E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο. Τζ. Σίμπσον: Πώς συνέβαλε στη δημιουργία της αυτοκρατορίας των Καρντάσιαν

Η φιλία του με τον πατέρα των Καρντάσιαν

Δημοσίευση 11/4/2024 | 19:41

Ο. Τζ. Σίμπσον: Πώς συνέβαλε στη δημιουργία της αυτοκρατορίας των Καρντάσιαν

Θα μπορούσε κανείς να πει πως η πολύκροτη υπόθεση του Ο. Τζ. Σίμπσον και η φιλία του με τον πατέρα Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ήταν η αρχή για τη δημιουργία της σημερινής αυτοκρατορίας που έχει δημιουργήσει η οικογένειά του.

Ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν, γνωστός δικηγόρος στις ΗΠΑ, με την πρώην σύζυγό του Κρις Τζένερ υπήρξαν στενοί οικογενειακοί φίλοι με τον Ο. Τζ. Σίμπσον και τη Νικόλ Μπράουν. Μάλιστα η Κρις Τζένερ ήταν κολλητή με τη Νικόλ Μπράουν. Η δολοφονία της έφερε τη μεγάλη ρήξη στην οικογένειά τους, όταν ο πρώην σύζυγός της υπήρξε ένας από τους δικηγόρους του φερόμενου ως δολοφόνου της Νικόλ και εκείνη μαζί με τα παιδιά τους στη μέση.

Ο Ο. Τζ. Σίμπσον ήταν νονός της Κιμ Καρντάσιαν αλλά και ο επικρατέστερος ύποπτος της για τη δολοφονία της Νικόλ Μπράουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο η Κιμ όσο και η Κλόε Καρντάσιαν, έχουν αναφερθεί στη «μαύρη» αυτή σελίδα για την οικογένειά τους, ενθυμούμενες τα όσα είχαν βιώσει για αυτή την κατάσταση στο σπίτι τους αλλά και έξω από αυτό.

Όταν ξεκίνησε η δίκη εκείνη ήταν 13 χρονών ενώ η Κόρτνει 14. Ο πατέρας τους λόγω της έκτασης που είχε πάρει η υπόθεση και προκειμένου να τις προστατεύσει, τις είχε απομακρύνει από το σχολείο.

Έχουν περιγράψει εκτενώς πως η οικογένειά τους ήταν χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα και εκείνες βρίσκονταν στη μέση. Ωστόσο και η Κρις Τζένερ μέσα από το «Keeping Up with the Kardashians» εμφανώς συγκινημένη, έχει αναφερθεί στην απώλεια της Νικόλ από τη ζωή της, τον τρόπο που έμαθε πως ήταν νεκρή από ένα τηλεφώνημα της μητέρας της αλλά και πως η κόρη της Κένταλ Τζένερ έχει δεύτερο όνομα το «Νικόλ» προς τιμήν της φίλης της.

Σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, η Κέιτλιν Τζένερ έχει αναφερθεί εξίσου στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας πως η Νικόλ τηλεφώνησε στην Κρις μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της, τονίζοντας πως έπρεπε να της μιλήσει. «Επρόκειτο να γευματίσουν μαζί. Αργότερα έμαθα ότι φοβόταν για τη ζωή της και ήθελε να βρεθεί με την Κρις για να καταγράψει πράγματα σε βιντεοκασέτα σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι. Δυστυχώς, αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ, ανέφερε χαρακτηριστικά. Έχει αποκαλύψει επίσης πως ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν της είχε παραδεχτεί πως πίστευε ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον ήταν ένοχος.

Κλόε Καρντάσιαν για Ο. Τζ. Σίμπσον: «Έγραφαν "ένοχος" στο αυτοκίνητο του πατέρα μου»

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο παρελθόν και η Κλόε Καρντάσιαν είχε αναφερθεί στην υπόθεση του Ο. Τζ. Σίμπσον με αφορμή το «American Crime Story», τονίζοντας πως φέρνει στην επιφάνεια σκοτεινές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή. «Ήμουν 10 ετών και οι δάσκαλοι ήθελαν να κλείσουν την τάξη και όλοι να το βλέπουμε στην τηλεόραση» ανέφερε, καθώς η δίκη στην οποία δικηγόρος υπεράσπισης του Ο. Τζ. Σίμπσον ήταν ο πατέρας της, προβάλλονταν στην τηλεόραση.

«Ήταν τόσο τρελό, οι άνθρωποι ήταν πραγματικά σκληροί εκείνη την εποχή. Συνήθιζαν να γράφουν "ένοχος" στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, όπως όταν ήμασταν στην εκκλησία. Ήταν φρικτό εκείνη την εποχή, ήταν απίστευτα κακοί και σκληροί», θυμάται, ενώ τόνισε πως ο Ο. Τζ. Σίμπσον είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει στο δικό της δωμάτιο και όχι στην αδερφής της, όπως έγινε στη σειρά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πανεπιστήμιο Κολούμπια προειδοποιεί τους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές: «Διαλυθείτε οικειοθελώς…»

Κόσμος Χτες
Απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις, δεν κάνουν πίσω οι φοιτητές-διαδηλωτές

Νορβηγία: Θαλάσσιος ίππος πέθανε από γρίπη των πτηνών

Κόσμος Χτες
Ήταν το πρώτο κρούσμα σε αυτά τα θηλαστικά

Οριστικό: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Δίκη Μάτι: Ελεύθεροι χωρίς καταβολή ούτε ενός ευρώ οι καταδικασθέντες

Ελλάδα Χτες
Ελεύθεροι χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ βρίσκονται οι έξι καταδικασμένοι για την εθνική τραγωδία στο Μάτι με τους 104 vεκρούς

Απίστευτη καταγγελία μητέρας για δασκάλες νηπιαγωγείου ‑ Εκφόβισαν και κούρεψαν τον 5χρονο γιο της

Ελλάδα Χτες
Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου παιδιού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά ο γιος 5χρονος γιος της

Δώρο Πάσχα: Πως υπολογίζεται on line με ειδική εφαρμογή

Οικονομία Χτες
Έως τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν «χειρόφρενο» τα μέσα μεταφοράς ‑ Χωρίς πλοία η χώρα

Ελλάδα Χτες
Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργiα της Μεγάλης Τετάρτης 1η Μαΐου που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Γιάννης Καλλιάνος: 145 αγγειοχειρούργοι ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού

Πολιτική Χτες
Με μία σκληρή επιστολή όλες οι επιστημονικές εταιρείες και ενώσεις Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα καταδικάζουν τη στάση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου

Ρένα Δούρου: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Ελλάδα Χτες
Η πρώτη δήλωση της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση για το Μάτι