E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα χρέη πνίγουν την οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον

Η επιχείρηση της Κάρολ και του Μάικλ Μίντλετον χρεοκόπησε το 2023

Δημοσίευση 8/4/2024 | 18:27

Τα χρέη πνίγουν την οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον

Με χρέος ύψους 300.000 ευρώ βρίσκονται αντιμέτωποι οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την οικογένεια, μετά την ανακοίνωση της μέλλουσας βασίλισσας στις 22 Μαρτίου πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου η επιχείρηση «Party Pieces», που είχε ιδρύσει η 69χρονη Κάρολ Μίντλετον το 1987, χρεοκόπησε το 2023 εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, αφού η εταιρεία πουλούσε είδη για παιδικά πάρτυ και δεν δούλεψε την περίοδο της πανδημίας. Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν το χρέος ενώ παράλληλα η οικογένεια προσπαθεί να βοηθήσει την πριγκίπισσα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους στη δύσκολη μάχη που δίνει η μέλλουσα βασίλισσα με τον καρκίνο.

Ήδη, από τον Ιανουάριο, όταν το παλάτι ανακοίνωσε πως η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα αλλά και αργότερα, όταν η πριγκίπισσα αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, οι γονείς, ο αδελφός και η αδελφή της ήταν στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειάς της. Η Κάρολ Μίντλετον είναι το στήριγμα για την μέλλουσα βασίλισσα και πρέπει να αντιμετωπίσει το μεγάλο χρέος της επιχείρησης που η ίδια δημιούργησε, όμως, επιθυμεί να αφήσει την κόρη της έξω από τα δικά της προβλήματα για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της.

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον δεν ζητούν οικονομική βοήθεια από τα παιδιά τους

«Η Κάρολ προσπαθεί απελπισμένα να κρατήσει την Κέιτ πλήρως επικεντρωμένη στη θεραπεία της», δήλωσε πηγή κοντά στην οικογένεια Μίντλετον στο αμερικανικό περιοδικό Us Weekly την περασμένη Πέμπτη, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των Times του Λονδίνου. «Είναι μια εξαιρετικά ανησυχητική περίοδος για την οικογένεια, όμως δεν ζητούν κανενός είδους βοήθεια από τα παιδιά τους και δεν θέλουν να τα ανησυχήσουν», δήλωσε η πηγή και πρόσθεσε: «Η Κέιτ και οι γονείς της είναι πολύ κοντά και πάντα νοιάζονται ο ένας για τον άλλο, αλλά η συζήτηση για επιχειρήσεις έχει αποκλειστεί καθώς αυτή πρέπει να επικεντρωθεί στην υγεία της».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα των Times του Λονδίνου η εταιρία της Κάρολ και του Μάικλ Μίντλετον έχει χρέη ύψους 260.000 λιρών, στα οποία δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, μετά την χρεοκοπία της επιχείρησης τον Ιούνιο του 2023. Το 2021 η εταιρεία είχε εξαπλωθεί μέσω συνεργασίας με καταστήματα λιανικής και στις ΗΠΑ. Όμως, αμέσως μετά, οι τράπεζες που στήριζαν οικονομικά την επιχείρηση σταμάτησαν να χορηγούν δάνεια και ανατέθηκε η διαδικασία πτώχευσης στην εταιρεία «Interpath Advisory». Υπό τις οδηγίες της διαχειρίστριας εταιρείας η επιχείρηση των Μίντλετον πωλήθηκε στον επιχειρηματία Τζέιμς Σινκλέρ έναντι ποσού που δεν έχει αποκαλυφθεί. Μετά την πτώχευση τα χρέη της εταιρείας προς τράπεζες, προμηθευτές και προς την εφορία ήταν συνολικά 3 εκατ. λίρες (3.500.000 ευρώ). Το χρέος των 260.000 λιρών (300.000 ευρώ) αφορά στην αμοιβή της διαχειρίστριας εταιρείας, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου.

Η Κέιτ Μίντλετον εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση μέχρι το γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η βασιλική συντάκτρια Αφία Χάγκαν δήλωσε πως η Κάρολ Μίντλετον θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην αγχωθεί η πριγκίπισσα μετά την δημόσια αποκάλυψη πως νοσεί με καρκίνο. «Είναι μια στρεσογόνος κατάσταση αυτή την περίοδο και αυτή (η Κάρολ Μίντλετον) θα κάνει ό,τι μπορεί για να προφυλάξει την κόρη της από όλο αυτό. Η εταιρεία Party Pieces χρεοκόπησε και αυτό είναι οδυνηρό για την οικογένεια, όμως η Κάρολ έχει μεγαλύτερη ανησυχία για την υγεία της Κέιτ αυτή τη στιγμή», ανέφερε η Χέγκαν στο περιοδικό Us Weekly.

Η Κάρολ Μίντλετον είχε δηλώσει πως εμπνεύστηκε την ίδρυση της εταιρείας της με είδη για παιδικά πάρτυ, όταν στα 5α γενέθλια της Κέιτ δεν μπόρεσε να βρει στο εμπόριο τα κατάλληλα προϊόντα για το πάρτι γενεθλίων της πρωτότοκης κόρης της. Η εταιρεία πουλούσε από μπαλόνια μέχρι στολές για παιδικά πάρτυ και η Κέιτ Μίντλετον εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση μέχρι τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον Απρίλιο του 2011.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με το Break on through των Doors και χειροκροτήματα ο μετροπόντικας Αθηνά στον Ευαγγελισμό για την επέκταση της γραμμής 4

Ελλάδα 12.02.2026
Η «Αθηνά» ξεκίνησε από την Κατεχάκη έχει κατασκευάσει ήδη σήραγγα 5,1 χιλιομέτρων

Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας, πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική 12.02.2026
Από το 1981 εκλεγόταν συνεχώς βουλευτής στην περιφέρεια του νομού Κορινθίας - Κόρη του είναι η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα

Nεκρός 65χρονος που έπεσε στις γραμμές του μετρό ‑ Εκτός λειτουργίας η «κόκκινη» Γραμμή στο Σύνταγμα

Ελλάδα 12.02.2026
Ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 2 είναι εκτός λειτουργίας και δεν υπάρχει ανταπόκριση με τη Γραμμή 3

Σοκ στη Γαλλία: Τρία βρέφη νεκρά από κατανάλωση ύποπτου γάλακτος

Κόσμος 12.02.2026
Από τα μέσα Δεκεμβρίου έχουν αποσυρθεί δεκάδες παρτίδες βρεφικού γάλακτος παγκοσμίως

Συναγερμός στο Μετρό «Σύνταγμα»: Πτώση ατόμου στις ράγες

Ελλάδα 12.02.2026
Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή

Κακοκαιρία στην Αττική: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι, καθιζήσεις στο Πολύγωνο

Ελλάδα 12.02.2026
Σοβαρά προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας

Καβγάδισαν για τον Τραμπ και τη σκότωσε: Νεκρή 23χρονη από το χέρι του πατέρα της ‑ Γιατί δεν τον διώκουν

Κόσμος 12.02.2026
Αλκοολικός Βρετανός σκότωσε την κόρη του αλλά είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα - Γιατί δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Λαμία: Ανήλικος μπήκε σε περίπτερο και έκλεψε τσάντα, συνελήφθη ο πατέρας του που έκανε χρήση των τραπεζικών καρτών

Ελλάδα 12.02.2026
Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου

Φιλιππίνες: Food vlogger έφαγε τοξικό κάβουρα για βίντεο στα social media και πέθανε από δηλητηρίαση

Κόσμος 12.02.2026
Τα καβούρια διάβολος που κατανάλωσε έχουν ισχυρές νευροτοξίνες στο κέλυφος

ΠΑΟΚ ‑ Παναθηναϊκός 2‑0: Με «καυτό» Γιακουμάκη στον τελικό του Κυπέλλου ο Δικέφαλος

Αθλητικά Νέα Χτες
Δεύτερη νίκη για τον «δικέφαλο του βορρά»