E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Η κόρη μου είχε μπλέξει με αυτό το απόβρασμα, δεν πρέπει να ξαναβγεί από την φυλακή»

Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής - «Την η χτύπαγε πολλές φορές» λέει η γιαγιά της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/4/2024 | 19:35

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Η κόρη μου είχε μπλέξει με αυτό το απόβρασμα, δεν πρέπει να ξαναβγεί από την φυλακή»

Ο πατέρας της 28χρονης ξέσπασε μιλώντας στο MEGA για τη δολοφονία της κόρης του, περιγράφοντας τον χαρακτήρα του 39χρονου που σκότωσε την 28χρονη Κυριακή το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους.

«Το έμαθα από τους δημοσιογράφους, την ώρα που άνοιξα την νταλίκα μου γιο να πάω μέσα να πάω δουλειά το πρωί. Εκείνη την ώρα με πήρε δημοσιογράφος τηλέφωνο και ρώτησε εάν είναι η κόρη μου και αυτά και λέω ναι εγώ είμαι, δηλαδή πρωί πρωί δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, δεν το πίστευα. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Ακόμα νομίζω ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Χώρισα πολύ νωρίς, τα κορίτσια μου ήταν μικρά 5 και 6 χρονών. Από τότε, είναι μαζί μου, μέχρι τώρα, η μεγάλη μου η κόρη είναι μαζί μου, η πιο μεγάλη μου κόρη. Η μικρή, η Κουλίτσα μου. Γνώρισε το παλικάρι αυτό, το απόβρασμα, αυτό το πράγμα, τον δολοφόνο, τον αλήτη αυτόν. Που τον γνώρισα κιόλας, έτυχε να τον γνωρίσω, αρκετές φορές μίλησα μαζί μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, έμαθα πλαγίως, ότι την κακομεταχειριζόταν, φερόταν άσχημα, όμως η κόρη μου ποτέ δεν μου το παραδέχτηκε, ποτέ και θα ζητήσω από τις ελληνικές φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρουν εκεί πότε θα πάει».

«Ένα τέτοιο άτομο δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει έξω από τις φυλακές ή να σαπίσει εκεί μέσα ή να μείνει εκεί μέσα. Δεν θα ξαναβγεί έξω αυτό το άτομο. Δεν πρέπει να ξαναβγεί έξω και να φερθεί άσχημα σε άλλο κορίτσι. Εγώ για τα κορίτσια μου έδωσα όλη μου τη ζωή. Ήρθε αυτός τώρα για ποιο λόγο; Τι είναι; Την αγόρασε; Τι είναι; Είναι ένας άνθρωπος που είναι τεμπέλης, που δεν στέριωσε ποτέ σε δουλειά από ότι έμαθα και τώρα βγήκα αληθινός, έπαιρνε και ουσίες. Είδαμε τον φάκελό του στην αστυνομία. Αυτά δεν μου τα είπανε και εμένα για να τα ξέρω ακριβώς παρόλο που πλησίαζα την κόρη μου και της έλεγα ‘’δεν κάνει κορίτσι μου αυτός, πρέπει να βρεις κάποιον άλλον, να δουλεύετε μαζί, να έχετε να κάνετε πράγματα μαζί, να νοιάζετε ο ένας για τον άλλον και όχι να τον έχεις μέσα στο σπίτι και να τον ταΐζεις’’. Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια που είχαν σχέση όλη η δουλειά του ήταν 5-6 μήνες, σε αυτά τα 4 χρόνια. Τα υπόλοιπα καθόταν στο σπίτι».

