E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Εξερράγη» η Εύα Αντωνοπούλου για την γυναικοκτονία της 28χρονης

«Για να μην πούμε και τίποτα χειρότερο»

Δημοσίευση 5/4/2024 | 09:17

«Εξερράγη» η Εύα Αντωνοπούλου για την γυναικοκτονία της 28χρονης

Με την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους καταπιάστηκε, εκ νέου, η Εύα Αντωνοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Πέμπτης.

Μάλιστα, τόσο η ίδια η δημοσιογράφος όσο και ο συνάδελφος της, Παναγιώτης Στάθης δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την προσωπική τους οργή για το σοκαριστικό γεγονός.

«Μνημείο αναισθησίας, αδιαφορίας, ωχαδελφισμού… Όπως είπα και πριν, για να μην πούμε και τίποτα χειρότερο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Εύα Αντωνοπούλου για να πάρει τον λόγο ο σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, Παναγιώτης Στάθης και να τονίσει σε αυστηρό τόνο τα εξής. «Λέει η Μίνα Καραμήτρου πως ο αστυνομικός δεν ρώτησε το όνομα καν της γυναίκας αυτής. Της δολοφονημένης, του κοριτσιού αυτού που κινδύνευε. Ούτε και το όνομα του αλλουνού που θα έπρεπε να ψάξουν. Αναζήτηση στα αρχεία της αστυνομίας, επίσης, δεν έχει προκύψει».

«Δεύτερο στοιχείο, λέει η Μίνα πολύ σωστά, «22 χρονών η αξιωματικός υπηρεσίας». Εντάξει, δεν έχει τεράστια εμπειρία. Η ικανότητα όμως δεν είναι ηλικιακό προνόμιο μόνο. Αυτό δεν λέμε τόσα χρόνια; Δώστε τόπο στα νιάτα να βγουν μπροστά» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος με την ρεπόρτερ του σταθμού, Μίνα Καραμήτρου να επισημαίνει πως «η ευαισθησία, όμως, καμιά φορά είναι, Παναγιώτη».

«Α, γεια στο στόμα σου! Επίσης, λοιπόν, έχεις απέναντι σου ένα 28χρονο κορίτσι και είσαι 22 χρονών. Δεν θέλω να κάνω τον δημόσιο κατήγορο αλλά πραγματικά είναι εξοργιστικό. Η νέα γενιά έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα! Έχει γαλουχηθεί η νέα γενιά με το άκουσμα της γυναικοκτονίας, με την έμφυλη βία και θα έπρεπε να έχει διαβάσει για αυτά τα πράγματα! Καμία ευαισθησία πάντως» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Στάθης με την Εύα Αντωνοπούλου να παίρνει εκ νέου τον λόγο και να δηλώνει τα εξής.

«Πάντως Παναγιώτη, αν μου επιτρέπεις, δεν είναι μία ακόμα γυναικοκτονία αυτή που από μόνο του αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό έγκλημα, μια δολοφονία. Είναι μια δολοφονία – γυναικοκτονία μιας 28χρονης κοπέλας, έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγα δεύτερα πριν εκλιπαρούσε για βοήθεια.».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sabrina Carpenter: Σάλος με το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Celebrity Stories 17.06.2025
Πριν καν κυκλοφορήσει, το νέο άλμπουμ της Sabrina Carpenter έχει ήδη πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις – όχι για τη μουσική του, αλλά για την εικόνα που το συνοδεύει.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου γίνεται…η νέα καθημερινή συνήθεια του Ρυθμού 94.9!

Media Χτες
Ο σταθμός ανανεώνει το πρόγραμμά του με την άφιξη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στην καθημερινή ζώνη

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έφτιαξε πρωινό χωρίς την μπλούζα της και οι θαυμαστές της «τρελάθηκαν»

Social Χτες
«Εμπνευσμένο από την Τοσκάνη» έγραψε στην ανάρτησή της η Πάλτροου, συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις σε λίγες ώρες

Ξανά στο δικαστήριο Χρηστίδου και Μαραντίνης – Τι συνέβη

Tabloid Χτες
Οι δηλώσεις του δικηγόρου του τραγουδιστή για το τελευταίο εξώδικο: «Την άφησε να εκτεθεί και...»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Με φέρνεις σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» – Η αμηχανία σε ερώτηση του Λιάγκα

Tabloid Χτες
Τι είπε για την εμφάνιση «α λα Βουγιουκλάκη» στο νέο της βίντεο κλιπ

Γιώργος Παράσχος: «Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου» ‑ Συγκινεί για τη μάχη του με τον καρκίνο

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την περιπέτεια με την υγεία του και πώς την αντιμετωπίζει

Γιώργος Σαμπάνης ‑ Ιωάννα Σαρρή: Βουτιές στη Μύκονο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Tabloid Χτες
Τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού στην παραλία

Ρία Ελληνίδου: «Έχω σκεφτεί να παρατήσω το τραγούδι, έχουμε πολλά προβλήματα υγείας»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το ενδεχόμενο να αλλάξει... καριέρα

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές σε γήπεδο

Tabloid Χτες
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανέβηκε στις εξέδρες, όπου τον περίμενε η αγαπημένη του, Ντορέττα Παπαδημητρίου