E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου

«Το έμαθα με περίεργο τρόπο»

Δημοσίευση 1/4/2024 | 13:15

Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε το πόσο τον επηρέασε όλη αυτή η ιστορία σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης το πρωί της Δευτέρας μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για πρώτη φορά ανοιχτά για όλα έχουν συμβεί στη ζωή του τον τελευταίο χρόνο, μετά τις κατηγορίες για κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου, που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.

«Ήταν πολύ περίεργο. Το έμαθα με έναν τρόπο πολύ περίεργο. Έμαθα ότι υπάρχει αίτημα άρσης ασυλίας μου, και ρώτησα γιατί. Σοκαρίστηκα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσε αυτό το πράγμα να είχε συμβεί» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Το περίεργο είναι ότι από την καταγγελία μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο. Εγώ όπως είπα από τον πρώτη στιγμή, προώθησα την άρση ασυλίας μου αμέσως, μετά η εισαγγελία των Βρυξελλών ήταν έτοιμη να με καλέσει. Δεν υπήρξε κάποια κλήση. Απ’ ότι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάτι το οποίο επείγει. Είναι παγωμένο. Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. δεν με έχουν καλέσει ακόμα, άρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, επομένως δεν υπάρχει καμία καταγγελία. Γι’ αυτό είπα ότι δε θα κοιτάξω να εκμεταλλευτώ την κατάσταση. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη, είμαι νομίζω νομικά και ηθικά ελεύθερος να κατέβω στις εκλογές», πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε και για το πόσο επηρεάστηκε από όλη αυτή την ιστορία σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο εκφράζοντας τη συγκίνησή του για όσους βγήκαν να μιλήσουν θετικά για εκείνον αψηφώντας μια ενδεχόμενη αρνητική κριτική.

«Είναι πολύ δύσκολη και λεπτή κατάσταση. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά που λένε δημοσίως, δεν έχουν σχέση με την καταγγελία. Ο καθένας μίλησε σύμφωνα με το πως φαντάζεται μια κατάσταση. Ίσως να περίμεναν μια χιονοστιβάδα metoo που δε θα είχε τέλος. Αυτό που με συγκινεί είναι ότι κάποιοι άνθρωποι μίλησαν αψηφώντας τη χιονοστιβάδα αυτή, γιατί όταν κάτι ξεκινάει, μεγαλώνει και μεγαλώνει και δε σταματά με τίποτα.

Μίλησαν κάποια άτομα που με ξέρανε προσωπικά, άτομα που με ξέρανε από τον χώρο, και άτομα που με ξέρανε ως δημόσιο πρόσωπο, 23 χρόνια είμαι σε δημόσια έκθεση, θα μπορούσε κάποιος να έχει άποψη. Αυτό που με συγκινεί είναι ότι κάποιοι μίλησαν χωρίς να τους παροτρύνει κάποιος, και χωρίς να έχουν δεύτερη σκέψη. Όταν κυκλοφορώ έξω, κάθε φορά θα έρθει κάποιος να μου πει, “σε πιστεύω, δε το φάγαμε”…» είπε.

Τέλος, ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε για το αν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να πάρει κάποιον τηλέφωνο για να του ζητήσει τον λόγο για πράγματα που είχαν ειπωθεί, αλλά και για τους ανθρώπους που ενδεχομένως απομακρύνθηκαν.

«Κοίταξα να κρατήσω απόσταση από όλα αυτά, και νομίζω ότι αυτή ήταν η πιο σωστή κίνηση, γιατί όταν πας να απαντήσεις σε ένα πρόσωπο που το ακούνε 15, γίνεται λαϊκό δικαστήριο και υπερισχύει αυτός που φωνάζει περισσότερο. Δεν πήγα να απομακρύνω ή να κρατήσω κόσμο από δίπλα μου. Αν είσαι μέσα στο δικό μου κύκλο και δεν θέλεις πια να είσαι, αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα. Δεν κρατάω κακία επειδή κάποιος γιατί πίστεψε κάτι και αντέδρασε ανάλογα. Είμαι πάντα ανοιχτός, έχω χτυπηθεί πολλές φορές -όχι με τέτοιο τρόπο- απλά φροντίζω να θυμάμαι πάντα ότι υπάρχουν πράγματα που μπορεί να με πλήξουν. Καλό είναι να είσαι ανοιχτός, αλλά να θυμάσαι ότι δεν είσαι και άτρωτος», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων

Αγνώριστη η Κόνι Μεταξά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 31.05.2026
H Κόνι Μεταξά έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν της αρέσει να μένει στάσιμη σε ένα look και απολαμβάνει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της προκειμένου να δοκιμάζει διάφορα στυλ

Αμαλία Κωστοπούλου ‑ Jake Medwell: Παντρεύτηκαν στην Πύλο!

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζέικ Μέντγουελ, παντρεύτηκε χθες η Αμαλία Κωστοπούλου