E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα Υόρκη: 16χρονος επιτέθηκε σε 68χρονη ομογενή έξω από εκκλησία

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά τη σύλληψή του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/4/2024 | 12:03

Νέα Υόρκη: 16χρονος επιτέθηκε σε 68χρονη ομογενή έξω από εκκλησία

Τέλος στη ζωή του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης όπου κρατείται επιχείρησε να βάλει ο 16χρονος Τζαβόν Πρινς, ο οποίος συνελήφθη για άγρια επίθεση και ληστεία σε βάρος της 68χρονης Ειρήνης Ταχλιαμπούρη έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Τζαμέικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος τύλιξε γύρω από το λαιμό του τη μπλούζα που φορούσε και προσπάθησε να απαγχονιστεί.

Η επίθεση του 16χρονου σε βάρος της 68χρονης ομογενούς καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας με τον ανήλικο να συλλαμβάνεται μετά από ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο όχημα του θύματος, με το οποίο διέφυγε από το σημείο και εγκατέλειψε σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Δείτε το βίντεο:


Ο 16χρονος κατηγορείται για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών, διάρρηξη και κλοπή ξένης περιουσίας.

Η είδηση της σύλληψης του δράστη προκάλεσε ανακούφιση στο περιβάλλον της 68χρονης, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό της με την κατάσταση της υγείας της να έχει βελτιωθεί.

«Αυτός ο αλητήριος είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς οι μικροεγκληματίες νιώθουν αρκετά ισχυροί για να διαπράξουν πιο σοβαρά εγκλήματα, γνωρίζοντας ότι θα την γλιτώσουν πιθανότατα με ασήμαντη ποινή. Εκτός από αυτό, φαίνεται πως υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος τόσο στο Ολμπανι όσο και την πόλη της Νέας Υόρκης προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για να φέρουν αυτούς τους τύπους προ των ευθυνών τους», ανέφερε ο συγγενής της γυναίκας, Ντάνιελ Κοφάρο Χιλ σύμφωνα με τη New York Post.

Μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, πατέρας Κωνσταντίνος Καλογρίδης, ο οποίος έχει επισκεφθεί την 68χρονη στο νοσοκομείο, είπε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με το 107ο Αστυνομικό Τμήμα, στο οποίο υπάγεται η συνοικία της Τζαμέικα, προκειμένου να διεξάγονται περιπολίες, ιδίως κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Από την πλευρά της, η οικογένεια της Ειρήνης Ταχλιαμπούρη ξεκίνησε ηλεκτρονική εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα χρησιμεύσει για την κάλυψη των έκτακτων και δυσβάστακτων ιατρικών εξόδων της (δείτε ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη

Τρεις Ιεράρχες 2026: Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Ελλάδα 17.01.2026
Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος στον εκκλησιασμό.

Απίστευτο περιστατικό στους Αγ. Αναργύρους: Ρομά έκλεψε οστά και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει

Ελλάδα 17.01.2026
Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων έχει αναλάβει την προανάκριση.

Ολλανδία: Πρόσφυγες βίαζαν και κακοποιούσαν φοιτητές επί χρόνια

Κόσμος 17.01.2026
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι η αστυνομία αδιαφόρησε

Μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου για το βίντεο με τα «γαλλικά», προανήγγειλε ο Ανεστίδης

Ελλάδα 17.01.2026
Με μηνύσεις ετοιμάζεται να απαντήσει ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης

Πιθανό ένα νέο black out στο FIR Αθηνών! Καμπανάκι κινδύνου από τον πρόεδρο των αεροελεγκτών

Ελλάδα 17.01.2026
Tο σύστημα είναι τόσο παλιό που δεν εγγυάται κάποιος τη λειτουργία του

Ψυχρή «εισβολή» από σήμερα – «Βουτιά» 8 βαθμών – Τα ύψη των χιονοπτώσεων

Καιρός 17.01.2026
Ραγδαία είναι η αλλαγή που θα παρουσιάσει από σήμερα, Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο καιρός.

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.