E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου

«Το έμαθα με περίεργο τρόπο»

Δημοσίευση 1/4/2024 | 13:15

Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε το πόσο τον επηρέασε όλη αυτή η ιστορία σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης το πρωί της Δευτέρας μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για πρώτη φορά ανοιχτά για όλα έχουν συμβεί στη ζωή του τον τελευταίο χρόνο, μετά τις κατηγορίες για κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου, που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.

«Ήταν πολύ περίεργο. Το έμαθα με έναν τρόπο πολύ περίεργο. Έμαθα ότι υπάρχει αίτημα άρσης ασυλίας μου, και ρώτησα γιατί. Σοκαρίστηκα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσε αυτό το πράγμα να είχε συμβεί» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Το περίεργο είναι ότι από την καταγγελία μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο. Εγώ όπως είπα από τον πρώτη στιγμή, προώθησα την άρση ασυλίας μου αμέσως, μετά η εισαγγελία των Βρυξελλών ήταν έτοιμη να με καλέσει. Δεν υπήρξε κάποια κλήση. Απ’ ότι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάτι το οποίο επείγει. Είναι παγωμένο. Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. δεν με έχουν καλέσει ακόμα, άρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, επομένως δεν υπάρχει καμία καταγγελία. Γι’ αυτό είπα ότι δε θα κοιτάξω να εκμεταλλευτώ την κατάσταση. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη, είμαι νομίζω νομικά και ηθικά ελεύθερος να κατέβω στις εκλογές», πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε και για το πόσο επηρεάστηκε από όλη αυτή την ιστορία σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο εκφράζοντας τη συγκίνησή του για όσους βγήκαν να μιλήσουν θετικά για εκείνον αψηφώντας μια ενδεχόμενη αρνητική κριτική.

«Είναι πολύ δύσκολη και λεπτή κατάσταση. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά που λένε δημοσίως, δεν έχουν σχέση με την καταγγελία. Ο καθένας μίλησε σύμφωνα με το πως φαντάζεται μια κατάσταση. Ίσως να περίμεναν μια χιονοστιβάδα metoo που δε θα είχε τέλος. Αυτό που με συγκινεί είναι ότι κάποιοι άνθρωποι μίλησαν αψηφώντας τη χιονοστιβάδα αυτή, γιατί όταν κάτι ξεκινάει, μεγαλώνει και μεγαλώνει και δε σταματά με τίποτα.

Μίλησαν κάποια άτομα που με ξέρανε προσωπικά, άτομα που με ξέρανε από τον χώρο, και άτομα που με ξέρανε ως δημόσιο πρόσωπο, 23 χρόνια είμαι σε δημόσια έκθεση, θα μπορούσε κάποιος να έχει άποψη. Αυτό που με συγκινεί είναι ότι κάποιοι μίλησαν χωρίς να τους παροτρύνει κάποιος, και χωρίς να έχουν δεύτερη σκέψη. Όταν κυκλοφορώ έξω, κάθε φορά θα έρθει κάποιος να μου πει, “σε πιστεύω, δε το φάγαμε”…» είπε.

Τέλος, ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε για το αν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να πάρει κάποιον τηλέφωνο για να του ζητήσει τον λόγο για πράγματα που είχαν ειπωθεί, αλλά και για τους ανθρώπους που ενδεχομένως απομακρύνθηκαν.

«Κοίταξα να κρατήσω απόσταση από όλα αυτά, και νομίζω ότι αυτή ήταν η πιο σωστή κίνηση, γιατί όταν πας να απαντήσεις σε ένα πρόσωπο που το ακούνε 15, γίνεται λαϊκό δικαστήριο και υπερισχύει αυτός που φωνάζει περισσότερο. Δεν πήγα να απομακρύνω ή να κρατήσω κόσμο από δίπλα μου. Αν είσαι μέσα στο δικό μου κύκλο και δεν θέλεις πια να είσαι, αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα. Δεν κρατάω κακία επειδή κάποιος γιατί πίστεψε κάτι και αντέδρασε ανάλογα. Είμαι πάντα ανοιχτός, έχω χτυπηθεί πολλές φορές -όχι με τέτοιο τρόπο- απλά φροντίζω να θυμάμαι πάντα ότι υπάρχουν πράγματα που μπορεί να με πλήξουν. Καλό είναι να είσαι ανοιχτός, αλλά να θυμάσαι ότι δεν είσαι και άτρωτος», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.