«Το κορίτσι βγάζοντας αίμα από το στόμα, ξεψυχούσε μπροστά στον φρουρό»
Διατύπωσε τις αμφιβολίες της για το πώς λειτουργούσε η κάμερα του αστυνομικού τμήματος
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/4/2024 | 12:25

«Η κάμερα καταγράφει την τελευταία θανατηφόρα μαχαιριά και όχι οι προηγούμενες τέσσερις», είπε σήμερα η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, Έλενα Τζούλη.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» διατύπωσε τις αμφιβολίες της, για το πώς μπορεί να λειτουργούσε η κάμερα του αστυνομικού τμήματος, η οποία όπως ισχυρίζονται οι αρχές, έγραφε μόνο όταν αντιλαμβανόταν κίνηση.
«Το κορίτσι δεν έκανε ούτε βήμα, γιατί δεν καταγράφηκαν οι προηγούμενες μαχαιριές», είπε η Έλενα Τζούλη, υπογραμμίζοντας ότι «στο υλικό που πήρα, δεν άνοιγαν τα βίντεο».
«Αν ήταν όλες οι μαχαιριές, θα είχε καταφανεί η ολιγωρία του φρουρού και των αστυνομικών που έδιωξαν την Κυριακή», υποστήριξε, συμπληρώνοντας πως ζητήθηκε το υλικό από τις κάμερες όλης της γειτονιάς.
«Το κορίτσι βγάζοντας αίμα από το στόμα, ξεψυχούσε μπροστά στον φρουρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Τζούλη, κατηγορώντας τους αστυνομικούς για ολιγωρία.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.
Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση
Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.
Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Ελλάδα
Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.
Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.
Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
Ελλάδα
Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.
Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.
Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».
ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.
Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος
Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν
E-Daily 2.TopNews
Χτες
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών






