E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Δημοσίευση 18/4/2024 | 13:31

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Η διάσημη παραγωγός του Χόλιγουντ Κάρολ Μπάουμ, η οποία βρίσκεται πίσω από ταινίες όπως το «Father of the Bride» και το σίκουέλ του, μοιράστηκε την άποψή της για τη Σίντνεϊ Σουίνι.

Συγκεκριμένα, είπε ότι η ηθοποιός «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης μετά από μια προβολή της ταινίας «Dead Ringers» του 1988, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Δεν καταλαβαίνω τη Σίντνεϊ Σουίνι», φέρεται να είπε η Μπάουμ στο Jacob Burns Center στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα.

Η Μπάουμ είπε ότι έφτασε στη διαπίστωση αυτή αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σουίνι, «Anyone But You», σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν», εξήγησε.

Περιέγραψε επίσης τη ρομαντική κωμωδία ως «ακατάλληλη για παρακολούθηση».

Η Μπάουμ αποκάλυψε ακόμη ότι ούτε οι φοιτητές της στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας μπορούσαν να δώσουν έναν ικανοποιητικό λόγο για τον οποίο η 26χρονη σταρ είναι τόσο περιζήτητη.

«Ρώτησα την τάξη μου: "Εξηγήστε μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο δημοφιλής;"», περιέγραψε και πρόσθεσε: «Κανείς δεν είχε απάντηση».

Η απάντηση της Σουίνι

Εκπρόσωπος της ηθοποιού απάντησε στην Μπάουμ μετά από αυτά τα αρνητικά σχόλια.

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ' αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six. «Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».

Η απολογία της Κάρολ Μπάουμ

Πάντως, η παραγωγός δήλωσε ότι μετανιώνει για τις άσχημες δηλώσεις της για τη 26χρονη ηθοποιό.

Η παραγωγός ταινιών του Χόλιγουντ δήλωσε την Τετάρτη 17 Απριλίου στο TMZ ότι εύχεται να μην είχε πει ποτέ ότι η ηθοποιός «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει».

Είπε επίσης στο πρακτορείο ότι το να «κατακρίνει έτσι μια ηθοποιό» δημοσίως «συνήθως δεν είναι του στυλ της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social 30.01.2026
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social 30.01.2026
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social 30.01.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz 30.01.2026
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid 30.01.2026
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid 30.01.2026
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz 30.01.2026
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid 30.01.2026
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός

Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού – «Είναι 35 χρονών και θέλει να κάνει παιδί»

Tabloid 30.01.2026
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο Bungiorno και μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα χωρισμού του από την Σοφία Μαριόλα

Χαρά Παππά: «Έχω ένα πρόβλημα με τα μάτια μου και ορθοστατική ταχυκαρδία»

Tabloid 30.01.2026
Σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου η Χαρά Παππά