E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέτρος Κόκκαλης: Συγκινήθηκε στο πλατό με την έκπληξη της κόρης του, Σοφίας

«Το να έχεις αυτό το επίθετο είναι ευχή και κατάρα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/4/2024 | 17:10

Πέτρος Κόκκαλης: Συγκινήθηκε στο πλατό με την έκπληξη της κόρης του, Σοφίας

Ο Πέτρος Κόκκαλης με την Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω όπου μίλησαν για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση και το γάμο τους, με την ηθοποιό να δακρύζει. Ο Ευρωβουλευτής ωστόσο, δέχτηκε και μια πολύ γλυκιά έκπληξη στο πλατό.

Συγκεκριμένα, η κόρη του (την οποία απέκτησε από το γάμο του με την Έλενα Σκουλά) μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 με πολύ συγκινητικά λόγια για τον τρόπο που μεγάλωσε την ίδια και τον αδερφό της αλλά και για την αγάπη που του έχει.

Όσα είπε η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη

«Αν κάποιον τον αγαπάει θα του δώσει τα πάντα. Τώρα τελευταία τον λέω Πέτρο και τον ενοχλεί.... Κυρίως "μπαμπά" τον φωνάζω αλλά και λίγο Πέτρο για να του την.... πω λίγο. Εμένα μου έλειπε ο μπαμπάς όταν ήμουν μικρή και τώρα μου λείπει, δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα να τον βλέπω. Δεν είναι ότι του έχω αδυναμία αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Του έχω αδυναμία αλλά δεν ξεχωρίζω κανέναν από τους γονείς μου, αυτό θέλω να πω. Πιστεύω ότι έχω πάρει από εκείνον αυτή την αγάπη που έχω για την ιστορία. Ο μπαμπάς έχει διαβάζει τα πάντα, ότι βιβλίο έχει βγει. Πιστεύω πως είναι ένας από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους στον κόσμο και δεν το λέω επειδή είναι μπαμπάς μου»

Δεν είναι δύσκολο να είσαι παιδί του Πέτρου, είναι δύσκολο να έχεις αυτό το επίθετο. Είναι ένα όνομα που και με έχει βοηθήσει πολύ και έχει ανοίξει πόρτες, αλλά και πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα. Σε βοηθάει σε πολλά και δεν σε βοηθάει. Αυτό το έχει ζήσει ο μπαμπάς σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το έχω ζήσει εγώ με τον αδερφό μου. Η μαμά και ο μπαμπάς μάς μεγάλωσαν με πολύ άλλη νοοτροπία. Με ενοχλεί που έβλεπαν το Κόκκαλη και όχι το Σοφία. Στην Αμερική ήμουν εγώ. Είμαστε έτσι του μπαμπά. Μας μεγάλωσε όπως ήθελε να μεγαλώσει αυτός. Μπαμπά μου θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ και πιστεύω πως ο κόσμος σου μπορεί να αλλάξει τον κόσμο», είπε η Σοφία Κόκκαλη με τον πατέρα της να συγκινείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sabrina Carpenter: Σάλος με το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Celebrity Stories 17.06.2025
Πριν καν κυκλοφορήσει, το νέο άλμπουμ της Sabrina Carpenter έχει ήδη πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις – όχι για τη μουσική του, αλλά για την εικόνα που το συνοδεύει.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου γίνεται…η νέα καθημερινή συνήθεια του Ρυθμού 94.9!

Media Χτες
Ο σταθμός ανανεώνει το πρόγραμμά του με την άφιξη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στην καθημερινή ζώνη

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έφτιαξε πρωινό χωρίς την μπλούζα της και οι θαυμαστές της «τρελάθηκαν»

Social Χτες
«Εμπνευσμένο από την Τοσκάνη» έγραψε στην ανάρτησή της η Πάλτροου, συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις σε λίγες ώρες

Ξανά στο δικαστήριο Χρηστίδου και Μαραντίνης – Τι συνέβη

Tabloid Χτες
Οι δηλώσεις του δικηγόρου του τραγουδιστή για το τελευταίο εξώδικο: «Την άφησε να εκτεθεί και...»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Με φέρνεις σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» – Η αμηχανία σε ερώτηση του Λιάγκα

Tabloid Χτες
Τι είπε για την εμφάνιση «α λα Βουγιουκλάκη» στο νέο της βίντεο κλιπ

Γιώργος Παράσχος: «Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου» ‑ Συγκινεί για τη μάχη του με τον καρκίνο

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την περιπέτεια με την υγεία του και πώς την αντιμετωπίζει

Γιώργος Σαμπάνης ‑ Ιωάννα Σαρρή: Βουτιές στη Μύκονο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Tabloid Χτες
Τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού στην παραλία

Ρία Ελληνίδου: «Έχω σκεφτεί να παρατήσω το τραγούδι, έχουμε πολλά προβλήματα υγείας»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το ενδεχόμενο να αλλάξει... καριέρα

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές σε γήπεδο

Tabloid Χτες
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανέβηκε στις εξέδρες, όπου τον περίμενε η αγαπημένη του, Ντορέττα Παπαδημητρίου