E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου

«Το έμαθα με περίεργο τρόπο»

Δημοσίευση 1/4/2024 | 13:15

Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε το πόσο τον επηρέασε όλη αυτή η ιστορία σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης το πρωί της Δευτέρας μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για πρώτη φορά ανοιχτά για όλα έχουν συμβεί στη ζωή του τον τελευταίο χρόνο, μετά τις κατηγορίες για κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου, που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.

«Ήταν πολύ περίεργο. Το έμαθα με έναν τρόπο πολύ περίεργο. Έμαθα ότι υπάρχει αίτημα άρσης ασυλίας μου, και ρώτησα γιατί. Σοκαρίστηκα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσε αυτό το πράγμα να είχε συμβεί» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Το περίεργο είναι ότι από την καταγγελία μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο. Εγώ όπως είπα από τον πρώτη στιγμή, προώθησα την άρση ασυλίας μου αμέσως, μετά η εισαγγελία των Βρυξελλών ήταν έτοιμη να με καλέσει. Δεν υπήρξε κάποια κλήση. Απ’ ότι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάτι το οποίο επείγει. Είναι παγωμένο. Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. δεν με έχουν καλέσει ακόμα, άρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, επομένως δεν υπάρχει καμία καταγγελία. Γι’ αυτό είπα ότι δε θα κοιτάξω να εκμεταλλευτώ την κατάσταση. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη, είμαι νομίζω νομικά και ηθικά ελεύθερος να κατέβω στις εκλογές», πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε και για το πόσο επηρεάστηκε από όλη αυτή την ιστορία σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο εκφράζοντας τη συγκίνησή του για όσους βγήκαν να μιλήσουν θετικά για εκείνον αψηφώντας μια ενδεχόμενη αρνητική κριτική.

«Είναι πολύ δύσκολη και λεπτή κατάσταση. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά που λένε δημοσίως, δεν έχουν σχέση με την καταγγελία. Ο καθένας μίλησε σύμφωνα με το πως φαντάζεται μια κατάσταση. Ίσως να περίμεναν μια χιονοστιβάδα metoo που δε θα είχε τέλος. Αυτό που με συγκινεί είναι ότι κάποιοι άνθρωποι μίλησαν αψηφώντας τη χιονοστιβάδα αυτή, γιατί όταν κάτι ξεκινάει, μεγαλώνει και μεγαλώνει και δε σταματά με τίποτα.

Μίλησαν κάποια άτομα που με ξέρανε προσωπικά, άτομα που με ξέρανε από τον χώρο, και άτομα που με ξέρανε ως δημόσιο πρόσωπο, 23 χρόνια είμαι σε δημόσια έκθεση, θα μπορούσε κάποιος να έχει άποψη. Αυτό που με συγκινεί είναι ότι κάποιοι μίλησαν χωρίς να τους παροτρύνει κάποιος, και χωρίς να έχουν δεύτερη σκέψη. Όταν κυκλοφορώ έξω, κάθε φορά θα έρθει κάποιος να μου πει, “σε πιστεύω, δε το φάγαμε”…» είπε.

Τέλος, ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε για το αν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να πάρει κάποιον τηλέφωνο για να του ζητήσει τον λόγο για πράγματα που είχαν ειπωθεί, αλλά και για τους ανθρώπους που ενδεχομένως απομακρύνθηκαν.

«Κοίταξα να κρατήσω απόσταση από όλα αυτά, και νομίζω ότι αυτή ήταν η πιο σωστή κίνηση, γιατί όταν πας να απαντήσεις σε ένα πρόσωπο που το ακούνε 15, γίνεται λαϊκό δικαστήριο και υπερισχύει αυτός που φωνάζει περισσότερο. Δεν πήγα να απομακρύνω ή να κρατήσω κόσμο από δίπλα μου. Αν είσαι μέσα στο δικό μου κύκλο και δεν θέλεις πια να είσαι, αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα. Δεν κρατάω κακία επειδή κάποιος γιατί πίστεψε κάτι και αντέδρασε ανάλογα. Είμαι πάντα ανοιχτός, έχω χτυπηθεί πολλές φορές -όχι με τέτοιο τρόπο- απλά φροντίζω να θυμάμαι πάντα ότι υπάρχουν πράγματα που μπορεί να με πλήξουν. Καλό είναι να είσαι ανοιχτός, αλλά να θυμάσαι ότι δεν είσαι και άτρωτος», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μυλωνάκης: «Είναι μαχητής», λέει η σύζυγός του ‑ Ευχαριστίες στο ιατρικό προσωπικό

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε και για όσους στήριξαν την οικογένεια όλο αυτό το διάστημα

Η Μιρέλα Πάχου χορεύει Στέλιο Καζαντζίδη και το «Δύο πόρτες έχει η ζωή» δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η μουσικός ανέβασε βίντεο από το καμαρίνι με την Ελένη Ράντου

Τουρκία: Μάνα με παντόφλα χώρισε δύο ομάδες αγοριών μετά από άγρια συμπλοκή ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η εκπληκτική και διασκεδαστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου ενός περαστικού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποινική δίωξη σε βάρος της μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από την Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος της πριν δυο περίπου χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου

Δικαστήριο έδωσε παράταση 6 μηνών σε 54χρονη για να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Δικαστήριο έδωσε παράταση 6 μηνών σε 54χρονη γυναίκα προκειμένου να κάνει εμβρυομεταφορά και να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης

Συγκλονίζει η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο σύζυγός μου είναι μαχητής» – Το επόμενο βήμα στη Γερμανία

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η δημοσιογράφος μοιράζεται τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τη συνέχεια της αποκατάστασής του

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Είμαστε μαζί δυο χρόνια, είναι πολύ γλυκός»

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Στο τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Μαρία Αντωνά

Πασχάλης Τερζής: Ευτυχισμένος στον γάμο της εγγονής του ‑ Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 2 χρόνια

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Έχοντας επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής του, το Πευκοχώρι Θεσσαλονίκης, ο Πασχάλης Τερζής κάνει σπάνια εμφανίσεις

Klavdia: Τι είπε για την φετινή Eurovision και δίχασε

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του Buongiorno εξέφρασαν σήμερα, Δευτέρα 11/5 την δυσαρέσκειά τους με την περσινή εκπρόσωπο της Ελλάδας

Eurovision 2026: Τι ετοιμάζουν στις Σέρρες για τον Akyla ‑ Η αποκάλυψη πρώην καθηγήτριάς του

E-Daily 3.Left 11.05.2026
«Αυτό που βγάζει, δεν είναι φτιαχτό για τις ανάγκες της δουλειάς του ή της περιοδείας του» τονίζει

Δήμητρα Αλεξανδράκη για τις εξαρτήσεις: Το αλκοόλ με κατέστρεψε

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Δεν κατάφερα πράγματα, πολλά στη ζωή μου που πιστεύω ότι θα τα είχα καταφέρει, εξαιτίας του αλκοόλ, είπε το μοντέλο