«Μηχανάκι, βενζίνες όλα αυτά η κόρη μου. Μένανε μαζί, πριν από 2-3 μήνες χωρίσανε και νοίκιασε καινούριο σπίτι η κόρη μου, το οποίο πήγανε μαζί τα πράγματά εκεί. Μου λέει ‘’τέλος μπαμπά. Τέλειωσα με τον Θ…, από εδώ και πέρα μόνη μου’’. Λέω ‘’ βρε αγάπη μου έλα κορίτσι μου να μείνεις στο σπίτι ένα μηνά, έλα να είμαστε μαζί’’. ‘’όχι μπαμπά, είμαι 28 χρονών τώρα. Από εδώ και πέρα πρέπει να κανονίζω μόνη μου, να είμαι ανεξάρτητο άτομο. Μου είπε πως είναι όλα καλά και δεν την ενοχλεί. Είναι λάθος της αστυνομίας. Έπρεπε να την κρατήσουν εκεί, έπρεπε να την κρατήσουν μέσα και ήταν και γυναίκες από ότι έμαθα, ήταν 2-3 γυναίκες εκεί. Έπρεπε να της πούνε ‘’κορίτσι μου κάτσε εδώ να ηρεμήσουν τα πράγματα’’ ή μέχρι να έρθει το περιπολικό. Ότι το είχε σχεδιασμένο ο άλλος, το είχε σχεδιασμένο. Ήταν για να το τελειώσει, αφού είχε μαχαίρι μαζί του και σου λέει τώρα είναι η ευκαιρία σου, αν φύγω από εδώ θα έρθει περιπολικό  θα με πιάσουν, θα με βρούνε, αυτός είχε το μαχαίρι μαζί του για να την τελειώσει την κατάσταση, για αυτό και πρέπει να τελειώσει και αυτός».

«Δεν θα πω εγώ να μου ζητήσει ο πατέρας του συγγνώμη και συγνώμη να μου ζητήσει δε τα δέχομαι εγώ αυτά. Ας πάει μόνος του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με το παιδί του. Να το τελειώσει, να το αποτελειώσει μόνος του, εκείνος το έφερε στην κοινωνία, εκείνος το μεγάλωσε έτσι, εκείνος τα έκανε όλα αυτά. Όλα ξεκινάνε από το σπίτι, από την παιδεία μέσα από τους γονείς. Η κόρη μου δούλευε, όλα τα χρόνια κανονικά. Είχε γίνει μετά τα 21 ανεξάρτητη στο οικονομικό κομμάτι. Την βοήθαγε ο μπαμπάς, πάντα της έδινε λεφτά. Στα κρυφά, πόσο κρυφά τώρα… Ένα ζευγάρι τώρα όταν έχει ανάγκες να τα βάζει στο σπίτι της. Δεν μπορώ να πω πως ήταν τελείως ανεξάρτητη οικονομικά. Πάλευε όμως, έκανε αγώνα. Για αυτό δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι και να μου είναι βάρος»

«Κάθε φορά που της ΄’έκλεινα το τηλέφωνο της έλεγα ‘’ο μπαμπάς σ’ αγαπάει’’. Τώρα σε ποιον να το πω αυτό; Τα παιδιά μας θα είναι για πάντα παιδιά. Θα τα λέμε μωρά μας. Και θα έλθει ένας άλλος, ξένος, να φερθεί άσχημα σε αυτό το παιδί; Που το έχεις μεγαλώσει. Πάνε όλα… όλα μηδενίστηκαν. Σχολείο, παιδική  ηλικία, γάμους. Τώρα; Πρέπει να την ντύσουμε; Πώς να την ντύσουμε; Να την πάω πού; Που να την πάω την Κούλα μου; Που να την πάω; Στην εκκλησία για νύφη; Ή θα την θάψω νυφούλα; Πού; Πείτε μου εσείς. Ένας πατέρας μνα βγει και να πει ‘’ναι, φίλε μου θα κάνεις αυτό’’».

«Θέλω να πω τα παιδιά να μιλάνε στους γονείς τους, να λένε τα πάντα είτε του φέρονται κακά, είτε τους κακομεταχειρίζονται , είτε προσπαθούν να τους δώσουν ναρκωτικές ουσίες. Είτε ακόμα και ένα απλό βρίσιμο. Οι γονείς ξέρουν να το διαχειρίζονται καλύτερα και ίσως πάρουν κάποια θέση. Η αστυνομία να λύσει τα χέρια της. Δεν είναι μόνο να φυλάει υπουργούς και επιχειρηματίες και ζητάω από τις φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Πέρα αυτού που θα κάνει η ελληνική δικαιοσύνη. Ξέρουν αυτοί εκεί μέσα. Να αποδώσουν δικαιοσύνη στο ρεμάλι, το τεμπελόσκυλο. Μακάρι να ξημερώσει και να είναι ψέμα και να είναι εδώ η κόρη μου», κατέληξε.

