E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η κατάθεση του φίλου της 28χρονης ‑ «Πετάχτηκε με άλμα πάνω της, αιφνιδιάστηκα, δεν πρόλαβα να αντιδράσω»

«Την κυνηγούσε 100 μέτρα ο 39χρονος, αλλά η αστυνομικός δε βγήκε από το φυλάκιο», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας

Δημοσίευση 2/4/2024 | 15:12

Η κατάθεση του φίλου της 28χρονης ‑ «Πετάχτηκε με άλμα πάνω της, αιφνιδιάστηκα, δεν πρόλαβα να αντιδράσω»

Τις σοκαριστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της φονικής επίθεσης με μαχαίρι του 39χρονου στην 28χρονη έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων περιέγραψε στους αστυνομικούς ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με το θύμα τη ώρα που έλαβε χώρα η τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας ανέφερε στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ότι μόλις βγήκε η 28χρονη από το τμήμα του είπε πως οι αστυνομικοί την προέτρεψαν να κάνει μήνυση κάτι που εν τέλει αρνήθηκε. Στη συνέχεια ανέφερε στον μάρτυρα πως θα έπαιρνε τηλέφωνο το 100 προκειμένου να τη συνοδεύσουν στο σπίτι της.

Επιπλέον, ο μάρτυρας ανέφερε πως όσο βρισκόταν έξω από το γραφείο στο τμήμα άκουγε την κοπέλα να μιλά με κάποιες γυναίκες αστυνομικούς και, από τη συζήτηση, κατάλαβε πως οι αστυνομικοί της έλεγαν να κάνει μήνυση και εκείνη το αρνούνταν λέγοντας πως δεν τον φοβάται.

Ακολούθως ο άνδρας πρόσθεσε ότι η τραγωδία συνέβη τη στιγμή που η κοπέλα είχε καλέσει το 100 και έλεγε ότι ο πρώην σύντροφός της είναι έξω από το σπίτι. «Εκεί που περπατούσαμε πετάχτηκε με άλμα πάνω της και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Εγώ αιφνιδιάστηκα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Δεν τον είχα αντιληφθεί» φέρεται να περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Να σημειωθεί ότι, δεδομένου του γεγονότος ότι το έγκλημa σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, πέραν της έρευνας για το φονικό, διεξάγεται ΕΔΕ και για το τι προηγήθηκε μέσα στο ΑΤ.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του μετέπειτα δολοφόνου της καταγγέλλοντας τον για βιασμo και ξυλοδαρμό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Καταδικάστηκε 51χρονος που χτύπησε την κόρη και τη γυναίκα του με πατερίτσα

Ελλάδα 12.12.2025
Ο 51χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών

Γαλλία: Και οι Γάλλοι αγρότες στα μπλόκα

Κόσμος 12.12.2025
Σε αποκλεισμούς οδικών αξόνων προχώρησαν Γάλλοι αγρότες που αντιτίθενται στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών,

Συνελήφθη στο Ιράν η βραβευθείσα με Νόμπελ Ειρήνης, Ναργκίς Μοχαμαντί

Κόσμος 12.12.2025
Η 53χρονη Ναργκίς Μοχαμαντί έλαβε το Νόμπελ το 2023 για τον «αγώνα της κατά της καταπίεσης των γυναικών στο Ιράν» -

Πανελλαδική απεργία 16/12: Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Ελλάδα 12.12.2025
Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την πλήρη συμπαράστασή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα μπλόκα που έχουν στηθεί από τους αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας

«Πόλεμος» με Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: «Ο Γιάννης είναι δειλός»

Αθλητικά Νέα 12.12.2025
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει με την υπόθεση του trade του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αμερική με τον Κέντρικ Πέρκινς να τον χαρακτηρίζει δειλό λόγω της συμπεριφοράς του.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes

Ελλάδα 12.12.2025
Δεν αναγραφόταν στα ελληνικά ότι «μπορεί να περιέχει ίχνη από καρπούς με κέλυφος»

Η Λάρνακα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2030

Κόσμος 12.12.2025
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να απονείμει σε κάθε Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα χρηματικό βραβείο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», ως αναγνώριση της ποιότητας της προετοιμασίας και του πολιτιστικού σχεδιασμού της

Προσοχή απάτη! Μηνύματα SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων

Οικονομία 12.12.2025
Alert από τον Δήμο Αθηναίων για νέα απάτη

Σοκ: Εξαφανισμένος 18χρονος βρέθηκε νεκρός 7 χρόνια μετά, σφηνωμένος σε μία καμινάδα σπιτιού

Κόσμος 12.12.2025
Τραγικές οι συνθήκες του θανάτου του σύμφωνα με τις αρχές του Κολοράντο

Μαθητής στο νοσοκομείο μετά από ρίψη κροτίδας σε σχολείο στο Ναύπλιο

Ελλάδα 12.12.2025
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε σχολείο της περιοχής