E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργεντινή: Χώρισε με την εντυπωσιακή σύντροφό του Φατίμα Φλόρες ο πρόεδρος Χαβιέρ Μιλέι

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών

Δημοσίευση 15/4/2024 | 19:18

Αργεντινή: Χώρισε με την εντυπωσιακή σύντροφό του Φατίμα Φλόρες ο πρόεδρος Χαβιέρ Μιλέι

Xωρίς ταίρι έμεινε ο φιλελεύθερος και αντισυστημικός πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, ανακοινώνοντας ότι χώρισε με την εκκεντρική σύντροφό του, Φατίμα Φλόρες.

Ακριβώς επειδή ήταν στα μέτρα του - μία γυναίκα αντισυμβατική σαν κι αυτόν - κυρίως όμως πολύ γοητευτική, ο 53χρονος Μιλέι την είχε επιλέξει να είναι στο πλευρό του. Μάλιστα του άρεσε να την αποκαλεί «λέαινα» αφού ο ίδιος αρέσκεται να τον φωνάζουν «λιοντάρι».

Όπως έγραψε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Αργεντινής σε ανάρτησή του στo Twitter «αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας με την Φατίμα και να διατηρήσουμε φιλική σχέση, δεδομένου του πώς νιώθουμε, πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

Πρόσθεσε επίσης ότι η Φλόρες είχε λάβει πολλές προτάσεις για δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και ότι, δεδομένων των προεδρικών του καθηκόντων, δεν μπορούσαν να ζουν χωριστά και να έχουν μία κανονική σχέση. Έτσι λοιπόν, από εδώ και στο εξής, ο πρόεδρος της Αργεντινής ανήκει στο κλαμπ των εργένηδων...

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών. Με τον Μιλέι γνωρίστηκε , όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της.

Η Φατίμα δεν παρέλειψε να δείξει τη στήριξη στο «λιοντάρι» της - όπως αυτοαποκαλείται ο Μιλέι - καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Αργεντινή.

Το πραγματικό της όνομα είναι Mαρία Εουχένια Φλόρες. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1981 και μεγάλωσε στο Olivos, μια μεσοαστική γειτονιά στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.

Ο πατέρας της ήταν αρχιτέκτονας και η μητέρα της καθηγήτρια Γεωγραφίας.

Σε συνέντευξή της το 2019, η Φατίμα αποκάλυψε πώς ανακάλυψε για πρώτη φορά το ταλέντο της στις μιμήσεις όταν ήταν στο δημοτικό. Με αφορμή μία δασκάλα που είχε στο σχολείο και την οποία όλοι έτρεμαν, ξεκίνησε να κάνει μιμήσεις.

Όταν έγινε 20 ετών, έγινε μέλος του γκρουπ «Las Primas» και μετακόμισε για τη δουλειά της στο Περού. Εκεί, γνώρισε τον πρώην άνδρα της, Νορμπέρτο Μάρκος, ο οποίος είναι μεγαλύτερός της κατά 22 χρόνια. Ο Νορμπέρτο ήταν αυτός που ανακάλυψε το ταλέντο της Φατίμα στις μιμήσεις και έγινε ο ατζέντης της, ενώ την έπεισε να αλλάξει και το όνομά της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001.

Το «αστέρι» της Φατίμα Φλόρες εκτοξεύτηκε όταν μιμήθηκε την τότε πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ.

Η Φλόρες γνώρισε τον Χαβιέ Μιλέι σε ένα talk show και του είχε πει τότε: «Είσαι πολύ μοναχός για τον σημαντικό σου ρόλο».

Tον Οκτώβριο, οι δυο τους επέστρεψαν στο ίδιο talk show ως ζευγάρι. Όπως αποκάλυψε η Φατίμα, χώρισε από τον σύζυγό της τον Φεβρουάριο και άρχισε να βγαίνει με τον νυν πρόεδρο της Αργεντινής το καλοκαίρι. «Ήρθε πολύ φυσικά. Συνέβη σιγά-σιγά. Δούλευα στην Ουρουγουάη και αρχίσαμε να γράφουμε ο ένας στον άλλο», είχε δηλώσει η καλλίπυγη κωμικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια