E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα εκπομπή για το Γρηγόρη Αρναούτογλου: 20 χρόνια μετά

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κρήτη

Δημοσίευση 12/4/2024 | 13:56

Νέα εκπομπή για το Γρηγόρη Αρναούτογλου: 20 χρόνια μετά

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κρήτη.

«Η ιδιορρυθμία αυτής της εκπομπής είναι ότι επειδή γελάμε μεταξύ μας, δεν έχει να κάνει με κάποια προετοιμασία. Εδώ κάνεις τον σταυρό σου κι εύχεσαι να πάνε όλα καλά. Είμαι συγκινημένος. Στην ταξιδιωτική εκπομπή δεν ξέρεις. Μπορεί να πιάσει βροχή, καταιγίδα, να φυσάει και να μην βρίσκεις κανένα στον δρόμο. Η σκαλέτα είναι πάτε και ό,τι γίνει. Ξεκινάμε από Κρήτη» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. 20 χρόνια μετά δεν ξέρω τι θα συναντήσω, ποια Ελλάδα θα βρω και σε τι κατάσταση θα είναι οι άνθρωποι… Δεν έχω γούρι, κάνω τον σταυρό μου γιατί τα οφείλω όλα στον Θεό. Θέλει να βγει καλό; Θα βγει. Δεν θέλει; Δεν πειράζει, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν θα σας πω ακόμα τον τίτλο. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον «Όμορφο Κόσμο». Δεν πειράζει. Οι τίτλοι είναι το περιτύλιγμα. Ωραίος είναι ένας τίτλος, ειδικά όταν έχει μία παράδοση μέσα στην ιστορία. Δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε και είναι σεβαστό. Το περιεχόμενο μετρά. Από τίτλους καλούς έχουμε πήξει, από περιεχόμενο δεν ξέρω πως θα είναι» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του

Ο ντελιβεράς που μιμήθηκε γυναικεία φωνή για να κατεβάσει τον πελάτη πιο γρήγορα – Το βίντεο του έφτασε τις 9 εκατ. προβολές

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βραζιλιάνος content creator Markzitu παρουσιάστηκε ως «Amanda από το Fatal Model» και έκανε τον πελάτη να κατεβεί αστραπιαία, πυροδοτώντας συζήτηση για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων.

Ο Πέδρο Πασκάλ στην Ύδρα: Ποιος διάσημος συνόδευε τον σταρ στις ελληνικές διακοπές του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εντοπίστηκε να χαλαρώνει στο νησί του Αργοσαρωνικού παρέα με γνωστό συνάδελφό του

Αδημοσίευτο βίντεο από την τελευταία πρόβα της Μαίρης Λίντα πριν φύγει από κοντά μας

E-Daily 3.Left Χτες
Σπάνια πλάνα από την πρόβα τζενεράλε της τελευταίας συναυλίας της, στις 3 Δεκεμβρίου 2017, έρχονται στο φως μετά τον θάνατό της σε ηλικία 91 ετών.

Νανά Βενέτη: Το είδωλο της δεκαετίας του `80 ποζάρει με μπικίνι σαν να μην πέρασε μέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Νανά Βενέτη, σύμβολο ομορφιάς των `80s, εμφανίζεται με μπικίνι και εντυπωσιάζει όλους

Βάνα Μπάρμπα: Νέο πένθος για την ηθοποιό – «Θα σε αγαπώ για πάντα όπου κι αν βρίσκεσαι»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα στο Instagram για την απώλεια αγαπημένου προσώπου, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του

Το συγκινητικό αντίο της Αννας Βίσση στη Μαίρη Λίντα

E-Daily 3.Left Χτες
Με συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε η Αννα Βίσση τη Μαίρη Λίντα

Η Ζιζέλ γιορτάζει τα 46α γενέθλιά της με λεοπάρ μπικίνι – δείτε πώς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της

E-Daily 3.Left Χτες
Το 46χρονο μοντέλο μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα ευγνωμοσύνης και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Αυτός είναι ο influencer που φωτογραφήθηκε γυμνός μπροστά στο άγαλμα του Καραμανλή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο επιχειρηματίας και influencer με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το πρωτοφανές περιστατικό

Ο Έλον Μασκ είπε «Είμαι μέσα» σε πρόταση για την Οδύσσεια στα αρχαία ελληνικά ‑ ποιος θα τη σκηνοθετήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δισεκατομμυριούχος εκδήλωσε δημόσια την προθυμία του να χρηματοδοτήσει με 100 εκατ. δολάρια κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

Μαριάντα Πιερίδη: Τι της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ‑ «Έπαθα σοκ μόλις το άκουσα»

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγνώμη που της ζήτησε ο διάσημος συνθέτης μετά την εμφάνισή της ως Λάρα Φαμπιάν στο YFSF.