E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Τα χαλάσματα του κτιρίου καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/4/2024 | 20:28

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εργολάβου του κτιρίου που κατέρρευσε σήμερα το πρωί της Τρίτης στο Πασαλιμάνι, με τραγικό απολογισμό την απώλεια του 31χρονου αστυνομικού.

Ο εργολάβος του κτιρίου είχε προσαχθεί μαζί με άλλους πέντε εργάτες για το δυστύχημα. Οι πέντε εργάτες, σε περίπτωση που είναι νόμιμοι και δεν υπάρχει παραβίαση της εργασιακής νομοθεσίας, θα αφεθούν ελεύθεροι, αλλά, προς το παρόν, βρίσκονται υπό κράτηση.

Ο 31χρονος αστυνομικός, που υπηρέτησε και στην ασφάλεια του Γ. Θεοδωρικάκου, έχασε τη ζωή του μετά την κατάρρευση του κτιρίου, που συνέβη, όταν οι εργάτες επιχείρησαν να ρίξουν κάποιον τοίχο του παλαιού κτίσματος. Ο Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος ήταν αστυνομικός και πιο συγκεκριμένα ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ και φέρεται να εργαζόταν παράλληλα σε οικοδομικές εργασίες, εκτελώντας χρέη οδηγού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εργάτες πιθανότατα χτύπησαν κεντρικό δοκάρι, με συνέπεια να καταρρεύσει ένα ολόκληρο τμήμα του κτιρίου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως ο άτυχος άντρας «πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας που είδε το φως της δημοσιότητας, «ακούσαμε έναν θόρυβο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε, νόμιζα ότι ήταν μπάζα που έπεφταν από σωλήνα. Είδα τη σκόνη. Από τις φωνές των ανθρώπων που έλεγαν “καλέστε την αστυνομία” αντιλήφθηκα τι συμβαίνει».

«Όταν καταλάγιασε η σκόνη και βγήκαμε στο μπαλκόνι είδαμε ότι ήταν πολύ σοκαρισμένοι οι εργάτες. Πυροσβεστική, αστυνομία ήρθαν πολύ γρήγορα για να βοηθήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια να τον βγάλουν, παλεύανε πολύ ώρα», είπε ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαϊδάρι: Εκτός κινδύνου η 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι Γυμνασίου

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Παραμένει διασωληνωμένη - Τα νεότερα για την υγεία της

Σλούκας: Τι είναι η ρήξη έξω μηνίσκου που υπέστη και πόσο καιρό αναμένεται να μείνει εκτός

Αθλητικά Νέα 27.04.2026
Τι σημαίνει ο τραυματισμός του και ποιος ο χρόνος αποκατάστασης

Αγιος Δημήτριος: Διεκόπη για τις 20 Μαΐου η δίκη για τους φίλους του δράστη

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Τα πρώτα λόγια της 20χρονης κοπέλας του

Μεξικό ‑ Αφαντη η πεθερά που σκότωσε τη νύφη της: Την ψάχνουν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές της Πόλης του Μεξικού

Ρίο ντε Τζανέιρο: Σκοτώθηκε εργάτης που έστηνε την σκηνή για συναυλία της Σακίρα

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Πριν λίγες μέρες είχε εντοπιστεί εκρηκτικός μηχανισμός

Τρομακτικό ατύχημα σε λούνα παρκ στην Ισπανία: Έσπασε ιμάντας παιχνιδιού

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν

Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλείνει για 15 ημέρες ‑ Τι ανέφερε ο Ταχιάος

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Νέες αλλαγές στο Μετρό Θεσσαλονίκης - Οι ημερομηνίες που θα είναι κλειστό

Καθαρισμός οικοπέδων: Νέα προθεσμία και αυστηρότερα πρόστιμα ‑ Έως και έξι φυλάκισης προβλέπει ο νόμος

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Τι προβλέπει η σχετική ΚΥΑ, ποιους αφορά και πώς διαμορφώνεται το πλαίσιο των κυρώσεων και των προστίμων

Αρειος Πάγος: Δεν ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση των υποκλοπών

Ελλάδα 27.04.2026
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αποφάνθηκε ότι δεν ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Σρι Λάνκα: Χειροπέδες σε 22 βουδιστές μοναχούς για μεταφορά 110 κιλών ισχυρού είδους κάνναβης

Κόσμος 27.04.2026
Η σύλληψη έγινε στο αεροδρόμιο της Σρι Λάνκα και οι βουδιστές μοναχοί είχαν κρύψει την κάνναβη στα τοιχώματα από τις βαλίτσες τους