E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε βίντεο: H Μαρίνα Ψάλτη αγκαλιά με την Ξένια Καλογεροπούλου στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη ‑ «Ελπίζω και εγώ, εσύ να πεθάνεις πρώτη ...»

Οι δύο γυναίκες υπήρξαν σύζυγοι του σπουδαίου ηθοποιού

Δημοσίευση 16/4/2024 | 12:55

Δείτε βίντεο: H Μαρίνα Ψάλτη αγκαλιά με την Ξένια Καλογεροπούλου στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη ‑ «Ελπίζω και εγώ, εσύ να πεθάνεις πρώτη ...»

Πλήθος καλλιτεχνών αποχαιρετούν τον Γιάννη Φέρτη στην κηδεία του που πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, στο A’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο κοιμητήριο είναι και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή. Μόλις την είδε η Μαρίνα Ψάλτη, η τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, έσπευσε να την πάρει στην αγκαλιά της.

Δείτε βίντεο

Η Ξένια Καλογεροπούλου υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη από το 1962 μέχρι και το 1972. Την Κυριακή 14 Απριλίου, μία μέρα μετά τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη, η Ξένια Καλογεροπούλου συνδέθηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και είπε για τον άλλοτε σύζυγό της: «Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν».

Αργότερα, η Ξένια Καλογεροπούλου περιέγραψε στην εκπομπή «Happy Day» τα δύσκολα που πέρασαν μαζί με τον Γιάννη Φέρτη και πόσο αγαπιούνταν τόσο ως παντρεμένοι, όσο και μετά το διαζύγιό τους.

Η Ξένια Καλογεροπούλου πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θέλω να θυμηθώ δύο πράγματα για να σας πω. Το ένα είναι ότι όταν εγώ έχασα την όρασή μου ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί σε λίγο θα χάσει το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιο τρόπο. Κι ένα άλλο ότι κάτι που όταν περνούσαμε άσχημα επειδή είχα πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω "Γιάννη μόνοι μας οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη" και μου είπε ο Γιάννης "ναι αγάπη μου ελπίζω και εγώ, εσύ να πεθάνεις εσύ πρώτη" γιατί είχε πολύ χιούμορ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz Χτες
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid Χτες
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories Χτες
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Προχτές
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας