E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» η Κατερίνα Στανίση: Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα

«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα»

Δημοσίευση 18/4/2024 | 12:31

«Λύγισε» η Κατερίνα Στανίση: Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα

Καλεσμένη της Έλενας Παπαβασιλείου ήταν η Κατερίνα Στανίση, η οποία μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε βιώσει στο παρελθόν.

Η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε ότι δεν δέχτηκε τη συμπαράσταση καμίας γυναίκας, ούτε την περίοδο που βίωνε αυτές τις άσχημες καταστάσεις, αλλά ούτε και αργότερα όταν μίλησε δημόσιες γι’ αυτές.

«Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες για να μη γίνω κουραστική. Έτυχε μετά από χρόνια να τα πω, επειδή με ρωτήσανε. Όταν λοιπόν περνούσα αυτές τις άσχημες καταστάσεις, κι αυτό είναι αλήθεια, δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα. Καμία. Δεν είναι ότι τα περνάς εσύ, έχεις και τον περίγυρο να σου λέει, “δε μπορεί αυτός να της φέρεται έτσι, ποιος ξέρει τι θα κάνει κι αυτή”. Άντε τώρα να βρεις άκρη. Με έβλεπαν που ήμουν ταμπούρλο. Ακόμα και όταν τα είπα, δε βγήκε μια γυναίκα να πει, “ναι ζω κι εγώ έτσι, κάντε κάτι”» είπε η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή «EQ» του Action24 με την παρουσιάστρια να κατεβάζει το κεφάλι και να δηλώνει λυπημένη, ακούγοντας τη λαϊκή τραγουδίστρια.

Μιλώντας σε ένα γενικότερο πλαίσιο για την έμφυλη βία, η δημοφιλής τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση, δήλωσε πως «Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα. Όταν ήμουν μικρή και που μεγάλωσα, δεν υπήρχε στη γειτονιά άντρας που να μην δέρνει τη γυναίκα του. Και πιστεύω πως από τότε μέχρι τώρα, δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η γυναίκα, δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται από την κοινωνία όσο θα έπρεπε» σημείωσε η Κατερίνα Στανίση.

«Χτύπησες γυναίκα έξω και δεν σε χώσανε μέσα; Στη Γερμανία να την ακουμπήσεις μόνο, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις. Η γυναίκα τι είναι; Το “υπό” που λέγανε παλιά; Δεν μπορώ να καταλάβω, τα τελευταία χρόνια, τι γίνεται, γιατί ρε παιδιά; Τι συμβαίνει; Δεν έχουμε μέσα μας λίγη γαλήνη; Τα βάζεις με τη γυναίκα σου; Τι απωθημένα έχουν; Σκοτώνεις τον άλλον, να αφήσεις τα παιδιά σου ορφανά; Δεν κάνω την ψυχολόγο, που θα μπορούσα να είμαι με τη ζωή που έχω κάνει. Να σταματήσει αυτό το κακό. Δεν βγαίνει η ζωή έτσι. Ή σου λέει “βαρέθηκα, δεν θέλω να είμαι μαζί σου”. Έχει δικαίωμα να το πει και να το κάνει. Δεν μπορεί να το δεχτεί ο άντρας ο πολλά βαρύς; Γιατί δεν μπορείς την άρνηση; Τι είναι το κτήμα σου; Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Υποτίθεται είμαστε λαός προοδευτικός. Δεν υπάρχει τίποτα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Χτες
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Χτες
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Χτες
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Γιώργος Τσαλίκης – Ξεσπά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον «Φραπέ»: «Τι επίπεδο είναι αυτό;»

Tabloid Προχτές
Σχολιάζει με οργή τα αποσπάσματα από την εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Social Προχτές
«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Tabloid Προχτές
Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ερωτευμένος ο Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι με μία κοπέλα και είμαστε μια χαρά»

Tabloid Προχτές
Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Χαμός στο First Dates για το ποιος θα πληρώσει: Η Αντα σηκώθηκε και έφυγε!

TV Buzz Προχτές
Ένα από τα πιο επεισοδιακά ραντεβού της σεζόν στο First Dates έκλεισε με καβγά, αιχμές για το ποιος «φοράει τα παντελόνια» και την Αντα να αποχωρεί έξαλλη από το τραπέζι

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

TV Buzz Προχτές
«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τέιλορ Σουίφτ: Ξέσπασε κλάματα μετά τη συνάντηση με επιζώντες της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ

Tabloid Προχτές
Μετά από 20 χρόνια καριέρας, παραδέχεται ότι «ο φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί στους θαυμαστές μου είναι κάτι νέο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Tabloid Προχτές
«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε

To video κόλαφος της Τούνη κατά του Αλεξάνδρου: «Ο Πάρης στην Αθήνα μεγαλώνει με μια Μπαλινέζα»

Tabloid Προχτές
Η Ιωάννα Τούνη με ένα ακόμη βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok απάντησε για ακόμη μια φορά