E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη! Έκανε ένεση υδραργύρου στην κόρη του για να εκδικηθεί την γυναίκα του ‑ «Ήθελαν να το καταστήσουν ανάπηρο ...»

Η πρώην φίλη του άνδρα καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης

Δημοσίευση 12/4/2024 | 12:24

Φρίκη! Έκανε ένεση υδραργύρου στην κόρη του για να εκδικηθεί την γυναίκα του ‑ «Ήθελαν να το καταστήσουν ανάπηρο ...»

Ένας Γερμανός καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση επειδή έκανε ένεση υδραργύρου στο πόδι της κόρης του ηλικίας ενός μόλις έτους.

Ο 30χρονος άνδρας και η τότε φίλη του -η οποία καταδικάστηκε σε 12 χρόνια για συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας- γνώριζαν ότι το δηλητήριο δεν θα σκότωνε αμέσως το παιδί. Ήθελαν να προκαλέσουν πόνο και να το καταστήσουν ανάπηρο, ώστε να χρειάζεται συνεχή φροντίδα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που επικαλούνται γερμανικά μέσα όπως η Frankfurter Allgemeine Zeitung και η Welt.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung ανέφερε ότι ο πατέρας, ο οποίος καταγόταν από την πόλη Σπρίνγκε, και η συγκατηγορούμενη του αρχικά αρνήθηκαν τις κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, για τις οποίες τελικά καταδικάστηκαν και οι δύο στις 10 Απριλίου ενώπιον δικαστηρίου του Ανόβερου.

Παραδέχτηκαν την πράξη τους

Οι κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν επίσης αργότερα ότι στις 24 Ιουλίου 2023 έκαναν ένεση υδραργύρου στο αριστερό πόδι και στον δεξιό αστράγαλο του παιδιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας ήθελε να εκδικηθεί τη μητέρα της κόρης του, αφού εκείνη τον εγκατέλειψε μετά τη γέννηση του παιδιού.

«Είναι καθαρή περιφρόνηση για μια αθώα ζωή», δήλωσε ο δικηγόρος παιδιού.

Τι προκάλεσε στο παιδί

Ο δικηγόρος του παιδιού δήλωσε ότι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις του υδραργύρου περιλαμβάνουν παράλυση, διαταραχές ομιλίας και γνωστικές διαταραχές, σύμφωνα με το WELT, και υποστήριξε ότι ο μπαμπάς ζήτησε συγγνώμη χωρίς να το εννοεί.

Το παιδί φέρεται να κατέληξε με σοβαρό εξάνθημα στο σώμα του και μια μόλυνση. Το δηλητήριο βρέθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης από τις πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί.

«Το έγκλημα είναι ανυπολόγιστο», τόνισε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της. Σύμφωνα με τον μηνυτή, το κοριτσάκι υποφέρει από μετατραυματικό στρες και άγχος».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάρισα: «Σπάει» τη σιωπή του ο πατέρας της 52χρονης για τον μητροκτόνο ‑ «Είχε πάει να την πνίξει»

Ελλάδα 15.05.2025
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της μητροκτονίας στη Λάρισα

Τουρκία: Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι στέλνει ουκρανική αντιπροσωπεία στην Κωνσταντινούπολη

Κόσμος 15.05.2025
Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η εντολή της ουκρανικής αντιπροσωπείας είναι να συζητήσει μια εκεχειρία

Αλιμος: Δύο χρόνια φυλάκιση στη γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων

Ελλάδα 15.05.2025
Εκ των οποίων θα εκτίσει τους τρεις μήνες στη φυλακή

Αλιμος: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον άγνωστο που άρπαξε το μωρό

Ελλάδα 15.05.2025
Ο Αλιμος παραμένει συγκλονισμένος με τον εντοπισμό του βρέφους δίπλα σε κάδο σκουπιδιών.

Eurobasket 2029: Στις 22 Μαΐου η ανάθεση της διοργάνωσης ‑ Η Ελλάδα στις υποψήφιες

Αθλητικά Νέα 15.05.2025
Στις 22 Μαΐου θα γίνουν γνωστές οι χώρες που θα συνδιοργανώσουν το Eurobasket 2029.

Τουρκία: Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στο Ικόνιο – Έγινε αισθητός μέχρι την Αγκυρα

Ελλάδα 15.05.2025
Σεισμός μεγέθους 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:16 στο Ικόνιο

Αλιμος: Ποινική δίωξη στη γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών

Ελλάδα 15.05.2025
Η γυναίκα διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σε βαθμό πλημμελήματος

Ασχημα νέα για τον Αρη Μουγκοπέτρο: Έχασε εντελώς την όρασή του

Ελλάδα 15.05.2025
Μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο

Αλιμος: «Πήρα αγκαλιά το βρέφος να το ηρεμήσω»

Ελλάδα 15.05.2025
Η μαρτυρία του αστυνομικού

Γνωστό σαμπουάν για παιδιά ανακαλεί ο ΕΟΦ

Ελλάδα 15.05.2025
Χωρίς τεκμηρίωση οι όροι «υποαλλεργικό» και «χωρίς δάκρυα»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος ακύρωσε συναυλία στο Ισραήλ

Πολιτισμός 15.05.2025
Ο Χρήστος Νικολόπουλος θα εμφανιζόταν στο πλαίσιο του φεστιβάλ Meridiano μαζί με τη Γλυκερία, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάννα Παπαϊωάννου