E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τέλος στην παρεξήγηση! Η «Scorpios, είναι για σένα» επέστρεψε στο μαγαζί

Η Μαρίνα Μπομπέτσι χτες το βράδυ πήγε κανονικά για δουλειά στο μαγαζί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/4/2024 | 13:23

Τέλος στην παρεξήγηση! Η «Scorpios, είναι για σένα» επέστρεψε στο μαγαζί

Αγκαλιασμένες κι αγαπημένες πόζαραν χτες το βράδυ στον φακό του protothema.gr η Μαρίνα Μπομπέτσι και η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Scorpios Μαρία Ιορδάνοβα, δηλώνοντας ότι η μεταξύ τους παρεξήγηση ανήκει πια στο παρελθόν και η Μαρίνα να μην απολύεται από το νυχτερινό κέντρο .

«Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας» δηλώνει η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου, με τη Μαρίνα να συμφωνεί, θέλοντας να μην πάρει άλλη έκταση το θέμα. «Όλα καλά, αγαπιόμαστε, πραγματικά υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, τα βρήκαμε και συνεχίζουμε...» είπε στο protothema.gr η Μαρίνα Μπομπέτσι.

Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε viral στο ελληνικό Τik Tok με το «Σκορπιός είναι για σένα, παμ» διαφημίζοντας το μπαρ που δούλευε στα social media.
Scorpios: Λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ της υπαλλήλου και της ιδιοκτήτριας του νυχτερινού κέντρου.

@scorpiosmusicbarathens Αν άκουσες το όνομα του φίλου σου, σου χρωστάει ποτό! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens

Παρά τη μεγάλη απήχηση που είχε το βίντεο στην πλατφόρμα, με το όνομα του μαγαζιού όχι απλά να γίνεται γνωστό, αλλά να καταλαμβάνει την κορυφή των trends, η Μαρίνα Μπομπέτσι απολύθηκε από το μπαρ Scorpios .

Η Μαρίνα είχε πει στην εφημερίδα Οn Time ότι η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Μαρία Ιορδάνοβα δεν ήθελε να δουλέψουν άλλο μαζί εν μέρει λόγω της μεγαλης αναγνωρισιμότητας που είχε με τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτρια να έχει μια ζήλια απέναντί της και να την απολύσει .


Το παρασκήνιο με την απόλυση της υπαλλήλου

Λίγο πριν λύσουν την παρεξήγηση ανάμεσά τους, οι δυο γυναίκες είχαν έρθει σε ρήξη με αποτέλεσμα, η ιδιοκτήτρια να απομακρύνει την υπάλληλο που είναι viral στο TikTok, από το μπαρ. Η Μαρίνα Μπομπέτσι εξομολογήθηκε στην εφημερίδα On Time, ότι η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, δεν ήθελε να δουλέψουν άλλο πια μαζί, εν μέρει λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που είχε, μετά τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόνισε δε, ότι «έβγαλε ζήλια» απέναντί της..

Αρχικά, η Μαρίνα Μπομπέτσι μίλησε στην εφημερίδα για το πώς ξεκίνησε η συνεργασία τους, λέγοντας: «Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα».

Στην πορεία, περιέγραψε τη σκέψη πίσω από το viral βίντεο. Η Μαρίνα Μπομπέτσι ανέφερε: «Το Scorpios είναι για σένα άνοιξε στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Σκεφτόμασταν όλη η ομάδα πώς να το μάθει ο κόσμος, πέρα από τους φίλους και γνωστούς μας. Προσπαθήσαμε μέσω Facebook και Instagram, όταν ένας φίλος μας πρότεινε να κάνουμε λογαριασμό στο TikTok και να το διαφημίσουμε εκεί. Όντως, η Μαρία (σ.σ.: ιδιοκτήτρια του Scorpios) έκανε λογαριασμό και ξεκινήσαμε με βίντεο από το εσωτερικό του μαγαζιού, τα ποτά… Είχε κάνει το πρώτο βίντεο η Αντωνία (γνωστή στο TikTok ως η "Ρωσίδα, δύναμη") και αργότερα ένα δεύτερο η Πέπα, μια άλλη κοπέλα. Το τρίτο βίντεο ήταν το δικό μου».

Για τη στιγμή που άρχισε να την αναγνωρίζει όλο και περισσότερος κόσμος, λόγω του TikTok ανέφερε: «Μετά την επιτυχία του βίντεο, που έφτασε τουλάχιστον τα δέκα εκατ. προβολές, τι έγινε; Εγώ δεν έχω καλή σχέση με τα social media. Eνας γείτονας μου λέει "έχεις γίνει διάσημη, παίζεις παντού" και μου έδειξε. Μπήκα να διαβάσω τι είναι το viral. Να πω την αλήθεια, στην αρχή στενοχωρήθηκα. Σκεφτόμουν τι θα λένε για μένα. Διάβαζα και τα σχόλια. Έχω κι ένα παιδάκι, μην πουν κάτι κακό».


«Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφία»

Στην πορεία, η Μαρίνα Μπομπέτσι περιέγραψε τις αντιδράσεις του κόσμου που την αναγνωρίζει στον δρόμο και της ζητά να φωτογραφηθούν μαζί. «Με αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο. Μου μιλούν, με χαιρετούν. Άλλοι ζητούν να βγάλουν με φωτογραφία, άλλοι μου ζητούν να πω την ατάκα «ΠΑΜ!», Θετικά σχόλια…» είπε.

