E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα εκπομπή για το Γρηγόρη Αρναούτογλου: 20 χρόνια μετά

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κρήτη

Δημοσίευση 12/4/2024 | 13:56

Νέα εκπομπή για το Γρηγόρη Αρναούτογλου: 20 χρόνια μετά

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κρήτη.

«Η ιδιορρυθμία αυτής της εκπομπής είναι ότι επειδή γελάμε μεταξύ μας, δεν έχει να κάνει με κάποια προετοιμασία. Εδώ κάνεις τον σταυρό σου κι εύχεσαι να πάνε όλα καλά. Είμαι συγκινημένος. Στην ταξιδιωτική εκπομπή δεν ξέρεις. Μπορεί να πιάσει βροχή, καταιγίδα, να φυσάει και να μην βρίσκεις κανένα στον δρόμο. Η σκαλέτα είναι πάτε και ό,τι γίνει. Ξεκινάμε από Κρήτη» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. 20 χρόνια μετά δεν ξέρω τι θα συναντήσω, ποια Ελλάδα θα βρω και σε τι κατάσταση θα είναι οι άνθρωποι… Δεν έχω γούρι, κάνω τον σταυρό μου γιατί τα οφείλω όλα στον Θεό. Θέλει να βγει καλό; Θα βγει. Δεν θέλει; Δεν πειράζει, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν θα σας πω ακόμα τον τίτλο. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον «Όμορφο Κόσμο». Δεν πειράζει. Οι τίτλοι είναι το περιτύλιγμα. Ωραίος είναι ένας τίτλος, ειδικά όταν έχει μία παράδοση μέσα στην ιστορία. Δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε και είναι σεβαστό. Το περιεχόμενο μετρά. Από τίτλους καλούς έχουμε πήξει, από περιεχόμενο δεν ξέρω πως θα είναι» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί