μαγευτική θέα στο γαλάζιο. Αν από την άλλη αναζητάς έναν χώρο απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης, όπου η περιποίηση και η ευεξία είναι στο επίκεντρο, μην παραλείψεις να επισκεφτείς το spa.

Λίγο αργότερα, την 01/05, ανοίγουν τα ξενοδοχεία Brown Beach Chalkida, Isla Brown Chania, Curio collection, by Hilton, Dave by the Beach Loutraki και το Akron Seascape Resort, ιδανική επιλογή τόσο για παρέες που αναζητούν διασκέδαση, όσο και για οικογένειες που επιθυμούν έναν προσβάσιμο παράδεισο, γεμάτο δραστηριότητες για τα παιδιά και εκδηλώσεις που τιμούν όλα τα έθιμα του Πάσχα.

Ζήσε την εμπειρία της ελληνικής παράδοσης στο Brown Beach Chalkida, σε ένα καταπράσινο τοπίο που φέρνει κάτι από τη μαγεία των Κυκλάδων κοντά στην Αθήνα. Με μόλις μία ώρα οδήγηση και σε πολύ κοντινή απόσταση από την όμορφη πόλη της Χαλκίδας, ανακάλυψε τη γαλήνη στην παραλία του Αγίου Μηνά. Τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, μπορείς να απολαύσεις νηστίσιμα γεύματα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα, ετοιμάσου για ένα παραδοσιακό γεύμα με οβελία, που θα σε ταξιδέψει στην καρδιά της ελληνικής κουλτούρας και γεύσης. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις μερικές από τις πρώτες βουτιές σου σε μία από τις 2 παραλίες κάτω από το ξενοδοχείο. Εναλλακτικά, στο Isla Brown Chania, Curio collection, by Hilton, στο ανατολικό άκρο του Κόλπου των Χανίων, μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο, θα χαρείς ξέγνοιαστες βουτιές στις τρεις υπέροχες πισίνες, θα αναζωογονηθείς στο spa, θα απολαύσεις ένα από τα συναρπαστικότερα ηλιοβασιλέματα στο νησί από το εκπληκτικό rooftop και θα γευτείς μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις, εμπνευσμένες από την κρητική κουζίνα. Όλα αυτά μαζί με μια πλούσια γκάμα επιλογών διαμονής που περιλαμβάνουν και σουίτες με ιδιωτική πισίνα.

Kάνε κράτηση στο https://brownhotels.com/gr/easter και απόλαυσε ένα ειδικά διαμορφωμένο πασχαλινό πρόγραμμα.

Σχετικά με την Brown Hotels

Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry και φημίζεται για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει, αλλά και τη δημιουργία εμπειριών που μένουν αξέχαστες. Στη χώρα μας η Brown Hotels διαθέτει έντονη παρουσία από το 2020, και καθιερώνεται γοργά ως μια αλυσίδα που παρέχει ξεχωριστές υπηρεσίες φιλοξενίας.

Στο portfolio της έχει 10 ξενοδοχεία, εκ των οποίων 4 στην Αθήνα, σε σημεία και γειτονιές του κέντρου, 5 resorts, και 1 παραλιακό boutique στο Λουτράκι. Κάθε ένα από τα εν λόγω urban ξενοδοχεία της Αθήνας είναι μοναδικό, με αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της κάθε περιοχής και συνυφασμένο με το ιδιαίτερο της χρώμα. Με καταπληκτική θέα, προσφέρουν την οπτική του ντόπιου, υψηλή γαστρονομία αλλά και εμπειρίες διασκέδασης που αναδεικνύουν το αθηναϊκό nightlife.

Από την άλλη τα 5 resorts των Brown Hotels (στους Αγίους Θεοδώρους, την Ερέτρια, τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα και τα Χανιά), αλλά και το παραλιακό boutique hotel στο Λουτράκι, προσφέρουν ειδυλλιακές αποδράσεις δίπλα στη θάλασσα.

Φιλικά προς την οικογένεια και ζευγάρια που αναζητούν χαλάρωση, αποτελούν μια όαση ηρεμίας, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ξεκουραστούν, να ανανεωθούν και να κτίσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Μάθετε περισσότερα για την Brown Hotels στο brownhotels.com και στο Instagram.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketeers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 01.05.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Η 3αλφα παρουσιάζει τα «Έτοιμα Σπιτικά»

Wellness 01.05.2024
Νέα σειρά έτοιμων προς κατανάλωση γευμάτων από τη 3αλφα

Η μπύρα Mythos στηρίζει έμπρακτα την προσβάσιμη διασκέδαση, με εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες HORECA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δράσεις 01.05.2024
Μέσα από ειδικές εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με τον ΣΚΕΠ και την Black Light, ο Mythos συνεχίζει να κάνει τη χαρά προσβάσιμη σε όλους!

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 26.04.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber