E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

BONOBO στο FIX FACTORY OF SOUND

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Δημοσίευση 26/5/2014 | 10:14

BONOBO στο FIX FACTORY OF SOUND
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Fix Factory of Sound
26ης Οκτωβρίου 15
Ημερομηνία: 18/06/2014
ΙΟΥΝ 2014
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Ωρα προσέλευσης: 22.00

Προπώληση 20- 23 ευρώ.
Ταμείο 26 ευρώ.

140 συναυλίες. 25 χώρες. 500.000 εισιτήρια. Τώρα στη Θεσσαλονίκη.

Πότε; Τρίτη17 Ιουνίου 2014
Που; Fix Factory of Sound

Η προπώληση ξεκινά στα 20 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 23 ευρώ. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 26 ευρώ.

Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Ticket House, Stereodisc, Lotus Record Shop και online στο www.viva.gr!

“Αυτός είναι ο ήχος ενός μουσικού που μαθαίνει και εξελίσσεται καθημερινά, μέσα από τη θαυμάσια δουλειά του!” Q Magazine

“Μπορείτε να το ονομάσετε chllstep, experimental ή electronica, αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Bonobo μας προσφέρει μια σειρά από πανέμορφα μελωδικά τραγούδια που διαθέτουν πραγματικό βάθος και ουσία.” www.cmj.com

Ο Bonobo (Simon Green), ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της electronica / trip hop / downtempo σκηνής, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη μαζί με full band για μία ξεχωριστή βραδιά οπτικο-ακουστικής απόλαυσης, την Τρίτη 17 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15).
Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 15 χρόνια καριέρας ήδη θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Βρετανικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο. Χαρισματικός και ιδιαίτερα δημιουργικός, τόσο ως μουσικός (παίζει σχεδόν οποιοδήποτε μουσικό όργανο!) όσο και ως παραγωγός και DJ, o Bonobo έχει κατορθώσει να διαμορφώσει ένα αναγνωρίσιμο προσωπικό ύφος στη δουλειά του, παραμένοντας ταυτόχρονα ανήσυχος και καινοτόμος κι επεκτείνοντας ακατάπαυστα τις γνώσεις του πάνω στη χρήση των synthesizers και των samples σε νέα επίπεδα.

O σπουδαίος καλλιτέχνης πρωτοεμφανίστηκε με το ψευδώνυμο Bonobo το 1999, σε μία συλλογή της Tru Thoughts, στην οποία κυκλοφόρησε και το πρώτο του album, “Animal Magic”, κερδίζοντας αμέσως τον χαρακτηρισμό του νέου μεγάλου ταλέντου που φέρνει στο ρεύμα της electronica την αισθητική προσέγγιση ενός αληθινού μουσικού,συνδυάζοντας πανέμορφες μελωδίες με μπάσο και drums.

Αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον της περίφημης Ninja Tune, με την οποία υπέγραψε τελικά συμβόλαιο συνεργασίας. “Dial M For Monkey”, “Days To Come”, “Black Sands” και “The North Borders” είναι τα τέσσερα albums που έχει ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει μέσω του ιδιαίτερα εκλεκτικού αυτού label, μέχρι στιγμής, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα νέα ταλέντα (Andreya Triana, Bajka), ενώ κατά καιρούς συνεργάζεται με πολύ σημαντικά ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής (Machinedrum, Floating Points, Mark Pritchard, Lapalux, Falty DJ).

Στο δε τελευταίο του “The North Borders” συμμετέχουν σημαντικότατα ονόματα όπως η Erykah Bady, ο Grey Reverend (Cinematic Orchestra) και η Cornelia (Portico Quartet), καθώς και η υπέροχη Szjerdene, μία νέα σπουδαία φωνή. Την κυκλοφορία του συνόδευσαν τα διθυραμβικά σχόλια του Τύπου, καθώς και μία παγκόσμια περιοδεία που περιελάμβανε 140 sold out shows σε 25 διαφορετικές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, με συνολικό απολογισμό 500.000 εισιτηρίων! Κορυφαίες στιγμές, οι εμφανίσεις στο Sydney Opera House, το Brixton Academy και το London Roundhouse.

Όμως, ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η συνέχεια, καθώς το καλοκαίρι του 2014 η περιοδεία θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερα shows στα οποία συμπεριλαμβάνονται το περίφημο Coachella Festival στις ΗΠΑ, το Alexandra Palace του Λονδίνου και φυσικά η επερχόμενη συναυλία της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 17 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound.

Bonobo: Emkay (Live@Roundhouse London)
https://www.youtube.com/watch?v=N9I5bvTR3as
Bonobo: Cirrus (Official video)
https://www.youtube.com/watch?v=WF34N4gJAKE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Athens Pride 2026

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η πορεία είναι χώρος διεκδίκησης, γιορτής, μνήμης αλλά και συλλογικής δράσης με ένα μήνυμα: “Τα δικαιώματά μας δεν είναι διαπραγματεύσιμα”!

«Social Innovation Hackathon UoM – Junior Edition 2026»: Ένα καινοτόμο βήμα από το σχολείο στην κοινωνική αλλαγή

Cityλάιφ Χτες
Κυριακή, 17 Μαΐου 2026 (09:30–16:30) στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

reworks agora: REASONABLE DOUBT: A Motivating Power

Φεστιβάλ Χτες
Το φετινό reworks agora παρουσιάζει ένα τριήμερο πρόγραμμα δράσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που ενώνει τη δημιουργική σκέψη με την ηχητική εμπειρία

Rivo στο Bolivar Beach Club

Μουσική Χτες
BOLIVAR BEACH BAR16/0520

Mayans w/ Coeus στο Bolivar Beach Club

Μουσική Χτες
BOLIVAR BEACH BAR14/05

Στη σκηνή της ECDM Expo οι παγκόσμιοι ηγέτες της Τεχνητής Νοημοσύνης

Cityλάιφ 11.05.2026
Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου, Tae Kwon Do

Thessaloniki Street Food Festival

Φεστιβάλ 08.05.2026
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 20/05 έως 24/05

NEWORLD w/ ARGY & ARTBAT

Μουσική 06.05.2026
Παρασκευή 3 Ιουλίου ARGY και ARTBAT στην Αθήνα με το NEWORLD

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη!

Μουσική 06.05.2026
ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ10/0620