«Η ιδιοκτήτρια έβγαλε ζήλια που με ζητούσαν»
Αν και η ίδια διαφήμισε το μπαρ με επιτυχία στα social media, αποκάλυψε ότι δεν εργάζεται πια στο Scorpios, τονίζοντας ότι «οι φιλίες πάνε περίπατο, όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση».

Ειδικότερα, εξήγησε πως το τελευταίο διάστημα, έχει αποκτήσει το δικό της κοινό, που την αναζητούσε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στην Καλλιθέα, εκεί όπου βρίσκεται το μπαρ. Αυτό, ήταν κάτι που δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια, κατά τα λεγόμενά της. Οπως περιέγραψε: «Μετά την επιτυχία του βίντεο με εμένα και όσα είπα, δεν συνεργάζομαι πια με το Scorpios. Ερχόταν κόσμος, θαυμαστές και με ζητούσαν, άλλοι με κερνούσαν σαμπάνιες. Μάλιστα, κάποιοι έρχονταν από Σπάρτη, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να με δουν, μου έφερναν δώρα, άλλοι μου έδιναν χρήματα για να πω "Scorpios είναι για σένα". Αυτό δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια».

«Όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση, οι φιλίες πάνε περίπατο» ανέφερε, και στη συνέχεια, εξήγησε περισσότερα για το παρασκήνιο πίσω από την απόλυσή της. «Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν "πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;". Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…» ανέφερε.

Για την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, η Μαρίνα Μπομπέτσι είπε: «Η Μαρία δεν εκτιμάει αυτό που έγινε. Γενικότερα, δεν εκτιμάει όλους που δουλεύουν εκεί. Δεν συμπεριφέρεται όμορφα. Πλήρωσε 50 ευρώ το μοντάζ για τα βίντεο, δεν της ανήκουμε. Στα social media, που της σχολιάζουν ότι η επιτυχία έγινε χάρη σε εμένα και ζητούν να δουν βίντεο για το μαγαζί με εμένα, απαντά προσβλητικά».

«Λέω να γίνω influencer»

Όσο για τα πλάνα που έχει, μετά την απόλυσή της, είπε: «Λέω να γίνω influencer. Είχα προτάσεις για να κάνω βίντεο πρόμο και να λέω το σύνθημα για διάφορες επιχειρήσεις και μαγαζιά. Ευχαριστώ όλους. Είναι μεγάλη η ευκαιρία με αυτή την επιτυχία του βίντεο».

Η απάντηση της ιδιοκτήτριας

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, έδωσε την απάντησή της και πάλι στην On Time, ρίχνοντας τις ευθύνες στην άλλοτε φίλη και συνάδελφό της, Μαρίνα.

«Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει» τόνισε η Μαρία Ιορδάνοβα.

@scorpiosmusicbarathens Γυρίσαμε!!!! Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την βοήθεια σας! #girls #scorpiosmusicbarathens #μπεςφοργιου ♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χώρισε η Δέσποινα Καμπούρη ‑ «Ήρθε η ώρα να μιλήσω για κάτι που μας πονάει βουβά»

Tabloid 09.11.2025
Η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε μία φωτογραφία με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη και σημειώνει πως αποφάσισε να ανακοινώσει τον χωρισμό της καθώς το τελευταίο διάστημα δέχεται πιέσεις

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 09.11.2025
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Πώς η Jessica Alba ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας της και έγινε πετυχημένη ηθοποιός και enterpreneur

Celebrity Stories 09.11.2025
Παρά τα προβλήματα υγείας, η Jessica Alba είχε πάθος για την ηθοποιία από πολύ μικρή ηλικία

Οι πιο σέξι άντρες celebrities από το 1985 έως σήμερα

Tabloid 09.11.2025
Sexiest Man Alive: Η κατηγορία του People τα τελευταία 28 χρόνια

Ελένη Κρίτα για reunion Παραπέντε: «Μην περιμένετε νέους κύκλους, θα είναι κάτι σαν τα Φιλαράκια»

TV Buzz Χτες
Η Ελένη Κρίτα μίλησε για το reunion του Παρα Πέντε λέγοντας πως θα είναι σαν εκείνο που είχε γίνει για τα Φιλαράκια

Κίλι Σφακιανάκη: Απών ο Νότης από την κηδεία της – Τα συγκινητικά λόγια των παιδιών της

Tabloid Χτες
Το τελευταίο αντίο στη σύζυγο του Νότη Σφακιανάκη

Νέα δικαστική κλιμάκωση μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός ζητά 35 εκατ. δολάρια για το Chateau Miraval

Καβγάς Απόστολου Γκλέτσου ‑ Σίσσυ Χρηστίδου on air: «Μου στήσατε παγίδα»

TV Buzz Χτες
Ο ηθοποιός κατηγόρησε την παρουσιάστρια ότι δεν τήρησε τη συμφωνία τους και προτίμησε να τον φέρει σε δύσκολη θέση

Μακάβριο λάθος ‑ Εταιρία έστειλε συλλυπητήρια σε περισσότερους από 500 εν ζωή ανθρώπους

Παράξενα Χτες
Μπέρδεψαν τους ασφαλισμένους με τους μεσίτες...

Κιμ Καρντάσιαν: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες με διάφανο φόρεμα με θέα τη θάλασσα

Tabloid Χτες
Με ένα διαφανές φόρεμα αποφάσισε η Κιμ Καρντάσιαν να γιορτάσει τα γενέθλια της αδερφής της, Κένταλ Τζένερ