E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου»

Τι απαντά η ίδια

Δημοσίευση 31/3/2024 | 18:03

Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου»

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για τη μητρότητα και τη σχέση της με τον σύζυγό της.

«Περνάμε πολύ ωραία με την κόρη μου, μου δίνει πολλή ενέργεια. Μου έχει ανοίξει πολλά κεφάλαια, άλλους τόπους, άλλες σκέψεις, οπότε το απολαμβάνω πάρα πολύ και δε θέλω να το χάσω αυτό… Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός. Βοηθάει, είναι εξαιρετικός πατέρας, έχει το δικό του ρόλο. Εάν είσαι καλός γονιός το καταλαβαίνεις από το παιδί σου. Αν το παιδί σου είναι ευτυχισμένο και σε κοιτάει στα μάτια, το λαμβάνεις. Πέρα από το αν είσαι καλή μαμά και καλός μαμπάς, σημαίνει ότι θα είσαι αυστηρός και θα βάλεις όρια», ανέφερε αρχικά.

Για τη μεταφορά της «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» στον κινηματογράφο δήλωσε: «Έχουμε κάνει μία κουβέντα με τον Αλέξανδρο Ρήγα και προχωράμε, αλλά δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμα. Αυτή η συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

«Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες»

Η ηθοποιός μιλώντας για την 5χρονη κόρη της είπε χαρακτηριστικά ότι είναι η προτεραιότητά της: «Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Έχουμε ζήσει, έχουμε «φτιάξει τη ζωή μας», οπότε δεν έχουμε κάποια αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες στο πόσο πρέπει να αφιερωθούμε».

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου, το πρόγραμμα που ακολουθώ, όμως μία άλλη μαμά μπορεί να μη νιώθει καλά αν δεν ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι σημαντικό η μαμά να είναι καλά. Κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα».

«Δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών και δε νιώθω μεγάλη».

«Την ώρα που είδα την κόρη μου ήταν σαν να έκλεισε ένα βιβλίο – ωραίο, υπάρχει στη βιβλιοθήκη – και σαν να άνοιξε ένας τόμος. Ήταν ένα πρωτοφανές συναίσθημα για μένα. Προσπαθούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου να μην κλάψω για να τη δω», είπε.

Η Βασιλική Ανδρίτσου αναφέρθηκε και στις κακές συνεργασίες της στο θέατρο, λέγοντας ότι δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια για να δεχτεί άσχημες συμπεριφορές, ενώ στις περιπτώσεις κακών συνεργασιών ανέφερε πως περιμένει υπομονετικά να τελειώσει η σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sabrina Carpenter: Σάλος με το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Celebrity Stories 17.06.2025
Πριν καν κυκλοφορήσει, το νέο άλμπουμ της Sabrina Carpenter έχει ήδη πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις – όχι για τη μουσική του, αλλά για την εικόνα που το συνοδεύει.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου γίνεται…η νέα καθημερινή συνήθεια του Ρυθμού 94.9!

Media Χτες
Ο σταθμός ανανεώνει το πρόγραμμά του με την άφιξη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στην καθημερινή ζώνη

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έφτιαξε πρωινό χωρίς την μπλούζα της και οι θαυμαστές της «τρελάθηκαν»

Social Χτες
«Εμπνευσμένο από την Τοσκάνη» έγραψε στην ανάρτησή της η Πάλτροου, συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις σε λίγες ώρες

Ξανά στο δικαστήριο Χρηστίδου και Μαραντίνης – Τι συνέβη

Tabloid Χτες
Οι δηλώσεις του δικηγόρου του τραγουδιστή για το τελευταίο εξώδικο: «Την άφησε να εκτεθεί και...»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Με φέρνεις σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» – Η αμηχανία σε ερώτηση του Λιάγκα

Tabloid Χτες
Τι είπε για την εμφάνιση «α λα Βουγιουκλάκη» στο νέο της βίντεο κλιπ

Γιώργος Παράσχος: «Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου» ‑ Συγκινεί για τη μάχη του με τον καρκίνο

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την περιπέτεια με την υγεία του και πώς την αντιμετωπίζει

Γιώργος Σαμπάνης ‑ Ιωάννα Σαρρή: Βουτιές στη Μύκονο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Tabloid Χτες
Τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού στην παραλία

Ρία Ελληνίδου: «Έχω σκεφτεί να παρατήσω το τραγούδι, έχουμε πολλά προβλήματα υγείας»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το ενδεχόμενο να αλλάξει... καριέρα

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές σε γήπεδο

Tabloid Χτες
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανέβηκε στις εξέδρες, όπου τον περίμενε η αγαπημένη του, Ντορέττα Παπαδημητρίου