E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργεντινή: Χώρισε με την εντυπωσιακή σύντροφό του Φατίμα Φλόρες ο πρόεδρος Χαβιέρ Μιλέι

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών

Δημοσίευση 15/4/2024 | 19:18

Αργεντινή: Χώρισε με την εντυπωσιακή σύντροφό του Φατίμα Φλόρες ο πρόεδρος Χαβιέρ Μιλέι

Xωρίς ταίρι έμεινε ο φιλελεύθερος και αντισυστημικός πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, ανακοινώνοντας ότι χώρισε με την εκκεντρική σύντροφό του, Φατίμα Φλόρες.

Ακριβώς επειδή ήταν στα μέτρα του - μία γυναίκα αντισυμβατική σαν κι αυτόν - κυρίως όμως πολύ γοητευτική, ο 53χρονος Μιλέι την είχε επιλέξει να είναι στο πλευρό του. Μάλιστα του άρεσε να την αποκαλεί «λέαινα» αφού ο ίδιος αρέσκεται να τον φωνάζουν «λιοντάρι».

Όπως έγραψε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Αργεντινής σε ανάρτησή του στo Twitter «αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας με την Φατίμα και να διατηρήσουμε φιλική σχέση, δεδομένου του πώς νιώθουμε, πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

Πρόσθεσε επίσης ότι η Φλόρες είχε λάβει πολλές προτάσεις για δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και ότι, δεδομένων των προεδρικών του καθηκόντων, δεν μπορούσαν να ζουν χωριστά και να έχουν μία κανονική σχέση. Έτσι λοιπόν, από εδώ και στο εξής, ο πρόεδρος της Αργεντινής ανήκει στο κλαμπ των εργένηδων...

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών. Με τον Μιλέι γνωρίστηκε , όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της.

Η Φατίμα δεν παρέλειψε να δείξει τη στήριξη στο «λιοντάρι» της - όπως αυτοαποκαλείται ο Μιλέι - καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Αργεντινή.

Το πραγματικό της όνομα είναι Mαρία Εουχένια Φλόρες. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1981 και μεγάλωσε στο Olivos, μια μεσοαστική γειτονιά στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.

Ο πατέρας της ήταν αρχιτέκτονας και η μητέρα της καθηγήτρια Γεωγραφίας.

Σε συνέντευξή της το 2019, η Φατίμα αποκάλυψε πώς ανακάλυψε για πρώτη φορά το ταλέντο της στις μιμήσεις όταν ήταν στο δημοτικό. Με αφορμή μία δασκάλα που είχε στο σχολείο και την οποία όλοι έτρεμαν, ξεκίνησε να κάνει μιμήσεις.

Όταν έγινε 20 ετών, έγινε μέλος του γκρουπ «Las Primas» και μετακόμισε για τη δουλειά της στο Περού. Εκεί, γνώρισε τον πρώην άνδρα της, Νορμπέρτο Μάρκος, ο οποίος είναι μεγαλύτερός της κατά 22 χρόνια. Ο Νορμπέρτο ήταν αυτός που ανακάλυψε το ταλέντο της Φατίμα στις μιμήσεις και έγινε ο ατζέντης της, ενώ την έπεισε να αλλάξει και το όνομά της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001.

Το «αστέρι» της Φατίμα Φλόρες εκτοξεύτηκε όταν μιμήθηκε την τότε πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ.

Η Φλόρες γνώρισε τον Χαβιέ Μιλέι σε ένα talk show και του είχε πει τότε: «Είσαι πολύ μοναχός για τον σημαντικό σου ρόλο».

Tον Οκτώβριο, οι δυο τους επέστρεψαν στο ίδιο talk show ως ζευγάρι. Όπως αποκάλυψε η Φατίμα, χώρισε από τον σύζυγό της τον Φεβρουάριο και άρχισε να βγαίνει με τον νυν πρόεδρο της Αργεντινής το καλοκαίρι. «Ήρθε πολύ φυσικά. Συνέβη σιγά-σιγά. Δούλευα στην Ουρουγουάη και αρχίσαμε να γράφουμε ο ένας στον άλλο», είχε δηλώσει η καλλίπυγη κωμικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιάγκας κατά Μουτίδου: «Έχει καταντήσει εμμονική σαν τον Λαζόπουλο»

TV Buzz 19.11.2025
«Πρέπει στους ανθρώπους να δίνουμε τη σοβαρότητα και τη σημαντικότητα που του πρέπει»

Αριάνα Γκράντε: «Χρειάζομαι μια παύση» ‑ Γιατί η σταρ αποφασίζει να κάνει διάλειμμα από τη μουσική

Tabloid 19.11.2025
Η ποπ σταρ εξηγεί γιατί το 2026 θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου στην καριέρα της

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι έχασε τα κιλά ‑ Η μέθοδος που ακολουθεί

Tabloid 19.11.2025
Μίλησε στο Happy Day για την απώλεια των κιλών της και τις πλαστικές που της χρεώνουν κατά καιρούς

Έλον Μασκ: Τι απάντησε στην Billie Eilish που τον αποκάλεσε «αξιοθρήνητο δειλό»

Tabloid 19.11.2025
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Eilish στοχοποιεί ανοιχτά τους υπερπλούσιους

Μαριάννα Τουμασάτου: Στο παρελθόν είχα παίξει ξύλο στον δρόμο, τα έβαλα με άντρα και πήγα στο νοσοκομείο

Tabloid 19.11.2025
Τώρα πια έχω τιθασεύσει τον παρορμητισμό μου, σχολίασε η ηθοποιός

Με ασφυκτικό κορσέ η 21χρονη κόρη της Κλόντια Σίφερ

Social 19.11.2025
«Είσαι φτυστή η μητέρα σου», γράφουν

Σοφία Μουτίδου κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι επικίνδυνος ο λόγος του, θα λέει `σου κουνήθηκε`;»

Tabloid 19.11.2025
Ένταση στο Real View μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ανδρας που είχε θεωρηθεί νεκρός εντοπίστηκε ζωντανός μετά από 17 χρόνια στη Βουλγαρία!

Παράξενα 19.11.2025
Ο άνδρας που εξαφανίστηκε το 2008 και είχε επίσημο πιστοποιητικό θανάτου εντοπίστηκε να ζει απομονωμένος στο Εθνικό Πάρκο Πίριν, αφήνοντας τις αρχές άφωνες

Ο πόλεμος στην πασαρέλα που ξεκίνησε στα 90s και κράτησε δεκαετίες

Celebrity Stories 19.11.2025
Πώς ο συστημικός ρατσισμός δημιούργησε τη μεγαλύτερη κόντρα στη μόδα!