E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ με τη δολoφονία του Μπάμπη Κούτσικου: Αγνωστος αριθμός του είχε στείλει SMS και… έκλεισε!

Απίστευτη τροπή στη δολοφoνία του 31χρονου από το Μεσολόγγι

Δημοσίευση 1/4/2024 | 16:41

Θρίλερ με τη δολoφονία του Μπάμπη Κούτσικου: Αγνωστος αριθμός του είχε στείλει SMS και… έκλεισε!

Απίστευτη αποκάλυψη γύρω από τη δολoφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς ένας αριθμός έστειλε μήνυμα στον 31χρονο και στην παρέα του και από τότε… έκλεισε!

«Εστάλησαν κοινά μηνύματα σε όλη την παρέα από έναν αριθμό. Το νούμερο αυτό είναι μόνιμα κλειστό», ανέφερε η μητέρα του 31χρονου μιλώντας στον ALPHA.

Νωρίτερα, το STAR είχε αποκαλύψει πως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έχει δείξει απευθείας εμπλοκή στον θάvατο του 31χρονου, για τον οποίο κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ένας 51χρονος κρεοπώλης.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος τόνισε πως θα υπάρξουν «εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, η μια εκ των δυο γυναικών είναι baby sitter, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δε θα είναι έκπληξη αν εμπλακεί κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στη δολοφoνία της 4ης Ιανουαρίου.

Ποιοι γνώριζαν για το έγκ λημα

Παράλληλα, μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, αναφορικά με τη δολοφoνία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κύριος Τσούκαλης έφερε ξανά στη συζήτηση το ενδεχόμενο να βρίσκεται κύκλωμα αρχαιοκάπηλων πίσω από τη δολοφoνία του 31χρονου από τον 50χρονο κρεοπώλη στους βάλτους του Μεσολογγίου, το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο κύριος Τσούκαλης για μια ακόμη φορά υπογράμμισε πως υπάρχουν άτομα τα οποία γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τη δολοφoνία του Μπάμπη, ωστόσο αποφεύγουν, για διάφορους λόγους, να μιλήσουν.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποιος η κάποιοι άλλοι, ενδεχομένως γνωρίζουν για το έγκλη μα. Στην εξίσωση δε θα εκπλαγώ αν αποδειχθεί ότι υπάρχει και η υπόθεση αρχαιοκαπηλίας η οποία εξιχνιάστηκε, λίγες ημέρες μετά τη δολοφoνία του Μπάμπη. Η έρευνα συνεχίζεται και υπάρχουν στοιχεία τα οποία προσπαθούμε να φέρουμε στο φως - στοιχεία… σημαντικότατα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Τσούκαλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

Ελλάδα Χτες
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

Κόσμος Χτες
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου