E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Mastercard ενώνει τις δυνάμεις της με την Alpha Bank για τη γυναικεία ενδυνάμωση στο 2ο WOW – Women of the World Athens 2024

Δημοσίευση 18/4/2024 | 16:58

Η Mastercard ενώνει τις δυνάμεις της με την Alpha Bank για τη γυναικεία ενδυνάμωση στο 2ο WOW – Women of the World Athens 2024

Με ένα διαδραστικό σεμινάριο σε συνεργασία με την Alpha Bank, η Mastercard συνεχίζει να προσφέρει σταθερή υποστήριξη για την ενδυνάμωση ολοένα περισσότερων γυναικών στον επαγγελματικό χώρο.

Η Mastercard έδωσε το παρών στη φετινή διοργάνωση του WOW Athens που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υλοποιώντας σε συνεργασία με την Alpha Bank ένα ειδικά διαμορφωμένο σεμινάριο ενδυνάμωσης γυναικών, με στόχο τη θετική αλλαγή στον επαγγελματικό χώρο.

To σεμινάριο "Changemaking: Empowering Women Together", το οποίο υλοποιήθηκε από το Women on Top, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Μέσα από την προσέγγιση του ανοιχτού διαλόγου και της ανταλλαγής ιδεών, οι συμμετέχουσες εξερεύνησαν τις δυνατότητές τους, εντόπισαν τις δυσκολίες που τις εμποδίζουν να πετύχουν τις θετικές αλλαγές που επιθυμούν, όρισαν με μεγαλύτερη ακρίβεια τη σφαίρα ελέγχου και της επιρροής τους και ανακάλυψαν νέα εργαλεία για να διεκδικήσουν την ισότιμη θέση τους στον εργασιακό στίβο.
Παράλληλα, στο πλαίσιο του Speed Mentoring session της φετινής διοργάνωσης, δύο από τις καταξιωμένες γυναίκες εκπροσώπους της Mastercard στην Ελλάδα, η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και η Ματίνα Τζώρτζη, Communications & Consumer Marketing Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, συμμετείχαν ως μεντόρισσες μοιράζοντας την εμπειρία, τη διορατικότητα και τη γνώση τους σε γυναίκες και non-binary άτομα διαφορετικής κοινωνικής προέλευσης και ηλικίας. Με αυτόν τον τρόπο, αποτέλεσαν ένα πολύτιμο παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για τους/ις παρευρισκόμενους/ες.
Η συμμετοχή της Mastercard στο φεστιβάλ αποτελεί μια επιβεβαίωση της δέσμευσής της στην ενδυνάμωση των γυναικών τόσο μέσω δικών της πρωτοβουλιών, όσο και μέσω της συμμετοχής της σε δράσεις και ενέργειες που προάγουν την ισότητα των φύλων και ενισχύουν τις δυνατότητες των γυναικών για να διεκδικήσουν ισότιμες ευκαιρίες.
Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα , δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ WOW Athens αντανακλά την αφοσίωσή μας στην προώθηση της ισότητας και της ενδυνάμωσης των γυναικών σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Μέσω του σεμιναρίου "Changemaking: Empowering Women Together " αναδεικνύουμε τις κοινές μας αξίες με την Alpha Bank για την ενδυνάμωση των γυναικών, αλλά και την προώθηση της ισότιμης μεταχείρισης στον εργασιακό τους χώρο».
Η Μελίσσα Φραγκίσκη, Chief Human Resources Officer της Alpha Bank, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε ένα τόσο σημαντικό Φεστιβάλ. Στην Alpha Bank πιστεύουμε ότι η γυναικεία ενδυνάμωση στον εργασιακό χώρο συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο. Το να εργάζονται οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φύλου, σε ένα περιβάλλον ισότητας και σεβασμού είναι κεφαλαιώδες για μία αρμονική κοινωνική συμβίωση».

Σχετικά με τη Mastercard

Η (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μία εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στη μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας.

Συνδεθείτε μαζί μας για να μάθετε ακόμα περισσότερα για την καινοτομία και το αποτύπωμά μας: www.mastercard.com 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketeers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 01.05.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Η 3αλφα παρουσιάζει τα «Έτοιμα Σπιτικά»

Wellness 01.05.2024
Νέα σειρά έτοιμων προς κατανάλωση γευμάτων από τη 3αλφα

Η μπύρα Mythos στηρίζει έμπρακτα την προσβάσιμη διασκέδαση, με εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες HORECA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δράσεις 01.05.2024
Μέσα από ειδικές εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με τον ΣΚΕΠ και την Black Light, ο Mythos συνεχίζει να κάνει τη χαρά προσβάσιμη σε όλους!

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 26.04.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber