E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκάλυψη για την Έιμι Γουάινχαουζ: «Ήξερε» ότι δεν θα έφτανε τα 28 ‑ Τι είπε λίγο πριν πεθάνει

«Δεν πίστευε ότι θα έβλεπε το 28».

Δημοσίευση 11/4/2024 | 08:35

Αποκάλυψη για την Έιμι Γουάινχαουζ: «Ήξερε» ότι δεν θα έφτανε τα 28 ‑ Τι είπε λίγο πριν πεθάνει

Φίλος της Έιμι Γουάινχαουζ αποκαλύπτει ότι είχαν μια συγκλονιστική συζήτηση λίγες ώρες πριν από τον τραγικό θάνατό της και λέει ότι η τραγουδίστρια «δεν πίστευε ότι θα έβλεπε το 28».

O φίλος της Έιμι Γουάινχαουζ, Ντέιλ Ντέιβις αποκάλυψε ότι μίλησαν λίγες μόνο ώρες πριν από τον τραγικό θάνατό της, σε ηλικία 27 ετών. Η Έιμι Γουάινχαουζ πέθανε στο σπίτι της στο Κάμντεν στις 23 Ιουλίου του 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ο θάνατός της οφειλόταν σε δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Ο 57χρονος Ντέιλ είναι καταξιωμένος μπασίστας που γνώρισε την Έιμι το 2003, όταν ήταν μόλις 19 ετών και εντάχθηκε στο συγκρότημα της, ενώ αργότερα έγινε ο μουσικός της διευθυντής. Είπε ότι ήταν το «αγαπημένο της πρόσωπο», παρέχοντάς της παρηγοριά και υποστήριξη και είπε ότι το ζευγάρι φρόντιζε ο ένας για τον άλλον καθώς εκείνη ανέβαινε τα σκαλιά της επιτυχίας.

Μιλώντας στη Sun, ο Ντέιλ αποκάλυψε ότι η τελευταία του συνομιλία με την Έιμι έλαβε χώρα λίγες μόνο ώρες πριν πεθάνει και θυμήθηκε τα οδυνηρά λόγια που μοιράστηκαν.

Είπε: «Της μίλησα στις 23.30, τρεις ώρες πριν πάει για ύπνο για τελευταία φορά, και ήταν σε καλή φόρμα. Η Έιμι είπε, «Ντέιλ, μόλις παρακολουθούσα τον εαυτό μου στο YouTube και μπορώ να τραγουδήσω, έτσι δεν είναι;» Απάντησα, «Φυσικά και μπορείς να τραγουδήσεις! Είσαι η καλύτερη... ξέρεις».

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που πήγε στο κρεβάτι με αυτή τη σκέψη. Έπρεπε να εκτιμήσει ότι μπορούσε να τραγουδήσει γιατί ήταν πολύ ταπεινή. Ακόμη και στο επίπεδό της, ένα άτομο δεν μπορεί ποτέ να το δει στον εαυτό του. Πιθανότατα σκέφτονται: «Είναι αληθινή η λατρεία ή όχι;» Αλλά για μένα, η Έιμι είναι το πρώτο αστέρι της χιλιετίας».

Ο Ντέιλ είπε ότι όταν άκουσε τα καταστροφικά νέα ότι η ταλαντούχα σταρ πέθανε, του ήταν δύσκολο να το καταλάβει, αλλά πρόσθεσε ότι η Έιμι είχε πει ότι δεν πίστευε ότι θα έφτανε τα 28. Είπε: «Ήμουν έξω μαζί της δύο νύχτες νωρίτερα. Και εκείνη τη στιγμή τηλεφωνούσε τακτικά στο σπίτι μου για να μιλήσει στη γυναίκα μου (πρώην σύζυγο πλέον) και τον γιο μου. Ωστόσο, είπε στην πρώην μου ότι δεν πίστευε ότι θα ζούσε μέχρι τα 28».

Τη συνέκρινε με έναν άλλο εμβληματικό τραγουδιστή που πέθανε τραγικά σύντομα, επίσης στα 27 του, λέγοντας: «Υπάρχει ένα στοιχείο του Kερτ Κομπέιν μέσα της. Και οι δύο είχαν πολύ σύντομη καριέρα, αλλά είχαν τεράστια επίδραση. Υπάρχει μία δόση μυστηρίου όταν δεν έχουν την ευκαιρία να γεράσουν. Όταν είναι νέοι, πετάνε αυτό το τεράστιο πνεύμα στον αέρα και δεν βλέπεις τόσο τα ελαττώματα».

Ο Ντέιλ διευθύνει τώρα την μπάντα Amy Winehouse προς τιμήν της αείμνηστης φίλης του, η οποία κάνει περιοδείες σε όλο τον κόσμο για να διατηρήσει τη «σημαντική της κληρονομιά». Είπε ότι η Έιμι ήταν «ένα ζεστό, όμορφο, γενναιόδωρο άτομο που με έκανε να νιώθω ξεχωριστός» και πρόσθεσε ότι όταν αγαπούσε κάποιον, «τον αγαπούσε πολύ».

Τα σχόλιά του προέρχονται από την κυκλοφορία του Back To Black, μιας βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της τραγουδίστριας σε σκηνοθεσία Sam Taylor-Johnson και με πρωταγωνίστρια τη Marisa Abela ως Έιμι. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Λονδίνο τη Δευτέρα και οι πρώτες κριτικές δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές

Οικείοι της Έιμι Γουάινχάουζ είπαν ότι τα στελέχη που εργάστηκαν στο Back To Black δεν έχουν έρθει σε επαφή για να ρωτήσουν για τις αναμνήσεις τους από την εκλιπούσα τραγουδίστρια, προκαλώντας φόβους ότι η ταινία θα είναι ανακριβής. Ο φίλος της Amy και μουσικός Neon Hitch, χαρακτήρισε την ταινία «γελοία» και «κακόγουστη», λέγοντας: «Αισθάνομαι πολύ περίεργα. Μπορείτε σας παρακαλώ να αφήσετε την Έιμι να ξεκουραστεί;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sabrina Carpenter: Σάλος με το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Celebrity Stories 17.06.2025
Πριν καν κυκλοφορήσει, το νέο άλμπουμ της Sabrina Carpenter έχει ήδη πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις – όχι για τη μουσική του, αλλά για την εικόνα που το συνοδεύει.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου γίνεται…η νέα καθημερινή συνήθεια του Ρυθμού 94.9!

Media Χτες
Ο σταθμός ανανεώνει το πρόγραμμά του με την άφιξη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στην καθημερινή ζώνη

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έφτιαξε πρωινό χωρίς την μπλούζα της και οι θαυμαστές της «τρελάθηκαν»

Social Χτες
«Εμπνευσμένο από την Τοσκάνη» έγραψε στην ανάρτησή της η Πάλτροου, συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις σε λίγες ώρες

Ξανά στο δικαστήριο Χρηστίδου και Μαραντίνης – Τι συνέβη

Tabloid Χτες
Οι δηλώσεις του δικηγόρου του τραγουδιστή για το τελευταίο εξώδικο: «Την άφησε να εκτεθεί και...»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Με φέρνεις σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» – Η αμηχανία σε ερώτηση του Λιάγκα

Tabloid Χτες
Τι είπε για την εμφάνιση «α λα Βουγιουκλάκη» στο νέο της βίντεο κλιπ

Γιώργος Παράσχος: «Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου» ‑ Συγκινεί για τη μάχη του με τον καρκίνο

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την περιπέτεια με την υγεία του και πώς την αντιμετωπίζει

Γιώργος Σαμπάνης ‑ Ιωάννα Σαρρή: Βουτιές στη Μύκονο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Tabloid Χτες
Τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού στην παραλία

Ρία Ελληνίδου: «Έχω σκεφτεί να παρατήσω το τραγούδι, έχουμε πολλά προβλήματα υγείας»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το ενδεχόμενο να αλλάξει... καριέρα

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές σε γήπεδο

Tabloid Χτες
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανέβηκε στις εξέδρες, όπου τον περίμενε η αγαπημένη του, Ντορέττα Παπαδημητρίου