E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Κάποιοι λένε ότι θηλάζω τον 2χρονο γιο μου γιατί το έχω εγώ ανάγκη, πρόσθεσε

Δημοσίευση 17/4/2024 | 11:49

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Η Μάρα Δαρμουσλή έδωσε μία συνέντευξη για τη ζωή της ως μητέρα δύο αγοριών, 18 και 2 ετών, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε επειδή θηλάζει τον 2χρονο γιο της.

Μιλώντας στο «Happy Day» είπε αρχικά: «Μια γυναίκα θέλει 2 χρόνια μετά τη γέννα για να έρθουν οι εγκεφαλικές της λειτουργίες στα ίσια τους».

Στην πορεία, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο άγχος και τις φοβίες που αισθανόταν με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού αλλά και τη συμπαράσταση του συζύγου της.

Δείτε το βίντεο


«Έχω ηρεμήσει αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί, ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος που συμμετέχει ενεργά. Με τον Άγγελο πάθαινα ακροφοβίες και υψυφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν» είπε και πρόσθεσε: «Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του» ανέφερε η Μάρα Δαρμουσλή.

Ο μεγάλος της γιος, Άγγελος είναι 18 ετών και ο μικρός της, ο Μιχάλης είναι 2 ετών. Σχετικά με αυτή τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα παιδιά της, η Μάρα Δαρμουσλή σχολίασε: «Ο Άγγελος θέλει να μιλάει μετά τα μεσάνυχτα για τους προβληματισμούς του και είχε έρθει πιο κοντά με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος. Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε “γιατί δεν μου κάνεις κι εμένα;”. Θέλει μικρά πράγματα, που δείχνουν λίγο σκέψη».

Όπως δήλωσε, η ίδια δέχτηκε αρνητικά σχόλια για τον θηλασμό του γιου της επειδή είναι δύο ετών. «Είναι μια σχέση που αφορά τους δυο μας. Γιατί κάποιοι λένε ότι το κάνω επειδή το έχω εγώ ανάγκη. Ξαφνικά ένιωσα ένα "μέχρι πότε θα το θηλάζεις". Στα ανδρικά σχόλια δεν θα αναφερθώ, καταλαβαίνεις τα σεξιστικά. Αλλά όσον αφορά τα γυναικεία σχόλια, δεν δέχτηκα ούτε ένα αρνητικό. Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν ή δεν μπορούν, αλλά όπως σεβόμαστε το ότι δεν θηλάζουν, ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 08.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Εξαιτίας του χάλασε ο γάμος της: Ο παίκτης reality που οδήγησε στο χωρισμό ‑ «Τους είδα σε ραντεβού»

Tabloid 08.04.2026
Από φήμες σε σχέση; Η εμφάνιση που επιβεβαιώνει τα πάντα

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Σε σκηνή με τον Θανάση Αλευρά του έφυγε το δόντι και το κολλήσαμε ...»

Tabloid Χτες
Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά δεν μπορούσα, συμπλήρωσε η ηθοποιός

Ο πρίγκιπας των ονείρων! Αυτός είναι ο νέος πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος εργένης

Tabloid Χτες
O νεαρός πρίγκιπας είναι 16ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Αρπάχτηκαν on air Αρναούτογλου‑Λιανός: «Σ’ αρέσει να διχάζεις» ‑«Δεν έχεις μάθει τον αντίλογο»

Tabloid Χτες
Αγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη ραδιοφωνική εκπομπή τους στον Sfera

Meryl Streep – Anna Wintour: Mαζί στο νέο iconic εξώφυλλο της Vogue

Media Χτες
Όταν η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εμβληματικό

Μπλόκο Βρετανίας στον Κάνιε Γουέστ: Δεν του δόθηκε άδεια να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι η παρουσία του ράπερ σε φεστιβάλ του Λονδίνου δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον

Πυρoβόλησαν τον Offset έξω από καζίνο – Ο γνωστός ράπερ βρίσκεται στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Βίντεο από το περιστατικό έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρης Καβατζίκης για Ιωάννα Τούνη: «Αυτό που κάνει, ξεπερνάει κάποια όρια»

Tabloid Χτες
«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε έναν άνθρωπο να βγει»

Δημήτρης Κόκοτας: Αγωνία για τον τραγουδιστή ‑ Τα τελευταία νέα της υγείας του

Tabloid Χτες
«Κάνει το δικό του αγώνα και περιμένουμε κάτι καλύτερο να γίνει. Είναι καλά, είναι εκεί που ξέρετε ότι είναι και περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλλη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του αδελφού της