«Από την ζήλια του την σκότωσε»

«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του», είπε ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR.

«Τον είχε και τον τάιζε. Χώρισαν δύο μήνες τώρα, και από τη ζήλια του τη σκότωσε. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι την είχε χτυπήσει, γιατί ήξερε ότι θα πάω να τον βουτήξω και θα τον κάνω ασήκωτο, ενώ μου το είχε πει η μάνα της. Είχε σπουδάσει Παιδαγωγικά, αγαπούσε τα παιδιά. Ήταν άγγελος, δεν πείραξε κανέναν. Τα έχω από μωρά. Από 5-6 ετών, τα έχω μεγαλώσει εγώ επειδή χώρισα με τη γυναίκα μου, αλλά τα παιδιά έμειναν σ’ εμένα. Εάν μου έλεγε κάτι, θα τον είχα σκοτώσει εγώ», σημείωσε ο πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η γιαγιά της 29χρονης, η οποία ανέφερε: «Μια φορά είχε πάει στο νοσοκομείο. Στο πρόσωπο, στα πλευρά, παντού. Πάρα πολύ ξύλο γιατί από το πολύ το ξύλο είχε πάει και μετά δεν μου είπε τίποτα για να μην στενοχωρηθώ. Δεν ξέρω, το έκρυψε. Δεν μου άρεσε ως άνθρωπος. Τη χτύπαγε πολλές φορές απ’ ό,τι έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε. Μένανε μαζί. Κάπου-κάπου ερχόταν εδώ. Εγώ τα μεγάλωσα και τα δύο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι αλλάζει στην ετήσια άδεια το 2026

Οικονομία 05.01.2026
Πώς θα χορηγούνται οι άδειες στους εργαζόμενους το νέο έτος.

FIR Αθηνών: Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια

Ελλάδα 05.01.2026
Προκαταρκτική εξέταση για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία αεροσκαφών – Ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες

Οικονομία 05.01.2026
Η φετινή χρονιά αναμένεται να φέρει «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για περίπου 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος

Ελλάδα 05.01.2026
Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν οι ιδιοκτήτες του κλαμπ στην Πάτρα όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος.

Πρέβεζα: Ώρες αγωνίας στη ΜΕΘ για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ελλάδα 05.01.2026
Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις

Ανακαίνιση σπιτιού με επιδότηση έως 90%: Πώς θα αλλάξετε πλακάκια, μπάνιο και κουζίνα

Οικονομία 05.01.2026
Έρχεται τον Φεβρουάριο του 2026 - Τι καλύπτει, ποιοι είναι δικαιούχοι, πώς υπολογίζεται η ενίσχυση

FIR Αθηνών: Ο περίεργος βόμβος και τα 40 «νεκρά» λεπτά

Ελλάδα 05.01.2026
Τεχνική δυσλειτουργία ή κυβερνοεπίθεση πίσω από το «μπλακ άουτ» στο FIR Αθηνών

Τέλος οι λαικές αγορές από την Τετάρτη

Ελλάδα 05.01.2026
Οι πωλητές και οι παραγωγοί αντιδρούν στην ακρίβεια και τα φορολογικά μέτρα

Βροχή ελέγχων από την εφορία το 2026: Πάνω από 72.800 έρευνες της ΑΑΔΕ, ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Ελλάδα 05.01.2026
Dating coach πιάστηκε για φοροδιαφυγή 300.000€ - Nέα ψηφιακά εργαλεία και Τεχνητή Νοημοσύνη

Μετά τη Βενεζουέλα, η Κολομβία; «Καλή ιδέα» μια νέα επιχείρηση, λέει ο Τραμπ – Τι είπε για Κούβα και Γροιλανδία

Κόσμος 05.01.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Κολομβίας