E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διασωληνομένος για 16η ημέρα ο Δημήτρης Κόκοτας: Του έκαναν τραχειοστομία

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των γιατρών για αποσωλήνωσή του

Δημοσίευση 12/4/2024 | 19:18

Διασωληνομένος για 16η ημέρα ο Δημήτρης Κόκοτας: Του έκαναν τραχειοστομία

Διασωληνομένος για 16η ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» βρίσκεται ο Δημήτρης Κόκοτας.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μετά την ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη, αναφέρουν πως η κατάστασή του είναι σταθερή, ωστόσο οι γιατροί προχώρησαν σε τραχειοστομία. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, οι γιατροί συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να καταφέρουν να τον αποσωληνώσουν.

«Είναι σταθερός. Αυτά μπορούμε να πούμε, γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Η κατάστασή του είναι σταθερή. Σταδιακά, επειδή είναι άρρωστοι της Μονάδας θέλουν τον χρόνο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη. Ο τραγουδιστής έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά.

Επιπλέον, η κ. Παγώνη ανέφερε πως υπάρχει όριο στις μέρες που ένας ασθενής μπορεί να παραμείνει διασωληνωμένος και αυτό ανέρχεται από 14 έως 17 ημέρες ανάλογα με την περίπτωση και τον ασθενή, και αυτός είναι και ο λόγος που έγινε τραχειοστομία στον Δημήτρη Κόκοτα. Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν όταν κατά τη διάρκεια προβών για το show Just the 2 of Us στο οποίο συμμετέχει ως διαγωνιζόμενος, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αφού κάλεσε ασθενοφόρο διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα Χτες
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση