E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε ο 15χρονος που ξυλοκοπήθηκε κοντά στο σχολείο του

Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από περαστικό σε δρόμο του Παρισιού

Δημοσίευση 5/4/2024 | 18:52

Πέθανε ο 15χρονος που ξυλοκοπήθηκε κοντά στο σχολείο του

Ο 15χρονος έφηβος που δέχθηκε άγρια επίθεση από πολλά άτομα χθες, στην έξοδο του σχολείου του στο Βιρί-Σατιγιόν, στην περιοχή του Παρισιού, απεβίωσε σήμερα, νωρίς το απόγευμα τοπική ώρα, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία του Εβρί σε ένα δελτίο τύπου.

Η έρευνα, που ξεκίνησε αρχικά για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφορά πλέον τις «κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της ομαδικής επίθεσης στα περίχωρα ενός σχολικού συγκροτήματος», επισημαίνει ο εισαγγελέας Γκρεγκουάρ Ντουλέν.

«Οι έρευνες συνεχίζονται για να καθοριστούν οι συνθήκες των εγκληματικών αυτών γεγονότων και να επιτραπεί η σύλληψη των αυτουργών», προστίθεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Έχοντας δεχθεί «βίαιη επίθεση από πολλά άτομα», ο έφηβος «βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από έναν περαστικό σε έναν δρόμο που βρίσκεται κοντά στο γυμνάσιό του».

Το θύμα, που υποβλήθηκε «επειγόντως σε επέμβαση» κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή, απεβίωσε νωρίς το απόγευμα τοπική ώρα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Σήμερα επικρατεί συγκίνηση στο σχολείο, που βρίσκεται σε αυτό το λαϊκό προάστιο στα νότια προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου ο 15χρονος Σαμσεντίν ήταν μαθητής της τρίτης γυμνασίου, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

«Θα σταθούμε αδιάλλακτοι μπροστά σε κάθε μορφή βίας», δήλωσε πριν από την ανακοίνωση του θανάτου του παιδιού ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ένα άλλο σχολικό συγκρότημα, στο Παρίσι.

Το σχολείο «πρέπει να παραμείνει ένα άδυτο» μπροστά σε «ένα είδος ασυγκράτητης βίας μεταξύ των εφήβων μας», πρόσθεσε ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λέσβος: Προβλήματα από την κακοκαιρία ‑ Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια σε Καλλονή και Σκάλα

Ελλάδα 11.11.2025
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο ποταμός Τσικνιάς «έσπασε» με αποτέλεσμα τεράστιοι όγκοι νερού να κατακλύσουν το λεκανοπέδιο της Καλλονής με το νερό να φτάνει σε ορισμένα σημεία το μισό μέτρο

Αγγελούδης ‑ Θεσσαλονίκη: Δεν δίνουμε ούτε ευρώ για τη συναυλία του Ρέμου

Ελλάδα 11.11.2025
Με δωρεάν Αντώνη Ρέμο θα ανοίξουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης.

Επιμένουν οι καταιγίδες και σήμερα, πού θα «ανοίξουν οι ουρανοί»

Καιρός 11.11.2025
Παραμένει και η κακοκαιρία και σήμερα

Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με δίκυκλο στην Αθήνα ‑ Εγκατέλειψε το σημείο ο αναβάτης

Ελλάδα 11.11.2025
Η αμαξοστοιχία παρέμεινε ακινητοποιημένη έως την ολοκλήρωση της αυτοψίας και της καταγραφής από την Αστυνομία και στη συνέχεια αναχώρησε με καθυστέρηση 44 λεπτών

Γ’ φάση αναπληρωτών: Σήμερα εκτός απροόπτου σχεδόν 8.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών

Ελλάδα 11.11.2025
Προσδοκίες για συμπληρωματικές πιστώσεις

«Αυτές είναι οι συνθήκες της ζωής μας»: Διακοπές ρεύματος διακόπτουν δύο φορές συνέντευξη του Ζελένσκι στο Κίεβο

Κόσμος Χτες
Ο Ζελένσκι συνέχισε να μιλά στο σκοτάδι, περιμένοντας να επανέλθει το ρεύμα

Λιβανός στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είπαν ότι θα έρθουν με Κρήτες να μου πετάξουν πέτρες και ξύλα στο γραφείο

Πολιτική Χτες
Προσπάθησα ν’ αντιμετωπίσω την ασυδοσία, λοιδορήθηκα και απειλήθηκα εγώ και η οικογένειά μου, είπε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην επιτροπή της Βουλής που εξετάζει το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Σεισμός» στο τουρκικό ποδόσφαιρο – Υπό κράτηση έξι διαιτητές, στο εδώλιο 1.024 ποδοσφαιριστές για παράνομο στοιχηματισμό

Αθλητικά Νέα Χτες
Σάλος στο τουρκικό ποδόσφαιρο από το μεγαλύτερο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού των τελευταίων ετών

Στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος ιστός αράχνης στον κόσμο

Ελλάδα Χτες
Περισσότερες από 111.000 αράχνες ανακαλύφθηκαν μέσα σε ένα σκοτεινό σπήλαιο στα σύνορα Αλβανίας-Ελλάδας