E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα Υόρκη: 16χρονος επιτέθηκε σε 68χρονη ομογενή έξω από εκκλησία

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά τη σύλληψή του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/4/2024 | 12:03

Νέα Υόρκη: 16χρονος επιτέθηκε σε 68χρονη ομογενή έξω από εκκλησία

Τέλος στη ζωή του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης όπου κρατείται επιχείρησε να βάλει ο 16χρονος Τζαβόν Πρινς, ο οποίος συνελήφθη για άγρια επίθεση και ληστεία σε βάρος της 68χρονης Ειρήνης Ταχλιαμπούρη έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Τζαμέικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος τύλιξε γύρω από το λαιμό του τη μπλούζα που φορούσε και προσπάθησε να απαγχονιστεί.

Η επίθεση του 16χρονου σε βάρος της 68χρονης ομογενούς καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας με τον ανήλικο να συλλαμβάνεται μετά από ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο όχημα του θύματος, με το οποίο διέφυγε από το σημείο και εγκατέλειψε σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Δείτε το βίντεο:


Ο 16χρονος κατηγορείται για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών, διάρρηξη και κλοπή ξένης περιουσίας.

Η είδηση της σύλληψης του δράστη προκάλεσε ανακούφιση στο περιβάλλον της 68χρονης, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό της με την κατάσταση της υγείας της να έχει βελτιωθεί.

«Αυτός ο αλητήριος είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς οι μικροεγκληματίες νιώθουν αρκετά ισχυροί για να διαπράξουν πιο σοβαρά εγκλήματα, γνωρίζοντας ότι θα την γλιτώσουν πιθανότατα με ασήμαντη ποινή. Εκτός από αυτό, φαίνεται πως υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος τόσο στο Ολμπανι όσο και την πόλη της Νέας Υόρκης προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για να φέρουν αυτούς τους τύπους προ των ευθυνών τους», ανέφερε ο συγγενής της γυναίκας, Ντάνιελ Κοφάρο Χιλ σύμφωνα με τη New York Post.

Μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, πατέρας Κωνσταντίνος Καλογρίδης, ο οποίος έχει επισκεφθεί την 68χρονη στο νοσοκομείο, είπε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με το 107ο Αστυνομικό Τμήμα, στο οποίο υπάγεται η συνοικία της Τζαμέικα, προκειμένου να διεξάγονται περιπολίες, ιδίως κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Από την πλευρά της, η οικογένεια της Ειρήνης Ταχλιαμπούρη ξεκίνησε ηλεκτρονική εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα χρησιμεύσει για την κάλυψη των έκτακτων και δυσβάστακτων ιατρικών εξόδων της (δείτε ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Πέθανε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα

Ελλάδα 11.11.2025
Την ώρα του δυστυχήματος ήταν με τον θείο του

Γεωργία: Συντριβή τουρκικού στρατιωτικού αεροσκάφους ‑ Νεκροί τουλάχιστον 20 επιβαίνοντες

Κόσμος 11.11.2025
Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη

Νίκος Πλακιάς: «Υπαίτιος ο Καραμανλής για τη δολοφονία 57 ψυχών» δήλωσε έξω από τον Αρειο Πάγο

Ελλάδα 11.11.2025
Οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών δήλωσαν παράσταση υποστήριξης κατηγορίας εναντίον του Καραμανλή - Ζητούν αναβάθμιση σε κακούργημα - «Είναι δύσκολο με το άρθρο 86, πρέπει να καταργηθεί» λέει ο Πλακιάς

Λέσβος: Εικόνες καταστροφής από τη σφοδρή κακοκαιρία ‑ Δείτε φωτογραφίες

Ελλάδα 11.11.2025
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε υπερχείλιση των ποταμών της περιοχής - Δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν - Στην περιοχή επιχειρούν 15 οχήματα της Πυροσβεστικής

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική ποpνογραφία και απειλές σε ανήλικη

Ελλάδα 11.11.2025
Η Δίωξη Κυβερνοεγκλήματος, μετά από ενδελεχή έρευνα και ψηφιακή ανάλυση, εντόπισε τον 19χρονο και προχώρησε στη σύλληψή του

Αθήνα: Αγριος καβγάς υπό καταρρακτώδη βροχή στη μέση του δρόμου – Οδηγός ΙΧ χτύπησε ταξιτζή

Ελλάδα 11.11.2025
Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια άλλων διερχόμενων οδηγών και πεζών

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο «δίκασε» τον Κριστιάνο: Είναι στους δέκα καλύτερους όλων των εποχών, αλλά όχι δα κι ο κορυφαίος

Αθλητικά Νέα 11.11.2025
Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου αναγνώρισε τη σπουδαία καριέρα του Πορτογάλου επιθετικού, ωστόσο τόνισε πως δεν τον θεωρεί τον κορυφαίο όλων των εποχών

Σάλος στην Ουκρανία: Φίλος του Ζελένσκι διέφυγε από τη χώρα, εμπλέκεται σε υπόθεση με μίζες 100 εκατ. δολαρίων

Κόσμος 11.11.2025
Μεγάλη επιχείρηση της υπηρεσίας καταπολέμησης της διαφθοράς για τον ενεργειακό τομέα – Ακόμη και παραίτηση της κυβέρνησης ζητά η αντιπολίτευση